מתמודדים טוענים: מתקשים להתפרנס בגלל המירוץ

לפחות עכשיו אנחנו יודעים שצילומי ההשלמה נעשים

בתל אביב ולא בווגאס או בברזיל.

באשר לטענות המתמודדים, להשתתפות במרוץ למליון יש יתרונות וחסרונות. כפי שהם מקבלים את היתרונות של ההשתתפות במרוץ למליון (פרסים לכל זוג שהודח, פרסום, השקות ועוד) שיקבלו גם את החסרונות בלי להתבכיין.

Mידאס

New member
מסכים חלקית

לבוא ולטעון שהם לא מוצאים עבודה *בגלל* ההשתתפות שלהם במירוץ זה תירוץ שלא יעלה על הדעת בכלל. הם היו צריכים להביא בחשבון שיאלצו להעדר מהעבודה ממושכות, אם זה לצורך צילומי התכנית ואם לצורך צילומי ההשלמה והיו צריכים לתאם את כל הפרטים, עד הקטן ביותר, מול המעבידים שלהם.

אבל!

הקטע עם המדבקות על הדלתות - הזוי.

העובדה שלא הסכימו לשלם להם על מוניות בשביל להגיע לצילומי ההשלמה - הזוי עוד יותר.

מכריחים אותם להגיע לצילומים בהתראה של שעה? מה, הם סמרטוטים של ההפקה? אין להם חיים?

מתחילים להתגלע סדקים בהפקת התכנית. זו לא הפעם הראשונה העונה שהמתמודדים "מזמרים" על המתרחש מאחורי הקלעים.

באשר לצילומי ההשלמה - אני תמיד ידעתי שאת הצילומים האלה עושים פה בארץ ולא במהלך המירוץ, אבל אנשים פה התעקשו שאת כל ה"עדויות" הם מצלמים תוך כדי התכנית - בבוקר מוקדם לפני היציאה למירוץ, או בערב כשהם מרוסקים מעייפות.

|
זה הגיוני, אבל אני מקווה שזה לא נכון

אם קובי וטליה זכו בגמר, הסגולות במקום השני , זה משאיר את האחיות במקום שלישי?

ואם הסוורים תפסו את המקום השלישי, זה מוריד את האחיות למקום רביעי? לא נעים..

מצד שני, אני אוהב גם את האינטלגנטים, אז זה בסדר.

Jason2

New member
תכלס יש לם חוזה

פעם פרסמו את החוזה הדרקוני הזה בעיתון בהקשר לתוכנית the voice אני מאמין שהחוזה במירוץ הוא כמעט זהה. זה חוזה באמת שברא השטן ואני מאמין שיש הרבה זוגות שלא חתמו על החוזה הזה כי זה לא התאים להם. אם בחוזה רשום שהם חייבים לעמוד לרשות ההפקה בכל עת אז זה מה שהם צריכים לעשות. החלטתם לחתום על חוזה כזה אז אל תבואו בטענות.

Jason2

New member
החוזה הזה חוקי

בדקו את זה אז בעיתון והתברר שהחוזה תקין ותקף.
אני אגיד לך מה הבעיה. כאן אנשים התרגלו לחפף ואמרו לעצמם "בטח אף אחד לא ישים לב לחוזה הזה אז נחתום ואח"כ נסתדר" עכשיו כשבאים ודורשים לקיים את החוזה הם בוכים.

תמידכאן

New member
יכול להיות. אני לא יודעת. יכול גם להיות שהם

חתמו על חוזה שבו הם מתחייבים להגיע לצילומים כשההפקה מבקשת, אבל ההפקה מבקשת מהם להגיע בהתראה של שעתיים פעמיים שלוש בשבוע, שזה בהחלט חוקי מבחינת החוזה, אבל עדיין מקשה על המתומדדים לעבוד באופן תקין. (זו רק דוגמא)

Jason2

New member
בחוזה רשום בפירוש

שהם צריכים לעמוד לרשות ההפקה בכל עת במשך שידור התוכנית ותקופה מסוימת אחרי השידור. הסעיף הזה זה הסעיף שעליו הכי הרבה דיברו בכתבה ההיא.

