מתלבט (איכות מסך) ...

2cookie

New member
תהרגו אותי- TG50

קודם כל, הוא הרבה יותר יפה ודק. ובשבילי זה יתרון
אבל ההתלבטות העיקרית כאן היא בין WIFI ל-BT. פעם הייתי אומר WIFI, היום לדעתי BT חשוב הרבה יותר כי חיבור סלולארי יותר זמין מאשר WIFI למרות שזה פחות זול. בנוסף, אפשר לשמוע מוזיקה כמו שצריך עם ה-TG ויש לו כיסוי מאד פרקטי.

עזוב אותך BT.

מי צריך WIFI שיש GPRS מובנה? מי צריך BT שיש GPRS מובנה? מי צריך בכלל קישורית אחרת שיש GPRS מובנה?

2cookie

New member
מסכים איתך

אבל אנחנו לא מדברים על מכשירים עם GPRS מובנה אז עדיף BT על WIFI בזמנים כאלה.

udifpalm

New member
עוד

ה- wifi נחשב לחלש יחסית ולא מגלה כל רשת שהלפטופ שלי מגלה. יש רק WEP ואים אפשרויות ל- WPA או VPN כמו ב- TC או ה- TX. הזכרון הוא 100MB ולא 128MB מחולק פחות-או-יותר כ-: 16MB זכרון עבודה 16MB זכרון פלאש לגיבוי המערכת (יש אופצית גיבוי IMAGE 1:1 כחלק מהמערכת). 29MB דיסק פנימי ??MB ל-heap. ??MB לתוכנות הפנימיות ולמערכת ההפעלה המצלמה על הפנים וטובה רק לתעוד עובדתי ולא לתמונות איכותיות. מצד שני יש יכולת לצלם וידאו לא מוגבל ב- MPEG4 ישר לכרטיס ה-MS. וחסרון שמשה לא יזכיר בגלל פרסומת עצמית: בגלל סלוט ה- MS המכשיר לא מריץ U-DRIVE אלא אם כן משה יארגן לנו הפתעה בעתיד (אל תבנו על זה). אען שום סיבה אחרת שהתוכנה לא תרוץ על המכשיר מלבד סוג הסלוט והעובדה שהגנת התוכנה מתבססת על כך. TOMTOM ותוכנות נווט אחרות לחו"ל רצות עליו מצוין.

2cookie

New member
אבל הוידאו של המצלמה הזאת טוב יחסית

וזה נחמד שיש תמיד מצלמה, או שאפשר לחסוך מצלמה בטלפון עם מכשיר כזה וללכת על משהו כמו מוטורולה L2. יתרון נוסף הוא ה-DSP של סוני לנגינת MP3, מאד שימושי ועובד טוב עם באס מצוין.

udifpalm

New member
בתור בעליו של UX-50

המסך לדעתי לא קריא באור יום קייצי מחוץ לבנין. חוץ, מזה, המכשיר מצוין
חוץ מבעיותיו הידועות.

udifpalm

New member
רק MS

נראה לך שיש מקום ל-CF המכשיר הפיצי הזה? ה- CF היה קיים רק במספר דגני Clie מוגבלים, וגם שם הוא נולד בכלל כסלוט הרחבה ספציפי ל- WiFi ורק לאחר מכן נוספו האקים שמאפשרים שימוש בכל כרטיס זכרון. יש גם האקים שמאפשרים כרטיסי WiFi נוספים חוץ מזה של סוני בתנאי שמשתמשים באותו ציפ (prism).

AYELET1

New member
מה שרציתי לאמר ביחס ל"סונים" בכלל

שמה שמפריע זה כרטיס הזכרון סיבה נוספת לקחת TC

2cookie

New member
המחירים של ה-MS ירדו משמעותית

וכעת זה פחות תירוץ לקנות סוני... אם מוצאים אחד.

AYELET1

New member
ז\ה לא המחירים דווקא

זה העובדה שה-SD משמש אותי לפאלם, לפוקט ולמצלמה וכמובן לקורא כרטיסים בצורת DOK. זה פשוט כרטיס הזכרון הנפוץ ביותר כיום

2cookie

New member
תלוי במשתמש

אבל לדעתי זה לא דרמטי מדי. את גם ככה מחזיקה עשרות כרטיסים

AYELET1

New member
שכולם SD../images/Emo3.gif

לי זה חשוב מאד ועוד יותר למי שלא מחזיק כמה כרטיסים...

2cookie

New member
המסך הזה טוב בשמש הרבה

יותר מרוב הפוקטים והפאלמים. התאורה שלו אחידה ויש לו דיג'יטייזר נחמד שנותן פידבק, אני אוהב את הסוג הזה.

2cookie

New member
המסך טוב מאד. הכי חד שיש לפאלם

ולמרות שהוא קטן, הוא לא קטן מדי.

2cookie

New member
זה גם שיקול של מחיר

לפי מה שראיתי, ה-TC הרבה יותר זול ושווה לקחת את זה בחשבון.

למעלה