מתנה לעורך דין שעזר לי בתביעה

• פותח הנושא D4n
  • פורסם בתאריך

D4n

New member
מתנה לעורך דין שעזר לי בתביעה

שלום רב. לאחרונה נעזרתי בשירותיו של עו"ד, ובזכותו זכיתי בתביעת פיצויים ממעסיק. רציתי לתגמל אותו מעבר לשכר הטרחה ששלמתי לו. האם זה מקובל לתגמל מעבר לשכר טרחה? אם כן- באיזו צורה? חשבתי על לתת לו צ'ק נוסף לפקודתו עם ברכת תודה אך אינני יודע אם זה מקובל. האם עדיף לשלוח מתנה כלשהי? תודה על העזרה! =]

הקו הצנוע...../images/Emo13.gif

עציץ למשרד,
שוקולדים
וכדומה עם ברכה יפה. זה מספיק בהחלט (מה גם שלקוח מרוצה מביא עוד לקוחות וזה נהדר). יפה שיודעים להעריך!

השאלה לך מאוד אישית כיוון שלא ברור

מה היה גובה שכר הטירחה ביחס לפיצויים שקיבלת . אם שילמת שכר טירחה וקיבלת פיצויים לא גבוהים במיוחד אזי הרי שילמת על עבודתו אם הוא השיג הישגים מאוד גבוהים אפשר לתת לו בונוס אם תרצה תוכל לפנות אליי במסר אישי ותפרט קצת יות רואז אוכל להמליץ לך באופן חד משמעי בכל אופן המתנה הכי יפה לעו"ד ישר...לפרסם בעיתון צרור תודות לעבודתו ואז זה יביא לו לקוחות וכמו כן תמליץ עליו לכל חבר מכר שזקוקים לעו"ד זו המתנה הכי יפה שניתן לתת. ברמה העקרונית לכל עו"ד יש אהבות קטנות אופרה תיאטרון וכו' אם הבחנת במשהו אהוב עליו יפה לשלוח זוג כרטיסים למשהו תרבותי לאות הוקרה או לחילופין כל מה שכתבתי לעיל. אני שמחה שהצלחת זה די נדיר

D4n

New member
לדוקטורית

היי =] אני אשלח לך בהודעה אישית את פרטי המקרה. בכל אופן אני ללא ספק ממליץ עליו לחבריי

למעלה