מתנות לחג......

בהחלט! " קסם אפריקאי"

הוא לא כל כך עבה, אבל גם עוצר נשימה. חוץ מזה רצוי להשתמש בנעל התעמלות שמאלי או ימני לפי השקפה הפוליטית שלך.

ברק 188

New member
וול"סטר" אני מהמרכז מה לשים...

מתחת לדלת ,יש לי רעיון אבל האשה שוללת אותו על הסף,דעתך ?

ברק 188

New member
מאבטח לא אצלי בבית, מתפשר על...

מאבטחת, אפרפו מה שאני רצתי לשים יש בו קם קסם אם כי רחוק כמו לאפרקאי.

ju100

New member
מתנות????../images/Emo77.gif

אצלנו במקום העבודה באמת נהגו להשקיע..אבל מאחר שמקום העבודה התרחב מאוד וקלט המון עובדים,בחרו בשנים האחרונות בדרך הקלה:תלושי שי!..אין לי טענות כמו שנאמר: " כשמקבלים סוס במתנה לא בודקים לו את השיניים"..אבל ההרגשה שמישהו משקיע קצת יותר מחשבה נעימה יותר!!.. השנה טרם קיבלנו את המתנה..יתכן שמישהו בכל זאת יפתיע!!

עב

New member
מתנות לעצמאים

אני עצמאית ואין לי עובדים, כך שהבעיה לא קיימת. בשנים הראשונות קצת הציק לי עניין המתנות כשרוב חברי קבלו ואני לא
אבל ככל שהצלחתי לקיים את עצמי ומשפחתי כך התגברתי ו... קניתי לעצמי ולמשפחה מה שמתחשק לי
. (עשיתי את זה אתמול). במשפחה (מהצד הלא הונגרי) אוהבים להעניק ולקבל מתנות. כבר בפורים מתחילים הטלפונים של "מה להביא לך לפסח". מה שאומר שאני המארחת וזאת המתנה שלי לכולם (בנוסף, כל הצעירים מקבלים את שלהם באפיקומן). האורחים שלי שואלים מראש מה אני מבקשת, ולכן אין דברים לא רצויים. חג שמח לכולם, שהמתנות יהיו בראש דאגותנו, זה סימן טוב.

ju100

New member
מתנה לפסח..../images/Emo140.gif

מתנה צנועה עבורך...חג שמח!!!

ju100

New member
..../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif|@הכי ישמח אותי..|כלנ

מאז שעברתי דירה ויש לי מרפסת קטנה.אני ממלאה אותה בצמחים.. אז אם אתה מיתעקש ביטי..

B T1

New member
../images/Emo140.gifיש לך טעם משובח ....

והובי נחמד.

B T1

New member
מעין אתה יודע, זה לא התפרסם...

בפורום זה או אחר.

למעלה