מתמודד נוסף על ניהול גלגלצ: אין לה קהילות או פורומים?!?!?! אז מה זה?!
L limors2 Active member 28/9/06 #2 ואין לה מצעד פזמונים../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif אוקיי תודה!
A a b u y a New member 29/9/06 #4 הוא ממש חי 50 שנה אחורה../images/Emo12.gif מצעד פזמונים וכאלה, ואח"כ הוא מדבר על פיגור טכנולוגי אם הוא היה מתמצא בגלגלצ אולי הוא היה יודע על קיומנו
הוא ממש חי 50 שנה אחורה../images/Emo12.gif מצעד פזמונים וכאלה, ואח"כ הוא מדבר על פיגור טכנולוגי אם הוא היה מתמצא בגלגלצ אולי הוא היה יודע על קיומנו
L L L B New member 29/9/06 #5 ../images/Emo46.gif... 'אימאשלו... וגם אמאשלי, שלא תבינו לא נכון... תגידו, חוץ ממרקס ומצ'רנילס אין עוד אנשים שמכירים בקיומו של הפורום הזה למה לא מפרסמים אותו שם בתחנה (לעובדים/מגישים לפחות)
../images/Emo46.gif... 'אימאשלו... וגם אמאשלי, שלא תבינו לא נכון... תגידו, חוץ ממרקס ומצ'רנילס אין עוד אנשים שמכירים בקיומו של הפורום הזה למה לא מפרסמים אותו שם בתחנה (לעובדים/מגישים לפחות)
L limors2 Active member 29/9/06 #6 אין להם עניין לפרסם כי אנחנו לא פורום רשמי שלהם... יש להם תוכניות לבנות אתר לגלגלצ ולפתוח בו פורום שיהיה רשמי יש עוד אנשים שם שמכירים בקיומו, הם רק לא באים לפה יותר מידי, אם בכלל
אין להם עניין לפרסם כי אנחנו לא פורום רשמי שלהם... יש להם תוכניות לבנות אתר לגלגלצ ולפתוח בו פורום שיהיה רשמי יש עוד אנשים שם שמכירים בקיומו, הם רק לא באים לפה יותר מידי, אם בכלל
C chen010189 New member 30/9/06 #8 שלחתי לו אימייל זה הציק לי מדי! מה זאת אומרת אין קהילות\פורומים ואין מצעד פורומים? ובכלל, עוד דברים שנאמרו בראיון והייתי חייבת להגיב עליהם!
שלחתי לו אימייל זה הציק לי מדי! מה זאת אומרת אין קהילות\פורומים ואין מצעד פורומים? ובכלל, עוד דברים שנאמרו בראיון והייתי חייבת להגיב עליהם!
מ מאוהב בהדר מרקס New member 1/10/06 #12 אני חושב שיואב מאוהבת ב חן כך נדמה לי כמו זוג יונים רב ומשלים לחן את מהריצה את אסף צרנילס אחר כך את סרגניה אחר כך את יואב את רודפת שמלות כך אני רואה בך
אני חושב שיואב מאוהבת ב חן כך נדמה לי כמו זוג יונים רב ומשלים לחן את מהריצה את אסף צרנילס אחר כך את סרגניה אחר כך את יואב את רודפת שמלות כך אני רואה בך
L limors2 Active member 1/10/06 #15 פפף נועם באמת../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif מה גרם לך לחשוב ככה?