גזענות בפורום גלגץ אתם שונאים לסביות והומים
R RJlake New member 1/10/06 #22 חלילה..זה פשוט גילוי שזיעזע את עולמי הקטן ביום בהיר ושטוף שמש שכזה....
R RJlake New member 1/10/06 #27 הוו זה מאהבה! רק מאהבה! תסלח לי על כך אם נעלבת זוהי לא הייתה כוונתי כלל וכלל!! סלח לי! אנא ממך!! סלח לי!
הוו זה מאהבה! רק מאהבה! תסלח לי על כך אם נעלבת זוהי לא הייתה כוונתי כלל וכלל!! סלח לי! אנא ממך!! סלח לי!
R RJlake New member 1/10/06 #28 חוץ מזה אם כבר אתה צריך לבקש ממני סליחה על כך שאפילו את הכינוי שלי אתה לא כותב נכון
B b o n c h New member 1/10/06 #23 לא, אנחנו שונאים אותך ../images/Emo4.gif אם אנחנו שונאים לסביות והומואים תסביר את זה ששני הידידים בין הכי טובים שלי הומואים ???
לא, אנחנו שונאים אותך ../images/Emo4.gif אם אנחנו שונאים לסביות והומואים תסביר את זה ששני הידידים בין הכי טובים שלי הומואים ???
R RJlake New member 1/10/06 #25 איזה כיף לך!../images/Emo2.gif תמיד רציתי ידיד הומו אבל לא מצאתי אחד כזה ואז ניסיתי להפוך את ידיד שלי לכזה והוא כעס משום מה
איזה כיף לך!../images/Emo2.gif תמיד רציתי ידיד הומו אבל לא מצאתי אחד כזה ואז ניסיתי להפוך את ידיד שלי לכזה והוא כעס משום מה
B b o n c h New member 1/10/06 #31 חחחחח גם אני הייתי כועסת אם הייתי ידיד שלך והיית מנסה להפוך אותי להומו, אם לא הייתי הומו.
מ מאוהב בהדר מרקס New member 1/10/06 #26 את אוהבת את אסף צרנילס ולא אחרת את אוהבת את אסף צרנילס ולא אחרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את אוהבת את אסף צרנילס ולא אחרת את אוהבת את אסף צרנילס ולא אחרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
C chen010189 New member 1/10/06 #44 לתחנה יש שם חדש ../images/Emo6.gif גל"גצ! מישהו יכול לנחש מה אומרות הראשי תיבות?