מתלבט (איכות מסך) ...

מתלבט (איכות מסך) ...

ה- T3 שלי נעלם. אם הוא לא יימצא, אצטרך לקנות משהו אחר. בעיקרון, אני משתמש בפאלם כיומן וכספר טלפונים. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך, גם באור יום (דבר שה- T3 לא הצטיין בו). אשמח לקבל המלצות.

2cookie

New member
אין לך הרבה אפשרויות

לכל הפאלמים החדשים יותר (T5, TX, LD) יש פחות או יותר את אותו המסך בדיוק, וקשה לראות אותו בשמש בדיוק כמו את האחרים. נסה האק שמכבה את תאורת המסך כשתתחדש או כשתמצא את ה-T3.

alonhzn

New member
יש עוד אפשרות אבל זה טיפה יקר....

יש מכשיר עם מסך ענקי של 3.8 אינטש! רזולוצייה גבוהה 320*480 ומסך OLED (הפאלם הראשון בעולם עם מסך כזה) שמציג חיסכון בחשמל (9 שעות פעולה בעוצמת אור נמוכה!!!) קונטרסטיות מדהימה של 1000:1 שמבטיחה לך שתראה אותו גם באור יום מלא! ומהירות עדכון מסך גבוהה (בשביל כל הסרטים המהירים האלה...) מערכת הפעלה palmOS 5 כניסה לכרטיסי הרחבה 100 מגה זיכרון חופשי למשתמש wifi ואינפרא אדום כמובן... בקיצור הכל... המכשיר עולה 920$ והמשלוח לארץ הוא חינם. אה כן... קוראים לו SONY Clie PEG-VZ90

2cookie

New member
ה-VZ90?

5.2 כמו ה-UX50 וה-TH55, ויעבוד עם עברית. יש כמה הסתייגויות, המכשיר הזה פשוט עצום, ובעיה נוספת היא המסך: נכון שהוא יפה ובהיר ומתקדם, אבל הוא נצרב בדומה למסכי פלאזמה ומחשיך מהר יותר מסתם מסכי LCD. האדום והירוק ישרדו הרבה זמן, אבל הפיקסלים הכחולים דוהים הרבה יותר מהר ולכן עם הזמן הוא לא יהיה שמיש למולטימדיה כלל.

2cookie

New member
יש לי UX40... מכשיר מצוין

נהניתי ממנו מאד ואני ממליץ בחום על הסידרה הזו.

אני לא מסכים ה-T5/LD/TX - טובים

בשמש (כמובן שהכל יחסי) - צריך לדעת באיזה זוית להחזיק אותם. אני מנווט איתם בקלות. משה

2cookie

New member
טוב בשמש זה TT

לצערי כבר אין מסכים ברמה כזאת
(מבחינתי עדיף להתפשר על האיכות בתאורה רגילה בשביל לראות כל כך טוב את המסך בשמש)

elu2

New member
בכ"ז, מה דעתך על המסך של ה- UX-50

ועליו בכלל ?

alonhzn

New member
מכשיר פיצוץ!!

הקדים את זמנו אבל יש כמה חסרונות... אני חושב שהוא OS4 (לא בטוח, תבדוק..) אם כן אז זה אומר שלא תוכל להפעיל מגוון רחב של יישומים חדשים... המסך שלו טוב! אני לא יודע עד כמה טוב בהשוואה לTX אבל בטוח שהוא טוב, רזולוצייה גבוהה+ קישוריות וויפי ושן-כחולה! באמת מכשיר מצויין, אבל הוא די נכשל כי הוא הקדים את זמנו יותר מידי.

הוא OS5.2

יש לו 4 חסרונות בהשוואה ל-TX 1. מחסור בזיכרון (128MB אבל מחולקים בצורה לא נוחה) 2. מסך קטן יותר (פחות נוח) 3. סוללה חלשה יותר 4. פחות מהיר להלן היתרונות 1. יותר קומפקטי 2. יותר עמיד - עשוי מתכת ומתקפל להגן על המסך 3. מצלמה נחמדה 4. מקלדת מובנית משה

י-וס-י

New member
לגבי המקלדות

האם כל מכשיר שיש לו מקלדת מובנית כמו TC וכל הסונים לכל דגמיהם, האם הם תומכים בעברית במקלדת המובנית ? ומה דעתכם מה עדיף יותר TC או TG50? תודה מראש.

תשובות

1. באופן עקרוני - גם ל-TC וגם ל-UX50 יש מגבלות על התמיכה בעברית - אבל היא קיימת (אף אחד מהמכשירים האלו לא ממש שווק בישראל..) 2. לטעמי ה-TC לוקח על אף שה-TG יותר יפה
ה-TC הרבה יותר מהיר והמקלדת שלו יותר נוחה מה-TG (ולא שאני חושב של-TC יש מקלדת נוחה - זאת של הטראו 650 או 600 טובה הרבה יותר!) משה

shed

New member
---->

ל-TC יש תמיכה מצויינת עם המקלדת המובנית ועברית. החסרון היחידי שמצאתי הוא שאי אפשר להחליף בין השפות בלי להשתמש בסטיילוס.

udifpalm

New member
גם ב- UX-50 אי אפשר להחליף שפה

מהמקלדת. מה שמעצבן ב- TC זה שהוא אמור להיות מסוגל לעשות זאת לפי התעוד המצורף לעברית. shed - האם פנית ל-paragon בנושא בעבר, ומה היתה תגובתם?

בטריאו אפשר עם Option+Space Bar

כך שתכלס זה אפשרי אבל משום מה לא ממומש בTC. שד - אולי תדבר עם יצרן העברית שלך ותראה מה קורה שם.

למעלה