מתנות שלא צריכים...

bana

New member
לי נראה

שהם נותנים לכם דברים שהם רוצים כדי שיהיה להם תירוץ להלוות את זה מכם (פירוש: לבוא לבקר).... שאלה: האם אחרי שהם נותנים לכם מתנה הם באים לבקר יותר?

ליLו

New member
נכון

הם אכן באים לבקר והם תמיד מוזמנים אלי ותמיד יתקבלו בלבביות אהבה וחום יתכן שזו הסיבה... לגבי החלפה...בלתי אפשרי

נוי3

New member
מה אני אגיד לך - הלוואי עלי

אני לא זכיתי לקבל מהם אפילו מגבת מטבח, כפית, גפרור (ואין צורך להוסיף) מה דעתך להתחיל לאפות, אני אשלח לך הרבה מרשמים מעולים לעוגות, ועם מיקסר מעולה שכזה זה בטח יצליח לך. אבל, עכשיו באמת, נסו לשוחח איתם, אולי בעלך ינסה. או שתחליפו את הדברים. חוץ מזה, אולי תבקשו מהם דירה יותר גדולה, כדי שתוכלו לאחסן את כל הדברים... שאלה תהינה הצרות שלנו...

מנופ

New member
לי, מדוע אי אפשר להחליף?

תנסי לגשש באיזו חנות זה נקנה ובטח שם הם יסכימו להחליף גם בלי קבלה. בהצלחה

ליLו

New member
אי אפשר להחליף

כי זה נקנה במכרז של המדינה וגם כי הם מצפים לראות אותו במטבח - באמצע המטבח במקום של כבוד

ליLו

New member
מתוקה שלי אמא שלי אומרת

לא מדובשם ולא מעוקצם וזאת למרות שאני אוהבת אותם מאוד ומכבדת אותם מעדיפה לקבל דברים קטנים ואפילו רק פרחים בשביל מה ההוצאה הזו? אני בטוחה שאפשר להנות מהכסף הזה בטיול נחמד עבור שניהם שיהנו הם1

InMyHead69

New member
לי היקרה - עשי מה שכולם עושים

עוטפים את המתנה ומחכים שמישהו מהמשפחה מתחתן..ככה את לא נותנת מתנה יקרת ערך לזרים וגם יזכרו שאת זאת שנתת מתנה יקרה...אה שיט לא חשבתי שאולי אלה שנתנו את המתנה יבואו גם.. אממ יאללה זרקי אותה איפשהוא במחסן כמו כולם

רלי123

New member
אוי כמה שאני מבינה אותך

חמתי לא טורחת להוציא הרבה כסף על מתנות, כי זה הבן והכלה ולא הבת שלה, אבל אין מתנה אחת שאנחנו רוצים ממה שהיא קנתה עד היום. היא לא שואלת מה צריכים היא מביאה מה שהיא רוצה. בניגוד להורי שנותנים כסף שנעשה איתו מה שרוצים, וכל פעם אנחנו קונים משהו אחר לבית מהכסף שלהם. כל זאת "כי היא יודעת הכי טוב מה אנחנו צריכים" רלי

לי היקרה......../images/Emo4.gif

האמת? בעיה רצינית. מצד אחד, את באמת אמורה להגיד תודה ולשמוח על מתנות שאת מקבלת... לא משנה ממי. מצד שני להיתקע עם כל מיני חפצים חסרי שימוש במקרה הטוב, ומפלצות סלון ענקיות ומכוערות במקרה הפחות טוב, זה ממש לא נעים. אני מכירה את המצב הזה בדברים יותר קטנים. כל מיני "דקורציות" מכוערות שחייבות להישאר בכבוד גדול באמצע הסלון, כי... לא נעים. (את אלו השבירים אני משתדלת לשים במקומות שבהם בעלי והילד משחקים כדורגל - כלומר בכל מקום בבית, בגובה ממוצע. כשזה לא מצליח או לא נשבר תוך חודש, אני מחליפה מקום). אבל מכשירי חשמל גדולים, ומזנונים אי אפשר לזרוק, לשבור או להחזיר למכרז. ועושה רושם שבעלך דווקא מחבב את הריהוט, או לפחות במידה מספקת כדי לא לגמרי להסכים... בעיה... עצה? הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו היה כמו התכנית הזאת, מהפך... ריאלי בערך כמו לוטו. מה שכן, אם לא תצליחי להיפטר היצירות האומנות האלו בעתיד הקרוב, אני מקווה שתהיה לך הזדמנות להעביר בעתיד רהיטים שלך בחזרה אליהם, או לילדיהם האחרים. את יודעת, תמיד מישהו פתאום צריך מזנון, פינת אוכל, מיקסר... ואז זה יהיה: כמה יפה שיש לך ואת נותנת...

הגנובה

New member
פעם... לפני הרבה שנים....

(וואללה, - ככה מתחילים סיפורים מהאגדות על מכשפות נוראיות.... איך זה מתאים לחמותי
)... אז... פעם... לפני הרבה שנים.... קיבלתי ליום-הולדת מתנה מחמותי "היקרה" שעון שתולים על הקיר - ואליו מחוברת מטוטלת רעועה כזאת... משהו מזוויע
כשקיבלתי תליתי את זה לאחר כבוד בפינת אוכל... יום למחרת... תליתי את זה קצת יותר נמוך כדי שהבן שלי (שמשחק כדורגל בפינת אוכל) יגיע לטווח פגיעה... אחרי יומיים שלא קרה כלום לשעון (מעניין... הדברים שאני אוהבת הם הראשונים שחוטפים זבנג...)... התייאשתי ו... עזרתי לו ליפול... אוי
... נפל השעון
.... צ צ צ צ צ (ציקצקתי בלשוני), חייבים לזרוק... אי אפשר לתקן... ו - אין שעון
... והמבין יבין... אפרופו... כבר אמרתי שאת המיקסר אני רוצה

גנובי...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עזבי לה כבר את המיקסר הזה. בעלה לא מוכן להחזיר, אז לתת? יש לי מיקסר בשבילך. בן עשר שנים. לא נגוע. חדש באריזה. נ.ב. ניסיתי "להוריש" אותו לגיסתי. לא הסכימה לקבל...

הגנובה

New member
מה קורה ריפ../images/Emo35.gif

גם את לא מהאופות
... היום הכנתי לחם זיתים וזעתר... הריח מדהים... עוד מעט יבואו הקניבלים ונראה מה יגידו על הטעם... ובעניין המיקסר... מכשיר כזה היה הופך את חיי להרבה יותר קלים

למעלה