מתנות לחג......

טומי*

New member
מתנות לחג......../images/Emo155.gif

מה קיבלתן/ם במקום העבודה? או לחילופין מה נתתן/ם לעובדים שלהן/ם?

liti

New member
תשמעו קטע-

מכיוון שהארכתי את חופשת הלידה ממקום העבודה שלי (מה שלא אומר לרגע שאני לא עובדת אבל לא במסגרת הקבועה)- אני אענה על השאלה מה קיבלתם מהמשפחה. אז כיוון שעדיין לא קיבלנו את המתנות לא אוכל לספר הכל, אבל מה שכן הסתבר זה שאמא של הבעל התכוונה לתת לנו את האוטו שלה מתנה (כן, כן, איזו נדיבות!) אבל אתמול עשתה איתו תאונה והאוטו טוטאל לוסט
אבל אנו אופטימים ומה שחשוב זה שהיא בסדר

אלהלה

New member
../images/Emo156.gifמתנות חג

אצלנו עובדי הסתדרות המורים מקבלים תלושי שי שמיד עוברים לאחיינים שלי
לשניים יש יומולדת - אחד ממש בליל הסדר - אכל אותה ואין עוגה כרגיל - אבל מפצים אותו אחרי החג והשניה השנה בהודו כך שהיא כבר תעשה לה שם חג בין פרה לפרה.

דרדרית

New member
אפרופו- תלושי החג של המורים....

הייתי היום באחד הקואופים בו ניסתה מורה להשתמש רק בחלק מהסכום. אז- לא די בכך שסכום של 100 ש"ח שווה רק 90 ש"ח בקניית מזון- המסכנה לא יכלה לקבל עודף של 30 ש"ח ונאלצה לקנות עוד מוצרים לא הכרחיים... אני- הייתי אתמול ב-ACE במטרה לנצל ת'תלושים הנ"ל ו- נאדה- עדיין במעטפה האוריגינאלית. הסכום הוא (למי שלא יודע) 400 ש"ח זו השנה השלישית ללא קשר לשנות ותק... ואנו מקבלים רק פעם בשנה. נכון כיף להיות עובד הסתדרות המורים?

אלהלה

New member
בטח כייף../images/Emo13.gif ואל תשכחי שאת מקבלת

גם יומן המורה - ובלי ליילל אני פשוט מעבירה הלאה וכך אני נפטרת מההתרגזות

דרדרית

New member
איך שכחתי את המתנה הנפלאה של

תחילת השנה.... יומן המורה הנפלא הזה שהשקיעו בו כ"כ הרבה. הוא כ"כ מכוער עד שאף אחד מילדיי לא רוצה בו. כך שאני משתמשת בו (כמו בכל דבר לא שימושי בבית
)

orlu

New member
דרדרית,סכומי התלושים הם פונקציה

של סכום שמפרישים העובדים במשך השנה.... הלואי ומורים יתוכמלו במשכורות משומנות יותר והסכומים יהיו גבוהים יותר ובכל התלושים בכל חנויות האוכל בעיקר זה לא סכום מלא אלא פחות כמה שקלים הלו הלו לא לשכוחמדינת היהודים וכי חשבנו שיתנו לנו סכום מושלם 100 אחוז מתנה???חשבנ אבל מיסתבר שלא,כנאמר זה מה יש יום טוב

ברק 188

New member
דרורית בהום -סנטר מקבלים תלושים

ומכבדים אותם בסכום המלא, אין קזוז -כמו הרשתות מגה וכו.

orlu

New member
אגב דרדרית,הבטחת כשהעת לפורום שעם

הזמן ישתנה הדרדור הקצני באמת... משהו כזה של צוף ומתיקות כאילו? זוכרת?

ברק 188

New member
אי...אז נם סאפ' דרדרית כך סתם לעקוץ

סליחה דרדרית,עכשיו קלתי להבא יהיה זהיר.

דרדרית

New member
כמובן שסלחתי לך ברק . ובקשר לשם-

החלטתי בשלב זה להשאירו לזכר הקוצים שהיו לי ונעלמו

orlu

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif

מתנות החג הפכו להיות דבר בשביל

להתפטר. פעם היו מחפשים לתת מתנה לחג לעובדים דבר שימושי כמה שיותר אינטימי. היום כולם מחלקים תוי קניה כדי להתפטר מן המטלה. תפקידה של המתנה לא להוסיף עוד כמה שקלים, אלא ליצור יחסי קרבה בין העובדים והמעביד לכן הצעתי כל הזמן לחלק גם ספרים לפי בחירת העובד.

גלי®

New member
כן, באמת חסר לי עוד איזה "סטופר"

לדלת שלא תיסגר... יש לך המלצה על איזה ספר עב-כרס, המתאים למשימה? :)))))

למעלה