מתכוננים למרתון ב
|תפוז|

shirush3

New member
הבטחת גם להתחיל את הארט אוף דיסקסי

בעצם אמרת שזה נשמע מעניין ואת רוצה לראות

ובקאסל, תנסי לשרוד עם עונה 2 לפחות עד פרק 13(ו17-18
), אם אחרי זה תחיליטי שאת לא יכולה יותר את משוחררת

איזה מדליק זה!!

קראת את כולם? אני לגמרי מכניסה למועדפים, אני אתחיל מחר.
תודה!!

ותסיימי את העונה הרביעית, לדעתי יש שם סיפור מעניין עם הקרנבל וסמואל (שלגמרי ג'וני דפ היה צריך לעשות את התפקיד הזה!!)

LeAnnDylan

Well-known member
זה בהחלט מדליק

אני אוהבת סדרות שיש להן דברים כאלה של מאחורי הקלעים שמשלימים את העלילה.
אם כבר ציינתי את שקר לי למטה, אחד הדברים שהכי אהבתי בסדרה זה שאחרי כל פרק פול הקמן כתב בבלוג שלו איזה מהדברים שהראו בסדרה אמיתייים ומהם הדברים שנועדו רק לשרת את העלילה. אני זוכרת שאחרי כל פרק הייתי מסתכלת על אנשים בצורה שונה וחשדנית יותר.
עד היום אני לפעמים מסתכלת על אנשים רנדומלים ברחוב וכזה "היי! הוא משקר!!"

הכי אהבתי את זה שהם הסבירו שגבר שעומד עם הידיים שכאילו מגינות על איבר המין שלו הוא גבר שיש לו משהו להסתיר. בפייסבוק תמיד יש כמה כאלה שמצטלמים ככה. לא בקטע של לגרבץ או לאחוז בחבילה אלא פשוט כי לשם הידיים שלהם נודדות באופן "טבעי" וזה תאכלס משהו שעושים באופן לא מודע. אז אני תמיד שם כדי להעמיד אותם במקומם

עשית לי חשק לראות את הסדרה הזו

אף פעם לא חשבתי על זה ככה וזו פוזה שכיחה אצלם

LeAnnDylan

Well-known member
אוי זו אחת הסדרות הכי משובחות שראיתי בחיי!

היא בנויה בצורה כל כך גאונית שזה היה פשוט חטא לבטל אותה

הקטע המבאס הוא שלא ביטלו אותה מטעמי ריטינג (כי היה לה רייטינג טוב) אלא מטעמים תקציביים. פוקס האלה
כל התקציב שלהם הולך לאיידול וגלי

כמו מה שעשו לאחים ואחיות

כמה עונות?
זו דרמה או קומדיה?
42 או 20 דקות?
על מה היא?

LeAnnDylan

Well-known member
3 עונות

זו דרמה.
42 דק'
הסדרה מבוססת על פול הקמן שהוא איזה בחור (אמיתי) שעובד עם ה-FBI ועוזר להם לפענח כל מיני מקרים בעזרת למידת שפת גוף.
בסדרה יש את קאל לייטמן שהוא ד"ר לחקר בלה בלה משהו לא זוכרת בדיוק את הניסוח אבל בעיקרון הוא כאילו המציא איזו שיטת להשתמש במיקרו אקספרשנז לפיענוח נפש האדם.
ובשפה פשוטה יותר, יש דבר שנקרא הבעות מיקרו. וזה אומר בעצם שתגובה כנה של בן אדם נעשית בשבריר שניה. לדוגמה, כשאת אומרת למישהו איזה משהו והוא פותח פה כאילו בפוזת מופתע ליותר משניה זו תגובה מותנית ובדר"כ מאולצת או מוקצנת. בשיחה יומיומית אין שום בעיה עם זה אבל נגיד בחקירה משטרתית כשאת חוקרת בן אדם ומציגה בפניו ראיה חדשה, אם מה שאמרת יפתיע אותו הוא מן הסתם לא ישב עם הפה פעור מולך לכמה שניות ואת הבעת ההפתעה שלו תאלצי לקלוט בפחות משניה.
יש אפליקציה כזו של הסדרה שנקראת שקר לי, אני אוהבת לשחק בה ולחדד את החושים
מראים לך בה כל מיני הבעות פנים לשבריר שניה ואת צרכה לנחש מה ההבעה אומרת. רק שבמשחק זה קצת יותר פשוט אבל גם אז יש רמות קושי שהם די קשות כי לפעמים כמה הבעות פנים נראות זהות. לדוגמה הבעה מופתעת נראית לעיתים זהה להבעת פחד.

