מתלבט..
היי,
התלבטתי קודם כל אם בכלל לפרסם פה את ההודעה, כי חששתי מהצורה שבה היא עלולה להצטייר,
אני אנסה לעשות זאת קצר ככלהניתן.
יש לי 2 חברים טובים, בני 28, אני מכיר אותם שנים רבות אבל התחברנו והתחלנו לצאת בתקופת הצבא (גיל 20), מעולם לא הייתה להם חברה, לפחות בתקופה שבה אני מכיר אותם הם לא יצאו לדייט (חוץ מדייט אחד לפני שנים של אחד מהם שהתלוויתי אליו כי זו שהוא יצא איתה הביאה חברה) אחד מהם התנשק פעם אחת בגיל יחסית צעיר, ובכך מסתכם הנגיעה שלהם בכל מה שנוגע לעולם הנשים והדייטים (בלי טיפה של צחוק או ציניות). אחד מהם עבד מאז השחרור שלו מהצבא כשנה במקום עבודה ומאז בקושי יוצא מהבית, לא עובד ולא לומד, לכן גם האפשרויות שלו להכיר די אפסיות. השני לומד קשה כבר כמה שנים אבל לדעתי פשוט ככל שהזמן עובר הוא מאבד ביטחון.
אני (לפחות לא במודע) לא מסתכל עליהם 'מלמעלה', אני סובל בצורה די קשה מחוסר ביטחון עצמי, וכל קשר שהייתי בו התחיל מאחורי מסך ועם מקלדת בכתב, ורק לאחר מכן הצלחתי לאט לאט להפתח ולהצליח לסגל לעצמי מעין פתיחות מסוימת. הם גם תמיד זורקים לי הערות על זה שאני לא מסוגל להיות רגע לבד - שזה לגמרי נכון. עם אחד מהם אני מנסה לעיתים רחוקות לפתוח את הנושא, ולהגיד לו שהייתי בעבר רשום לאתרי היכרויות ושזה לא פאדיחה כמו שחשבתי וכו', אבל אני מפחד מאוד לעבור את הגבול ושזה ייראה כאילו אני בא ממקום של big shot ומלמד את המסכנים, כי אני בהחלט לא מרגיש ככה, אני מאמין בהם וחושב שהם (עם כמה שינויים קטנים בגישה שלהם לחיים) יכולים למצוא בקלות מישהי. הם גם כביכול מאוד מלגלגים עלי בנושא הזה, לדוגמא - היינו בחו"ל בטיול אחרי צבא וישבה איתנו מישהי שיחסית דיברה איתי וצחקה מדברים שאמרתי, לבסוף התברר שהיא מבוגת הרבה יותר ממה שחשבתי, אז אמרתי להם - חבל, אם לא הייתי משאיר לה איזה פתק על הדלת של החדר שלה עם האי מייל שלי ומנסה, אז הם צחקו / לגלגו - משהו שנע בין "באמת חשבת שיש לך סיכוי איתה?" לבין "נראה לך שזה באמת היה עובד?".
ובמובן מסוים הם צודקים, אני מניח שלא פעם קצת קפצתי מעל הפופיק וניסיתי עם בחורות שלא היה לי סיכוי מעולם איתן, ולא פעם בטח הן חשבו לעצמן "מי זה הדביל הזה ומה הוא רוצה?!", אבל בגלל שניסיתי, בגלל שבקטעים האלה ויתרתי על הבושה והאגו הקטן - בסופו של דבר, זה הצליח לי, מדי פעם.
מה דעתכם?
האם לנסות לדבר איתם על זה? אני פשוט מפחד נורא שזה יצטייר בצורה מאוד מאוד לא טובה, הם נורא... פאסיביים אגרסיביים בנושא הזה (בין השאר).