מתנות שלא צריכים...

ליLו

New member
מתנות שלא צריכים...

יש לי בעיה שהיו רבים כאלה שהיו מאחלים לעצמם אבל היא מרגיזה.. חמי וחמותי קונים לנו מתנות כהפתעה ששוות הון ושאין לנו בהן כל שימוש למשל ביום שישי האחרון קבלתי מיקסר למטבח ששוויו 2800 ש"ח למותר לציין שאני אינני אופה - בשביל מה? למה לא לשאול אם אנחנו צריכים משהו לפני שקונים? למה לקנות מזגן חדש שאין בו צורך? למה פינת אוכל שאינה לטעמנו? בשביל מה אנחנו צריכים טלביזיה 43 אינץ´ בדירה קטנה? אולי אני מעדיפה להוציא את כספי המתנה על דברים אחרים שאני ממש צריכה ולא יכולה להרשות לעצמי? טלביזיה לחדר של הילד למשל? או די וי די שהילד מת לקבל? מי צריך מיקסר כל כך יקר???????? גם אם הייתי עורכת רשימה של 1000 פריטים שאני צריכה רוצה לא היה מיקסר מופיע שם...

עדוש

New member
אולי פשוט תנסי לדבר איתם

את או בעלך. ותסבירי להם שאת מאד מעריכה את המתנות שלהם ובכלל את היחס, אבל אלה דברים מיותרים לגמרי (בשבילך) ואם הם כל כך מתעקשים בכל זאת לתת לכם מתנות, אולי פשוט בפעם הבאה הם יתייעצו אתכם קודם

ליLו

New member
לדבר?

הם יעלבו עד עמקי נשמתם ניסיתי לרמוז ואמרתי שאני לא רות סירקיס אמרתי להם שלא צריך לבזבז עלינו כל כך הרבה כסף הצעתי שיקנו במקום דברים לילדים... החלפתי את פינת האוכל בתואנות שוא שהריפוד לא לטעמי ושתקתי כשקבלתי כם מזנון לבן מבריק עם מראות - שיא הקיטש החדש!!! אני חסרת רעיונות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצטערת. דימיינתי איך נראה המזנון החדש.....

kisses

New member
הכי פשוט זה להחליף לא?

ואז להראות להם שאתם נהנים מהמתנה שלהם.\ אבל את יודעת על מתנות אסור להתלונן היית מעדיפה שהם לא יתנו כלום.

smagi

New member
היי לי ! הם כנראה כל כך רוצים

לפנק אתכם ולהביא מתנות וככל הנראה הטעם שלהם ממש לא משהו. פשוט בפעם הבאה תרמזילהם כמה את צריכה טלויזיה לחדר של הילד או D.V.D וכמה קשה לכם לקנות עכשיו(ותנגני על זה תקופה). ואז אולי היא תבין את הרמז ותקנה משהו שבאמת אתם צריכים. וכולם יהיו מרוצים. מכל מקום אין לך מה לכעוס עליה כי הכוונות שלה הן טובות

ליLו

New member
אני לא כועסת - לא ממש

אני מבינה מהיכן מגיע הרצון שלהם ומאוד מעריכה את זה ו...כן אני מעדיפה שלא יקנו כלום במקום שטויות ו... ניסיתי לרמוז ואני לא רוצה שיקנו לי דברים אני לא רוצה לרמוז כי משום מה הם מתעקשים להתעלם ממה שאנחנו צריכים - למשל עד יום שישי בו קבלנו את המיקסר סיפרנו להם שאנחנו מנסים לגייס סכום של סה"כ 2000 ש"ח לתנור חדש וראה זה פלא במקום התנור שאנו כה צריכים... מה קבלנו? מיקסר!!! מיקסר!!! אני לא מבינה... לא רוצה כלום תודה רבה

אביבית28

New member
הייתי מוכנה לבעיות כאלו עם החמה

אם הייתי מחליפה או קונה בכספי מזמן הייתי בקבר מחמתי. אני לא מגזימה.

