מתמטיקה וט"ו בשבט ב
אנשים

lacrimosa girl

New member
לא רוצה 4 ../images/Emo3.gif

אני לא סובלת את המורה, ויש איזה 45 תלמידים בהקבצה. אני מפונקת נו ><

Blade Of Fire

New member
מה רפואה מה?

היום למגמת הנדסת חשמל\מחשבים צריך 5 יח"ל ואם הציון נמוך אז עוד צריך לעבור מאמ"י (אל תשאלו אותי מה הראשי תיבות... זה איזשהו מבחן במתמטיקה). מה צריך ברפואה 5 יח"ל? לפקולטות הנדסה למיניהן (וכמובן לפיזיקה) צריך 5 יח"ל... אבל מה אתם מעודדים אותה לרדת? 5 יח"ל זה טוב... אז משקיעים, חורשים, קצת מורים פרטיים ואפשר להוציא את ה80 בלי המון מאמץ.

TheImpactBoy

New member
וואי איך אני לא רואה את עצמי

לומד רפואה וכזה... פיייייי כבוד לכם

lacrimosa girl

New member
איזה מתסכל זה

כשאנשים באים ואומרים לך "5 יחידות זה קלללללללל מה עובר עליך אז כולה תשקיעי קצת!" >< [אני יודעת שזה תכלס שימושי וכאלו אבל עזבו אותי מלחרוש, אני עצלנית ברמות וגם די מטומטמת ._.]

Blade Of Fire

New member
טוב אני אהיה פה

בתור הקול היחסית גיקי- אם את אומרת לעצמך שאת מטומטמת ועצלנית-זה מה שיהיה.... כאילו-ציונים לא אומרים שאת מטומטמת.. ועצלנות, תמיד אפשר לשפר... ואני לא אומר ש5 יחל זה קל... זה לא נכון, אחרת כולם היו עושים 5 יחל... זה דורש השקעה ולא יותר מזה כי בניגוד ל4 שדורש השקעה מינימלית ו3 שדורש השקעה של להיות בכיתה ובד"כ גם זה לא-ב5 צריך לחשוב קצת ולהשקיע. אבל בואי נגיד ככה-מה את רוצה להמשיך ללמוד (אם יש לך כבר מושג)? ואיזו מגמה את עכשיו?

lacrimosa girl

New member
^^

אני פיזיקה [וכנראה עוברת לביולוגיה.] אני ממש לא יודעת מה אני הולכת ללמוד, בזמן האחרון אני בקטע של רפואה [
]. אבל זה מן הסתם ישתנה עוד 400 פעמים. לא ממש אכפת לי מההשלכות, תמיד אני אוכל להשלים [כי הרי לא יקבלו אותי לצה"ל אז יהיו לי שנתיים לשרוף על משהו. ^^]

lacrimosa girl

New member
לא, אני פארשית כמוני.

נולדים עם זה.
אבל תודה כולם, מחר אני הולכת לשרוץ במשרד של נחמיה עד שיורידו אותי כמו שצריך, ובדרך אני גם אשתלט על המערכת של נחמיה ^__^

Amir Noy

New member
Nickelback - Saving Me ../images/Emo99.gif

חרשתי על השיר הזה די הרבה היום P: ו..חזרתי עכשיו הביתה! D: ביטלו בוחן בצרפתית D:

למעלה