מתמודדים עם חרדות ב-
אנשים

justin9

New member
אז איך ידעת שאת נשואה לו בעצם?

ולא רק מעריצה שהתמזל מזלה ללוות אותם במסע הופעות?

ככה זה בחלומות, יש דברים שאת יודעת כזה, נו

והחלום שלי זה באמת ללוות אותם, אבל אמרתי את זה כבר פעם

justin9

New member
אמממ אז זהו אני לא יודעת....

החלום הכי טוב שהיה לי והכי קרוב למה שאת חלמת, היה על ג'רארד
אבל אני לא זוכרת שיכולתי להגדיר את היחסים בינינו. חחחח טוף האמת שאני סתם מציקה לך והמטרה האמיתית שלי היא לנסות לדלות ממך פרטים על אקשן כלשהו שמרמז על חיי הנישואים עם טום. אבל די סיכמת את זה במילים "בעל רע ומתעלם". ואני מקווה שמרביתכם עברו קורס מזורז לפירוש חלומות ולכן ודאי תהיו מודעים לעובדה שלרוב מה שאתם חולמים הוא הפוך מהמציאות

לא, התכוונתי יש את הדברים האלה בחלומות שאת

פשוט יודעת.. את מבינה מה אני מתכוונת? נניח זאת שראיתי בחלום, היא בכלל לא דומה לבת' אבל משום מה ידעתי פשוט שזאת היא... נו הדברים האלה.. את באמת לא מכירה?
חחחחח הרגת אותי עם האקשן בחיי הנישואים (והפעם באמת הרגת אותי
) אין לי חלומות כאלה
את מנסה לסחוט ממני חיבה למילה ההיא, אה?
קלטתי אותך כבר ג'ניפר

justin9

New member
מי?../images/Emo2.gif אני?../images/Emo12.gif

האמת היא שהפורום הזה מביא אותי לעיתים קרובות למצבים של גילויי חיבת יתר לטום
לא מצליחה לשלוט בזה
ואמממ הקטע עם החלומות לא מוכר לי ברגעים אלה אולי אם אני אלך כבר לישון אני אקבל דוגמה... אוף חבל שאין לנו "חלומות לפי בקשתך"

חחחח

נו אז שמישהו אחר בפורום יענה! יש אינפורמציה בחלומות שאתה פשוט יודע בלי שאמרו לך אותם בחלום או משהו. אתה פשוט יודע אותם
שמישהו יבין אותי
זה פורום קין פור גאד סייק אם לא פה אז איפה

בעל רע, הא? ../images/Emo4.gif

נראה לי שהכל ברור יותר בחלום מאשר במציאות (לגבי האופי של טום)... ואני מתכוונת למציאות שבה רואים את טום במרחק רבע מטר- כשהוא על הבמה... חוויה שעוד לא חוויתי...
ואז אני אנסה לפחות להבין את גיתית...... אבל אני רוצה הזדמנות!!!!!! אני רוצה הופעה של קין באוגוסט

תראו במה נתקלתי ../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif

סרט שקוראים לו KEANE.... זה סרט על אדם סכיזופרני שלכאורה איבד את הבת שלו, אבל לא ברור לאורך כל הסרט אם הוא באמת איבד אותה, או שזה פשוט בגלל שהוא סכיזופרני... לא נראה לי מעניין מי יודע מה...
. מישהו ראה?

בסטיאן

New member
למה, דווקא נשמע מעניין ../images/Emo3.gif

אני מת על סרטים פסיכודליים...

אז עכשיו יש לך 2 סיבות לראות את הסרט!../images/Emo8.gif

תדווח אחרי שתראה איך הוא היה..... פשוט לפי מה שנראה לי העלילה של הסרט בכלל לא מתקדמת...

justin9

New member
אני הורדתי את הסרט הזה

בטעות כי חשבתי שזה משו על קין והאכזבה שזה לא מנעה ממני מלראות את הסרט. למרות שאני חובבת סרטים כאלו...

שמתי לב אליו כבר רק שזה לא עניין אותי../images/Emo3.gif

ככה זה שאתה כל חצי יום עושה גוגלינג על KEANE

למעלה