מתלבטת

phiphi84

New member
מתלבטת

שלום לפורום מבקשת עצתכם בסוגיה הבאה: התחלתי לעבוד במקצוע לפני כמה חודשים לא טוב לי - בלשון המעטה... יש ימים שאני צריכה לבעוט את עצמי מהבית בדמעות קשה לי לשים את האצבע בדיוק על מה עושה לי רע, אבל בגדול זו האוירה במקום הזה והתחושה של זרות/שונות/חוסר קבלה שאני מרגישה כאן, בנוסף על שעות ארוכות מאוד שלא הייתי רגילה אליהן ואני מרגישה ששואבות לי את האנריגה והשמחה. השאלה היא כזו, האם לעשות מעשה ולחפש מקום עבודה אחר בתחום (שדי אהבתי קודם), כשהחיסרונות הם: 1. כמובן שלא אמצא משהו יותר טוב ואני סתם מנפחת את התחושות שלי, 2. העיכוב שיגרם לי בגלל זה מבחינת תכנון המשפחה, אני לא יכולה להתחיל מקום עבודה אחר ועוד חודשיים להודע שאני נכנסת להריון למשל... 3. עיכוב בבקשה לקידום/העלאה (למרות שפה אני לא ממש חושבת שיש לזה סיכוי בשנה הקרובה) 4. נקמנות אפשרית של הבוס שאולי ינסה לטרפד לי סיכויים למקום עבודה אחר 5. וכמובן, אין להציג בקו"ח שהתחלתי ואחרי 4 חודשים קמתי והלכתי.... אשמח להערות/הארות

תשובה קצרה ופשוטה -

אין מקום להתלבטות. אם עד כדי כך רע לך ואין מצב שזה ישתפר - תקומי ותעזבי. כל מילה נוספת פשוט מיותרת.

phiphi84

New member
ומה עם כל השאר?

איך אני מציגה את העניין בראיונות? איך אני עושה את המעבר חלק ובלי שישימו לי פה מהמשרד מקלות בגלגלים??

ivgy1980

New member
הצעה

מנשה צודק מאוד - אם רע לך, קומי ולכי. פשוט וקל ! ולעניין ההצגה - את קובעת ראיונות עבודה בשעות הבוקר המוקדמות או המאוחרות (זה נתפס כאחריות לעבודה הנוכחית ונראה טוב). כך גם לא ישימו לך שאת מחפשת מקום אחר. לעניין הסיבה - את רוצה להתקדם, ולצערך המקום הנוכחי אינו מאפשר לך זאת בשלב הנוכחי (זה נתפס כאילו את אוהבת את המקום הנוכחי, אך פשוט צריכה לחשוב קדימה). זכרי - אנחנו מדינה קטנה. תמיד תתני המלצות לאנשים ומקומות איתם ובהם עבדת. אין לדעת מי מכיר את מי ...

למעלה