מתנה ממני...עוד רקע!

חחחחחחחחחחח

תאמת פעם הייתי גבר...לא סתם..הייתה תקופה שאני וחברה שלי היינו גבר חחח

Music4Life

New member
אשכרה!!!!!!!!!

אמאל'ה...אתן מפחידות אותי..תפסיקו ולדבר על איברים. אתו לא מחדשות פה שום דבר בכל מקרה! וזה לא! פורום סקס...יש כאלה פורומים אם אותן רוצות לדבר מילים כאלה
ואני חרמנית??? מה פתאום...

../images/Emo168.gif חחחחח אוקי....

אני עפה לפורום סקס...מי באה איתי????? חחחח סתם סתם אין לי כוח להיכנס לשם!!.. ניבה אל תתבישי כל אחד חרמן איזה דבר כזה שלא!!..

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחח ../images/Emo6.gif אוייי.. חחחח

יווווו אני כבר רואה את הכותרת בעיתון: "בנות הפורום שרית חדד ב-
דנות על ה- #@% ........" טוב, אני לא אמשיך!
חחחחח יאללה מספיק עם השרשור הזה!

חחחח גאונה את גברת לופז

הבאת לכתבים אחלה כותרת חחח די אנשים לדבר על זה,ביום ראשון זה יהיה בעמוד הראשי!

../images/Emo168.gif חבל שאתם ככה ../images/Emo7.gif

סוגרות תשירשור!! אני דווקא נהנתי מכל שניה!! ודי כבר עם הצינזורים!! דברו פתוחח!!
חחח

Music4Life

New member
צודקת מיטל....

כן כדאי שנפסיק להתלהב אחרת באמת באמת יהיו צרות עם זה... צריך להזהר!! כשזה מגיע לשרית אני יכולה להשמע כזאת אבל בכללי אני לא חרמנית
כשאני מאבדת אשתונות זה נשמע ככה. מה לעשות...אתם יודעים שאני מטורפת על שרית נכון?
יוצא לי הרבה להגזים כשזה בא אליה אבל חפיף, זה מצחיק!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחח ניבה, את אומרת

להפסיק לדבר על זה... ואת ממשיכה?! חח.. יאללה די! לא לדבר על הנושא הזה.. חחחחחחחחחח שלא נגזים! << גם ככה כבר הגזמנו.. למרות ששירן חושבת שלא! >>

טוב אני פורשת..

כי אם אני נשארת פה יהיו פה 200 תגובות תוך שתי דק' שבת שלום לכולם וביי

Music4Life

New member
לא שירן את טועה!

מזה חופשי? זה לא פורום סקס ובפורום יש כללים. אסור לקלל ואסור לכתוב מילים גסות וזה מה שעשינו זה לא הכי בסדר... אם את לא מאמינה לי, תשאלי את מושיק, הוא יגיד לך אותו הדבר. אז בנות - לא לדבר חופשי, זה פורום וצריך להתחשב בכללים. סבבה? כי עוד יערפו לנו את הראש, ברצינות. זה לא לעניין... יש פורומים שנועדו בשביל גסויות והם כל הפורמים של בסקס. ואם בוער לכם להגיד מילים גסות לכו לשם. באמת. בקרתי שם...זה מזה מגניב! אנשים מדברים על דברים מאד מענינים... תלמדו משהו...
חחחח

../images/Emo168.gif יאא איזה שטויות

מה את מקשיבות לכללים?? וגם אני הייתי בפורום סקס...יש שם באמת דברים מעניינים!!..
גם התמונות מעניינות שם!!

Music4Life

New member
מיטל, לא לא אני אפסקתי....

אני לא ממשיכה לדבר על זה. פה! תאמינו לי שאני אוהבת לדבר על הנושא...אבל בנות! חלאס, זה לא המקום!! בכל מקרה, אני לא ממשיכה לדבר על זה...ואני מציעה בחום גם לכן לא! יש אי סי קיו בשביל זה - שם חופשי! כל הלילה אבל פה, תכבדו את הפורום.

למעלה