מתכוננת עם הרולים

שירי71

New member
איזו כלה מדהימה!

אתי את כל כך יפה ולא רק בתור כלה אבל התמונות האלה הן פשוט משהו! זה כמו פוסטר, הכל נראה כל כך מרגש כל כך חגיגי ומוצלח!

galitm

New member
וואוו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif איזו מדהימה ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

אתי@, את פשוט נראית מ-ש-ג-עת !! השימלה נורא מיוחדת ומתאימה לך מאד !! ממש-ממש אהבתי !! רוצים עוד תמונות !!!!

שמופית

New member
אתי - אין מילים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

איזו יפהפיה ! איזו שמלה מהממת ! פשוט מדהים ! יאללה... לסיפורים

דבר הגבר:

"היא פשוט יפיפיה, נראית כמו נסיכה אמיתית... תגידי, השמלה הזו זה משי, נכון ?" [אבל הוא הכריח אותי להראות לו את כ-ל התמונות, ותאמינו לי שהוא כבר באיחור]

*שיר

New member
מדהימה!! נסיכה אמיתית ../images/Emo47.gif !

והשמלה - חבל על הזמן!! מהממת!! אכן, היישר לטקס האוסקר !

תמרה*

New member
אחרי תמונות כאלה, כל מילה מיותרת

הכלה מאפילה ביופיה על השמלה המהממת

dorlim

New member
אתי, את מדהימה!!!

בעצם יש שתי אתי מדהימות... כשתיארת את השמלה לא הצלחתי להבין על מה את מדברת. כשראיתי את התמונות - נדהמתי מהיופי - שלך ושל השמלה, ובעצם מהכל. כל הכבוד. המון מזל טוב!!! (נברך אותך כמו שצריך כשתחזרי לפורום...)

אינצה

New member
אתי @@@@

רק עכשיו ראיתי! פשוט יפהפיה!!! הייתי היום אצל מיכל למדידה האחרונה והיא אמרה לי לרוץ הביתה כי סיפרו לה שכל הפורום מוצף בתמונות שלך. אין מה לדבר, התמונות יפהפיות ואת קורנת! פשוט נסיכה! מחכה כבר לחויות... שרון אה ועוד דבר, אתי א. - כמו שכבר אמרתי לך, התמונות שלך בפורום עושות לך עוול! במציאות את נראית הרבה הרבה יותר טוב!

זה לא ממש חשוב. בפורום הזה אתן

היפות מתוקה ואתן המלכות. אני יודעת שהתמונות לא מחמיאות בפרט שאתן לפני המסיבה ואני אחרי יום עבודה אבל העיקר שאתן תהיינה מדהימות. בעניין החינה, אמרתי לך כבר כשהיית אצלי שלטעמי חינה זה אפילו יותר מחתונה...ואני שמחה שנהנית משום שתענוגות מהסוג השורשי והכל כך מחובר למשפחה, לאדמה ולאן שאנחנו שייכים באמת וכפי שאומר הפתגם המאוד מפורסם "יותר טוב אדם ידע מהיכן הוא בא וכך ידע טוב יותר לאן הוא הולך.." תענוגות כאלה פסו מן העולם והם ממשיכים להתקיים רק כשיש סבתות כמו שלי ושלך. נשיקות.......

אתי@, השמלה יצאה מדהים!! לא ממש

רואים את הצבע כמו שהוא באמת, והזוהר של השימלה יוצא לא מדוייק, והשמלה (ואת) באמת הרבה יותר יפים במציאות (ואני אכן ראיתי אותך!! בשימלה!!) אבל אפילו בתמונות, את נראית פשוט מדהים, כל כך יפה ואלגנטית. ההינומה יפה נוןרא, וגם של הזהב נרא מתאים בדיוק. בקיצור, את נראית נהדר. מתי נשמע כבר סיפורים??

יעלי, רק הבהרה קטנה תארי לך שהיופי

הזה צולם על ידי במצלמה דיגיטלית חובבנית לגמרי..... את מבינה כמה מדהימה היא נראתה במציאות? וואני מוכשרת ככל שאהיה צלמנית עוד לא נהייתי והלוואי ויכולתי להעביר לכם את היופי המדהים הזה בדיוק כפי שהיה באמת. אז אני מתנצלת..אבל המצלמה מגיעה לא כולל קורס שימוש....

אתי@, השמלה יצאה מדהים!! לא ממש

רואים את הצבע כמו שהוא באמת, והזוהר של השימלה יוצא לא מדוייק, והשמלה (ואת) באמת הרבה יותר יפים במציאות (ואני אכן ראיתי אותך!! בשימלה!!) אבל אפילו בתמונות, את נראית פשוט מדהים, כל כך יפה ואלגנטית. ההינומה יפה נוןרא, וגם של הזהב נרא מתאים בדיוק. בקיצור, את נראית נהדר. מתי נשמע כבר סיפורים??

למעלה