הגנובה

New member
היי אביביתוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכל בסדר עם אמא שלך
ומה שלומך היום

אביבית28

New member
סליחה שאני לא תמיד כותבת

אני נכנסת לפעמים לקרוא. אמא שלי עוברת תקופה קשה . אני מקווה לטוב. תודה לכל התומכים. למדתי לדעת שיש כאן אנשים מקסימים וכיף שזה ככה.

הגנובה

New member
לי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

את יכולה לשלוח אלי את המיקסר.... אני אופה המון.... אם את רוצה.... הכתובת במסרים
את יודעת מה.... במחשבה שניה.... גם את הטלויזיה אני מוכנה לקבל...
אבל ברצינות.... נכון שמתנות לא בוחרים
למרות, שהנותנים (ואני בטוחה שהם נותנים בלב שלם), היו עושים בחכמה אם היו מבררים מה אתם בדיוק צריכים, לפני שהם מבזבזים הון על מתנות יקרות ערך.... וכנראה, לא נחוצות... ומה בעלך אומר על כך
אולי אלו דברים שבעלך רוצה והם יודעים שהוא רוצה... לכן קנו אותם
שוחחי בעדינות עם בעלך על הנושא... ואולי הוא יוכל לאמר מילה בנדון להורים שלו... אני במקומך... לא הייתי הופכת שולחנות בנושא הזה. נראה שהם עושים הכל מכוונות טובות...

ליLו

New member
המיקסר בדרך אליך..

שוחחתי איתו והוא שותף לדעותי אבל כשהתחלנו לדבר הוא עשה קולות של"את מתחילה להשמע כפוית טובה" אז הנחתי לזה אני יודעת שהכל נעשה מתוך טוב לב ורצון לתת רציתי פשוט לנתב את זה למקום שיהיה גם טוב עבורינו

בולי27

New member
לי חמודה ../images/Emo13.gif

אני מבטיחה לך שאת לא היית רוצה להתחלף איתי, אני לא מקבלת כלום אף פעם, לא מה שאני צריכה ולא מה שאני לא צריכה, לפחות לך יש הרגשה נעימה שרוצים לפנק אותך בכל מיני מותרות. לא כדאי לך אפילו לדמיין איך זה כשכל מה שחמותך רוצה ממך, זה "למצוץ" את המעט שיש לך, כי לתת....זו מילה שלא קיימת אצלהם בלקסיקון....

ליLו

New member
או מתוקה שלי..

אני מצטערת נורא בשבילך ואנטי יודעת שאלה צרות של עשירים לא התכוונתי להרגיז אתכן אני פשוט רוצה לנתב את הרצון הטוב שלהם כך שגם ייטיב איתנו זה לא לעג לרש ואני מתנצלת אם כך הבנתן אותי

בולי27

New member
לא ../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif

לא התכוונתי שזה יצא ככה.... למזלי יש לי את אמא שלי שמפנקת אותנו מעל ומעבר, אז אין פה "לעג לרש" וגם לא אכפת לי שאלו "צרות של עשירים" אני פשוט חושבת שאת צריכה באמת לשמוח בכאלו מתנות אפילו אם הן לא מעניינות לך את הקצה של הזרת... ולמה??? כי לפחות חושבים עלייך, לא מתקמצנים על מתנות בשבילך, ולא מצפים מאמא שלך שתמלא לבן שלהם את כל מחסורו...

friend 2

New member
ל-לי - במקומך הייתי מבקשת מהם

להחליף את המתנה - או לבקש קבלה של המיקסר והולכת (ברשותם) להחליף למוצר שאתם זקוקים לו יותר.. אין בזה כל בושה, ואני בטוחה שהם יבינו ובפעם אחרת שירצו לקנות לכם מתנה, יזכרו את המיקסר שביקשתם להחליף, וישאלו אתכם לפני שיקנו! אגב, יש לציין שהם משקיעים במתנות.. הלואי וכל החמות היו מביאים מתנות יקרות ערך כספי כפי שהם קנו לכם פינת אוכל, טלויזיה גדולה, מזגן, מיקסר.. המון כסף כל הכבוד להם!!!

למעלה