מתנחלים, תתחילו לארוז!

מתנחלים, תתחילו לארוז!

מתנחלים, תתחילו לארוז! המתנחלים במועצת יש"ע ואנשי הימין הקיצוני התיצבו מאחורי נתניהו ולנדאו בנסיון להדיח את אריאל שרון ולנקום בו על פירוק ההתנחלויות בגוש קטיף. הם עשו כל מה שביכולתם, מעל ומעבר, כדי להפיל את ראש הממשלה. והנה למרות האוירה הקשה שיצר גל הקטיושות על שדרות יומיים לפני ההצבעה, הרי ההחלטה שקיבלה מפלגת הליכוד, מפלגת השלטון במדינת ישראל, מדברת בעד עצמה. אני חושב שאחרי ההצבעה הזאת, המתנחלים ברחבי השטחים הכבושים בגדה המערבית כבר צריכים להתחיל לארוז את החפצים ולחפש לעצמם מיקום אלטרנטיבי בתחומי הקו הירוק. מפלגת השלטון במדינת ישראל קלטה את רחשי העם ברובו הגדול, שלא רוצה להמשיך לנצח נצחים לשפוך דם וכסף אל תוך בור בלי תחתית של התנחלויות שתקועות בלי שום הגיון בשטחים צפופי אוכלוסיה פלסטינית. תרצו או לא תרצו, רבותי המתנחלים, אין ספק שההתנתקות מתקרבת גם אליכם. בצעדי ענק!

E טי

New member
והכפרים הערביים

שנמצאים בשטחים צפופי אוכלוסיה יהודית?

lithium1914

New member
כמו הכפרים שכולאת אריאל?

התנחלויות ערביות כולן, אה? קם יישוב ערבי חדש אחד בשטחים בהם שולטת ישראל מאז הקמתה?

E טי

New member
איפה אתה חי?!

אני יכול להראות לך אינספור כפרים ערביים שקמים מדי שנה ושנה! אתה מדבר לי על הקמת מדינת ישראל?! לך לגליל, לך לנגב, תתחיל לספור...

lithium1914

New member
תתחיל למנות, אני רוצה לדעת.

תמנה כפר ערבי אחד שהוקם לאחר קום המדינה שנמצא בתוך או בסמוך (לא יותר מכמה קילומטרים) לריכוז אוכלוסיה יהודי. ואני מדבר על ישובים שהוקמו באישור המדינה, לא ריכוזי פחונים של בדואים, או כפרים לא-מוכרים כלשהם.

E טי

New member
בלי דמגוגיה. אל תשנה את הדברים שלך.

אתה כתבת "קם יישוב ערבי חדש אחד בשטחים בהם שולטת ישראל מאז הקמתה?" ולא "שנמצא בתוך או בסמוך (לא יותר מכמה קילומטרים) לריכוז אוכלוסיה יהודי"

lithium1914

New member
עדיין לא מנית כלום.

אם יש לך משהו בקנה, תגיד. כל אוכלוסיה בעולם מחוץ לאירופה ויפן גדלה באופן טבעי, וכך גם הערבים בין הירדן לים. אני לא מדבר על בית מקיר בטון וגג פח שנבנה באיזה חור בנגב כי נגמר המקום בישוב האחר, אני מדבר על ישובים ערבים שהוקמו בפיקוח המדינה ואושרו על ידה. אני לא מכיר תופעה כזאת, וביקשתי שתאיר את עיני אם אתה כן.

E טי

New member
בפיקוח איזה מדינה?

כמו שכבר טרחת לציין, מדינת "פלסטין" לא נמצאת על האטלסים...

E טי

New member
אגב...

קם יישוב יהודי חדש אחד בשטחים שבהם שולטת פלסטין מאז הקמתה?

lithium1914

New member
אתה צוחק?

אני לא מוצא את המדינה "פלסטין" על המפה. התוכל לעזור לי?

למעלה