הם (ידיעות אחרונות) סיימו את הכתבה בהצעה של עורך דין שלא לחתום על חוזה כזה אלא אם מוכנים לקיים כל סעיף בו ולחשוב טוב על ההשלכות.

Jason2

New member
אגב בחוזה של דה וויס

נאסר עליהם גם לעבוד במשך שנתיים בכל מקום עבודה אחר ולהופיע רק בהפקות שהם יבחרו להם. כאן כמובן זה שונה ואני מאמין שירדו מהם ברגע שהתוכנית תסתיים.

retard boi

New member
יש בדברים האלה גבול

בסופו של יום רוב האנשים כנראה כל כך רוצים להשתתף בדברים האלה שלפני החתימה הם כנראה מחליקים קצת דברים או משערים שדברים לא באמת עד כדי כך גרועים אחר כך והניסוח הוא סתם למקרה ש... אם הם הם מאבדים ימי עבודה על הזמן שהם משתתפים במירוץ או על צילומי השלמה ידועים מראש שהם יכולים לתאם מול המעביד אז זו באמת היתה התבכיינות לשמה אבל לפי מה שמצויין כאן זה לא המצב. לפי מה שכתוב שם (ואני מאמין אגב שזה הרבה יותר גרוע - כי לרשת יש כח וכרגע היא משתמשת בכתבה הזו בעיקר בשביל לקדם את התוכנית) המתמודדים מגיעים למצב שהם משעבדים את עצמם לשנה שלמה לאחר שכל הסיפור הזה הסתיים ומטורטרים על חשבון זמנם האישי ללא התראה תוך כדי כך שהם מסכנים את מקום העבודה שלהם וכל זה בשביל לקיים התחייבות חד צדדית לחלוטין. זה אפילו יותר גרוע מ The voice מאחר ושם המשתתפים מלכתחילה מכוונים להיות חלק מתעשיית הבידור ולכן הסיכוי שלהם (וגם הרצון שלהם) לקטוף קופון מהסיפור הזה הוא הרבה יותר גבוה. משום מה אני לא רואה את קובי או את אלון ואורן מהעונה הקודמת קופצים מאודישן לאודישן אחרי שהתוכנית מסתיימת אלא פשוט חוזרים לחיים הקודמים שלהם.
חלק מהחוזים הספק חוקיים האלה מציין באופן ברור שהמתמודד הוא לא מועסק ע"י חברת ההפקה ולכן היא לא חייבת לו שום דבר בזמן שהוא מחוייב למיליון ואחד תנאים ודרישות קפריזיות פוגעניות. עצם העובדה שהם מרגישים חופשי לטרטר אנשים באופן הזה בלי לתגמל אותם בהתאם זו חוצפה.

Jason2

New member
זה החוזה

והם אוכפים אותו. לא טוב אל תחתמו. לא ממש חייבים להשתתף בתוכנית.

Jason2

New member
עוד דבר

זה נכון שהם מחוייבים לשנה לאחר התוכנית אבל תכלס אין מה לעשות איתם אחר כך אז הסבל די מוגבל.

Jason2

New member
עכשיו קראתי את כל הכתבה

המדבקות על הדלתות זה דבר ידוע ושמעתי עליהם מהפקות בחו"ל. אם זה חוקי הפורמט אז ככה זה. עניין המוניות אני לא ממש בטוח שזה נכון, הרבה פעמים זה ישראלים בכיינים שמגזימים. כמו שאמרו בזמנו "רציתם תהילה, לתהילה יש מחיר".

Jason2

New member
הקטע שהמדבקות

נועדו לבדוק אם הם יוצאים מהחדר. נשאלת השאלה מי מהם עבר על החוקים וגילה את המדבקות.

ny22

New member
מנהל
אולי זה היה כתוב בחוזה?

או שאולי אחד מהמתמודדים יצא בטעות...

Mידאס

New member

בכתבה שצירפתי קישור אליה למעלה בפתיל, בתגובה מס' 51, חושפים מי הזוכה בגמר. לא בטוח שזה נכון, אבל מאד הגיוני.

למעלה