מתכונים, מתכונים! ../images/Emo141.gif
קודם כל, מה דעתכם ש
תסמל פה הודעות שיש בהן מתכונים? פשוט כשאני מעדכנת מאמרים אני לפעמים מפספסת כמה... ויהיה יותר קל לדעת איפה מסתתרים מתכונים
(זה גם יהיה יותר נחמד). וחוץ מזה, אני מכריזה על שרשור מתכוני חורף! כרגע אני בעיקר מחפשת מתכונים למרקים טובים וקלים להכנה (אבל לא כאלה של מים+אבקה), כי אני חולה!
וכל מתכון חורפי שיכול לחמם אותנו בקור הזה (ואולי בכלל לא קר כל כך, וזה סתם כי חולה?). ולכל המצוננים, הנה מתכון חם ליום חורף קר (ובעיקר לילה): מצרכים: שמיכת פוך (מלאכותי, דאאא). שמיכת דקה כריות (בדרגת רכות לפי הטעם) שוקו סויה חם\תה ופלים\עוגיות תנור טלויזיה ממחטות שקית ניילון הכנה: את השמיכות והכריות ממקמים מול הטלויזיה, ומדליקים (את הטלויזיה, לא השמיכות). מומלץ בעיקר להדליק ביום שישי ב12 על ערוץ 3, אבל גם קלטות וידאו עם פרקים שונים של אי אר יתקבלו בברכה. ניתן לצפות גם ב"חברים", אך לא כשמצוננים מדי, מאחר שסכנת צחוק פרוע היא קשה במיוחד כשהאף מלא ב..איכסה. מפעילים את התנור, וממקמים את הממחטות והשקית בהישג יד. שימו לב שהממחטות אינן קרובות לתנור! במקרה הצורך, משתמשים בממחטות וזורקים לשקית. צופים בטלויזיה תוך כדי שתית שוקו\תה. מדי פעם טובלים עוגית במשקה ואוכלים. היזהרו שלא להחנק! נסו שלא להרדם לפני תום התכנית, אך זיכרו שהכריות שם למקרה הצורך. בהצלחה, ולבריאות!
קודם כל, מה דעתכם ש