מתמודדים טוענים: מתקשים להתפרנס בגלל המירוץ

ny22

New member
מנהל
לגבי הפיסקה הראשונה אני מסכים

למרות שיש יתרונות לכאן ולכאן.
כי מצד שני, זה גם מעין גיוון לצלם את הגמר בחול, וגם זה חוסך בעלויות לעשות את המשימה הראשונה בארץ (ואז אי אפשר לעשות כאן גם את הגמר) - כי ככה זה חוסך טיסה של זוג.

אגב, לגבי השעתיים ליום צילום, אני לא יודע עד כמה להאמין לאותו מתמודד, יכול להיות שהוא קצת מגזים. אני חו"ח לא מזלזל בו, אבל יכול להיות שהכינו אותם להתראה כזאת או משהו כזה והוא טיפה מגזים.

אורישקי

New member
למה אי אפשר?

לא אמרתי שהגמר אמור להיות כולו בארץ.
אלא שיעשו לג במדינה האחרונה - ומשם ימשיכו לארץ.

ny22

New member
מנהל
נכון, זה באמת היה חוסך בעלויות

מעניין מאוד למה הם באמת לא עושים את זה כך ממש בסוף המירוץ..

כתבה צינית, לגמרי!

לא מובן לי קטע ההתבכיינות של משתתפי תוכניות ריאליטי מסוג המירוץ למיליון והפח הגדול, רובם אופורטוניסטים חסרי כשרון שמחפשים את מזלם ''אם לא נזכה בפרס אז לפחות נקבל צ'אנס בתעשית הבידור''. גורל כולם זהה(גם המנצחים), אתם הליצנים התורנים, מחר יעלו חדשים!

המצליחים והמוצלחים בריאליטי הם אלה שהשתתפו בתחרות כשרונות, כוכב נולד למשל, אבל אלה כבר באו עם הכשרון ואת מה שחסר להם כמו החשיפה, קיבלו בתוכנית.

rasmus girl1

New member
זה רק 3 מתמודדים,

שאפילו לא התלוננו על אותו דבר, אחד התלונן על זה שפיטרו אותו, אחד על ההתראה של הזמן הגעה ועוד אחת על זה שלא אוספת אותם מונית..
קודם כל, מי שנשאר בין הממש אחרונים היה סה"כ 3-4 שבועות בחו"ל- לא מעבר, דבר שני ההפקה מסרה שההשלמות התפרסו על פני עוד שבוע כשהם היו בארץ כשההתרעה הכי קצרה הייתה יום לפני, אכן נראה לי שזה סתם 'תפיסת טרמפ' או האשמת המרוץ בפיטורים, זה שמישהו לא ביקש מהמעסיק חופש של 3-4 שבועות או ציפה ללא יודעת מה כשיחזור זה לא בעיה של ההפקה..

למעלה