מתכונים!

JustMeNow

New member
אני מרחמת על הבזיליקום שיהיה לי...

על בליינד תוך שבוע אני שוכחת להשקות אותו והוא ימות בייסורים
 

JustMeNow

New member
חביתה היסטרית

מטגנים בצל עד שמזהיב מוסיפים פלפל ירוק / 1/2 קופסת פטריות / 100 גרם נקניק קבנוס מוסיפים 2 ביצים ויש ארוחת ערב מפוצצת! זמן? 10 דקות כלים? מחבת וכף טיגון עלות? 5- 10 ש"ח (תלוי בנקניק)
 

JustMeNow

New member
מוקפץ

חותכים 1 בצל גדול לרצועות ומטגנים בווק עד שמזהיב מוסיפים 1 פלפל ירוק גדול חתוך לרצועות ו 1 פחית שימורים של פטריות ועוד אחת של תירס גמדי ומטגנים אם רוצים בשרי- מוסיפים 100/200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות/קוביות ומטגנים עד שהם מגיעים לגוון לבנבן מוסיפים אטריות אורז שהכנו בינתיים (כלי עמוק- שופכים מים רותחים על האטריות ומחכים 2 דקות) תבלינים ככל הבא ליד (אבקת מרק עוף/פלפל שחור/אבקת שום) ממשיכים לטגן/ערבב עוד 5 דקות ומורידים מהאש פחמימות, ירקות וחלבונים...שוב כל מה שצריך... כל ההכנה לוקחת חצי שעה בערך אפשר להוסיף דברים אחרים שקופצים לראש... נבטים, שעועית ירוקה, גזר גמדי... מקוריות ומגוון זה העניין! איזה כלים לכלכנו? ווק אחד, משטח חיתוך, כף עץ לערבוב כלי עמוק לאאטריות וסכין חיתוך. טוב אם אתם קטנוניים- צלחת מזלג וכוס... כמה עלה לנו? אטריות אורז עולה 2 ש"ח (משתמשים בחצי חבילה. בצל ופלפל ירוק- פחות מ 1 ש"ח פטריות ותירס גמדי- 3.5 ש"ח/4 ש"ח כל אחד סה"כ 11 ש"ח בערך אם מוספים עוף למשקיענים- 18 ש"ח בערך יוצאות 2 מנות גדולות, משביעות- אחה"כ- זה אורז...בריאות (ירקות) ו...טעים. אחה"כ- אם אתם הכנתם- אתם משוחדים
 

עמית22

New member
אחלה מתכונים

אבל למה בכולם את משתמשת בפטריות מקופסא? לא עדיף טרי?
 

JustMeNow

New member
ברור שאפשר טרי

אבל טרי דורש ניקיון/חיתוך ויקר יותר זה כשיש לי זמן אני משקיעה יש סוג של ויליגר ופרימייר פוד שאני אוהבת אז זה לא נורא
 
אגב, סתם כטיזר

זה יקח עוד קצת זמן, אבל בסוף תהיה מערכת הרבה יותר אלגנטית לשמר את כל המתכונים הללו ולעיין בהם, כך שלא יהיה צריך לדפדף כל פעם אחורה.
 
למעלה