לא משנה, לא רלוונטי! קיצר, לקאל הזה יש משרד עצמאי איתו עובדים עוד כמה אנשים שכל אחד מהם בקיא בחלק אחר של הבעות. פנים או שפת גוף. והוא בעצם עוזר ל-FBI או לגורמים חיצוניים ששוכרים אותו כדי לגלות אם מישהו משקר להם.
אני לא מצליחה להסביר את זה בצורה טובה
אבל נגיד יש חברה גדולה שהמנכל שלהם גילה שאחד העובדים גונב כספים אבל הוא לא בטוח מי, אז כמבן שאפשר לעשות פוליגרף לכל העובדים או שאפשר להזמין את קאל שידע לזהות מי מהעובדים לא מספר את כל האמת.

עכשיו אני הצגתי את זה בצורה מאוד פשוטה אבל בסדרה זה כמובן הרבה יותר מענין, מלמד ומפתיע. זו סדרה ממש מדליקה והם משתמשים בתמונות מהמציאות כדי להוכיח פואנטה. נגיד זכור לי שבאחד הפרקים דובר על זה שלגרד בפנים עם האצבע האמצעית בזמן שיחה מול בן אדם אחר מעיד על תחושת בוז כלפיו. זה משהו שלא נעשה במודע והרבה פעמים יוצא לי נגיד לשפשף את העין עם האצבע האמצעית ואז פתאום לקלוט את זה ולתהות לעצמי לעבר מי אני נוחרת בבוז
בקיצור, אז פתאום מראים לך איזה קטע של אובמה מאיזה נאום כלשהו שבו הוא מגרד בפנים עם האמה.

זו סדרה כל כך טובה שקשה להסביר אותה טוב במילים. כל ניסיון תיאור שלי רק גורע ממנה. לדעתי את צריכה לראות פרק אחד שלה ופשוט להבין את הקטע שלה.
גם הדמות של קאל היא פשוט דמות גאונית! הוא חולה נפש עם תסביך אלוהים אבל הוא פשוט אדיר! והדוקטורית שלצידו
גאדד איזה קראש היה לי עליה. שניהם יחד זה אחד הזוגות הטלוויזיונים הכי משובחים של כל הזמנים. וזה אומר הרבה כשהם טכנית לא זוג בכלל...
אז בשורה תחתונה, אם סיימת הירוז ויש לך חלל גדול, זה הסדרה שעזרה לי להתגבר, אולי היא תעזור גם לך.
רק חייבת להגיד מראש שהסדרה הזו זכתה לתגובות מאוד קיצוניות או שאנשים אהבו אותה בטירוף (כמוני) או שאנשים הכניסו אותה לקטגורית סדרות פשע ואז התאכזבו לגלות שאין בה מספיק "אקשן".
אם את ניגשת אליה תוך ידיעה שאת הולכת לקבל סדרת דרמה ולא סדרת אקשן, לדעתי אין סיכוי שתתאכזבי.
מצד שני, אולי יש לנו טעם שונה

זרמתי איתה לגמרי, אפילו לא הרגשתי

עשית לי חשק שתהי בריאה,איפה אני אכניס אותה עכשיו

טוב, אני אסיים קאסל עונה 2 ואז אתחיל אותה ואת דיקסי.

shirush3

New member
לא קראתי הכל

ואני גם לא זוכרת עד איפה קראתי

אבל זה מגניב

אני אתחיל את עונה 4 קודם

LeAnnDylan

Well-known member
איי פיל יו סיסטר

גם לי נפער בור ענק בלב (טוב, אלו לא היו המילים שלך בדיוק
) כשהיא בוטלה

מה שהיה נוראי יותר זה שבהתחלה היא כן חודשה לעונה נוספת ונורא שמחתי ואז פתאום אאוט אוף דה בלו החליטו שבסוף כן מבטלים אותה ובגלל שאני לא עוקבת אחרי חדשות טלוויזיה, גיליתי את זה בטעות כשיום אחד נכנסתי לויקיפדיה לראות איזה משהו לגבי אחד הפרקים וראיתי בסטטוס של הסדרה שרשום שהיא בוטלה. ואז רצתי לאיזה 7 אתרים שונים כדי לוודא שזה באמת נכון. פשוט סירבתי להאמין שאני אאלץ לחיות בלי ניית'ן עכשיו

עדין עצוב לי עליה

הסדרה היחידה שממש כאב לי עליה ככה זה מכושפות

טוב ואולי גם שקר לי המדהימה אבל רק בגלל שבמקרה שלה עוד היה כל כך הרבה פוטנציאל ולא בהכרח בגלל שהיא נכנסה ממש ללב כמו מכושפות והירוז.

ניסיתי להיות צנועה, הבור גדול!!

יש שם עוד כ"כ הרבה פוטנציאל.
ולגלות שהיא בוטלה שאת מוכנה נפשית לעונה הבאה זה ממש שברון לב

אתמול שסיימתי אותה, קוויתי לחפש קצת ברשת ואולי אולי לגלות שמתכננים איזה סרט או קמבאק, משהו

למעלה