מתנסים וזוכים ב-
אנשים

chen1litvak

New member
ואז דיברנו שהם היחידים שאני אוהבת..

ושאני מחכה שהם יבואו שוב לארץ אבל כמובן שהרבה דברים הזתנו מאז, כמו הם, הכל וגם התחלתי לשמוע cranberries, שזה די דומה

קרנבריז../images/Emo16.gif

ואם את אוהבת אותם וחיכית שהם יבואו, באמת לא תלכי רק בגלל המיקום? לא חבל?

chen1litvak

New member
אבל אני לא אהנה

בהופעה של ברי, שזה הרי אומן מקומי שמופיע לעיתים קרובות בבארבי רציתי כבר למות חיכיתי כל ההופעה שהיא תיגמר ושאני אוכל לצאת לנשום, וזה עוד שישבתי במקום עם פתח אויר (ישבתי, עמדתי, אותו דבר, תודה על המעקה.)

../images/Emo207.gifסתם שטות

אמא שלי קוראת עכשיו את "על דעת עצמו" אז הספר מונח על השולחן בפינת האוכל. היום סתם פתחתי בעמוד אקראי והתחלתי לקרוא כמה משפטים, כשמיד ובאופן טבעי עלתה לי בראש השורה "וכשנפל, נפל מהר, אבל את זה אתה כבר לא זוכר". פתחתי בדיוק בתמליל של ראיון פרטי שנורית גרץ ערכה איתו, בקטע שמדבר על האם עמוס ירה באיזו אישה איפשהו, והוא אומר שהוא לא יודע כי הוא נפל וסחבו אותו משם, ואחרי שהיא סגרה את הטייפ והם סיימו את הראיון הוא מן לחש לעצמו "לא זכרתי שיריתי באישה". סתם רציתי לשתף. P:

דידושקע

New member
חח אני זוכרת את זה, גם אני קראתי את הספר.

וגם לי כל הזמן התנגנו בראש חלקי שירים כשקראתי, זה ממש לא היה בשליטתי, למרות שרונה כבר הזכירה לא פעם שהיא רוצה שיראו את שירים ליואל כיצירה בפני עצמה, ולא רק כ"פסקול" לספר. וזה מזכיר לי- כשהייתי ב"שיח אקוסטי" עם רונה הייתה שם אישה שממש ממש המליצה על הספר, ורונה שאלה אותה אם היא בטוחה שהיא לא שתולה של אמא שלה (כאילו, אמא של רונה, שכתבה את הספר).

הדר 0

New member
חחח איזה קטע

אני זוכרת שהיא אמרה את זה אבל עכשיו כשאני חושבת על זה באמת הרגשתי כאילו זה היה פס-קול. ספר מעולה ד"א... יש שם כמה קטעים אדירים אפילו רשמתי לעצמי עמודים שממש דגדגו לי.... (אולי אצטט בקרוב) ווואי ספר מצויין..... אני צריכה לקרא אותו שוב........ רק דבר אחד הפריע לי, התסמונת של לחכות לקרא על משהו שאני יודעת שיהייה כתוב עליו (רונה), ניראה לי שהמצאתי את זה הרגע ורק לי יש אותה...... בעצם זה לא הגיוני שרק אני כזאת........

דווקא

רונה לא מופיעה שם בספר. רק אולי פעמיים או שלוש השם שלה צץ. אני זוכרת שהיה כתוב שם שרונה הייתה מזייפת בשירה כשהיא הייתה קטנה

רעוּת

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

אם כתוב את זה שם, אז הדחקתי
אין מצב שרונה זייפה
היום חבר של אח שלי אמר לי שהייתי צריכה להיות זמרת אחרי ששרתי עם הרדיו את כל שירי יום הזכרון בדרך הביתה
אני לא יודעת אם הוא באמת התכוון, או שהוא סתם ריחם עלי כי אח שלי מת וזה

זה בסדר היא הייתה קטנה

ולכולנו מותר לעשות פדיחות שהיינו קטנים כי כולנו היינו חמודים. גם לי אמרו פעם שיכולתי להיות זמרת אפילו שאין לי אח מת

הדר 0

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

אני חושבת שאח מת זה לא אחד הקריטריונים לזמרת, אולי גוף חטוב ואבא עשיר זה יותר בכיוון

הדר 0

New member
לא נכון...

היא מזכירה אותה לפחות פעמיים.... היא רומזת עליה בקטע שהוא הפסיק לשתות והיא מזכירה אותה כשעמוס מספר לחבר שלו בקנדה על שלומציון שמציירת ורונה שמנגנת... (או שאני יכולה להתחיל לכתוב על דעת עצמו 2, 4 פרקי חייו של עמוס קינן פרי דמיונה של הדר....)

למעלה