התבלבתי בסימן....
S Sivan McFLY New member 8/9/07 #127 ../images/Emo221.gif../images/Emo221.gifדניייייי../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif
M m o r 1 0 2 New member 8/9/07 #130 ../images/Emo41.gifדאגי פוינטר המושלם../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif הפייב המתוק שלי
ח חולה על מקפליייייי New member 8/9/07 #131 ואיי תודהה ! תודהה ! תודה ! אני באמת צריכה את זהה ! חח .. יהיה לי את הסקר הכי טוב בכיתההההה ^^ נ.ב: תודהה בנות !
ואיי תודהה ! תודהה ! תודה ! אני באמת צריכה את זהה ! חח .. יהיה לי את הסקר הכי טוב בכיתההההה ^^ נ.ב: תודהה בנות !
1 1AnastaciA1 New member 9/9/07 #139 XDDDDD דאגי לי פוינטר, הארולד מארק כריסטופר ג'אד, תומאס מייקל פלטצ´ר P: XDDD
J JuSt My LuCk New member 9/9/07 #144 פחחחח הם נשמעים כל כך מרשימים ככה XD כמו איזה פרופסורים לחינוך מיני (חעחעחעחע) סתם XDDD לא אבל ברצינות !! תראו : טום פלטצ'ר=> תומס מייקל פלטצ'ר XDD
פחחחח הם נשמעים כל כך מרשימים ככה XD כמו איזה פרופסורים לחינוך מיני (חעחעחעחע) סתם XDDD לא אבל ברצינות !! תראו : טום פלטצ'ר=> תומס מייקל פלטצ'ר XDD
1 1AnastaciA1 New member 9/9/07 #136 פייווו../images/Emo178.gif איזו שאלה קשה../images/Emo7.gif אני לא יודעת במי לבחורXDDD דאגי או טום? איי גאס שאני הולכת על דאגיXD
פייווו../images/Emo178.gif איזו שאלה קשה../images/Emo7.gif אני לא יודעת במי לבחורXDDD דאגי או טום? איי גאס שאני הולכת על דאגיXD
J JuSt My LuCk New member 9/9/07 #147 ../images/Emo2.gif אחרי כל מה שטום עשה בשבילך!??!?! חהחהחה אני מנסה לעשות לך רגשות אשמה איזה מגעילה אני מוחא חא חא חא חא XDD
../images/Emo2.gif אחרי כל מה שטום עשה בשבילך!??!?! חהחהחה אני מנסה לעשות לך רגשות אשמה איזה מגעילה אני מוחא חא חא חא חא XDD