אולי... חברה שלי נולדה ב21.4... 87? צעירההההההההה
פ פרופיל 21 New member 25/12/04 #29 ../images/Emo13.gif אולי... חברה שלי נולדה ב21.4... 87? צעירההההההההה
ס סיונתו New member 25/12/04 #32 עוד מעט 18 ../images/Emo6.gif וגם... פרופיל 21... אפילו עברתי טסט ב-21... (לא טסט 21!!! ביום ה-21 בחודש!!!)
עוד מעט 18 ../images/Emo6.gif וגם... פרופיל 21... אפילו עברתי טסט ב-21... (לא טסט 21!!! ביום ה-21 בחודש!!!)
D Dizen New member 25/12/04 #24 דיברתי איתה היא בסדר, פשוט קצת עסוקה (בכל זאת, עוד שבוע גיוס!) את חומד אני ממש ממש צריכה לעשות שיעורים ולא להיות פה
דיברתי איתה היא בסדר, פשוט קצת עסוקה (בכל זאת, עוד שבוע גיוס!) את חומד אני ממש ממש צריכה לעשות שיעורים ולא להיות פה
י יוני כמו החודש14 New member 25/12/04 #27 אני כאן../images/Emo70.gif פשוט בימים האחרונים קלטתי שאני באמת אוטו-טו מתגייסת ויש לי מליון דברים לעשות.. אז פתאום אני מוצאת קצת פחות זמן לשרוץ פה כל היום (למרות, שתאמינו לי, אם זה היה תלוי בי, אז בכייף כל היום הייתי יושבת פה ועושה "ריפרש" )
אני כאן../images/Emo70.gif פשוט בימים האחרונים קלטתי שאני באמת אוטו-טו מתגייסת ויש לי מליון דברים לעשות.. אז פתאום אני מוצאת קצת פחות זמן לשרוץ פה כל היום (למרות, שתאמינו לי, אם זה היה תלוי בי, אז בכייף כל היום הייתי יושבת פה ועושה "ריפרש" )
י יוני כמו החודש14 New member 25/12/04 #26 תודה, דורון. שואל השאלה כנס שניה אם יורשה לי לשאול למה אני מעניינת (למרות שזה מאוד מחמיא לי.. )
י יוני כמו החודש14 New member 26/12/04 #33 לא.. פשוט מעניין אותי לדעת אם יש סיבה טובה, נגיד שהבנדוד שלה יהיה מפקד הקורס שלי או משהו.. זה לא נראה לך חשוב
לא.. פשוט מעניין אותי לדעת אם יש סיבה טובה, נגיד שהבנדוד שלה יהיה מפקד הקורס שלי או משהו.. זה לא נראה לך חשוב
ס סיונתו New member 26/12/04 #34 ../images/Emo13.gif אני שאלתי בנדוד שלי לא מפקד קורסים הוא פשוט מוקסם מזה שסוף סוף הגיעה מתנדת שתהיה חובשת!!! הוא מסר המון המון בהצלחה ואיך עשית את זה!
../images/Emo13.gif אני שאלתי בנדוד שלי לא מפקד קורסים הוא פשוט מוקסם מזה שסוף סוף הגיעה מתנדת שתהיה חובשת!!! הוא מסר המון המון בהצלחה ואיך עשית את זה!