אצלנו היה ....
יום שישי היה עוף נהדר בתנור, נדמה לי שנתתי כאן את המתכון (10 פולקע מושרים ב: 1/3 כוס ברנדי, 1/3 כוס קטשופ, 1/3 כוס מייפל, כף סויה, כפית חרדל, שום כתוש ולתנור, עד שחום) וגם אורז עם תערובת התבילינים משוק לוינסקי. באמצע השבוע היו שניצלים, ותפו"א עם רוזמרין ושמן זית (מתובל - שום, בזילקום) בתנור. אתמול עשיתי כבד (חצי ק"ג כבד נקי, מטוגן עם 3 בצל קצוץ, מלח, פלפל, חצי כוס ברנדי, כף תרכיז רימונים, 20 דק´ על אש קטנה - מצוין) ופירה תפו"א ובטטות. סופ"ש מתחילה "חגיגת חנוכה.."