חח אני בספק
K Kagg6 New member 27/2/13 #25 אני אוותר על התענוג הצרוף הזה. אבל בהחלט צריך לארגן פגישת פורום, נלך לשתות בירה
זאדק הערס הפולני Active member 28/2/13 #1 בגדול זה רעיון לא רע ובוצע בעבר בקטנה זה לא בשבילי כרגע .. אני מעדיף להשאר וירטואלי ...
M mad alot New member 27/2/13 #24 יכול להיות שעלית פה על משפט פתיחה חדש בקרב חפרי הקהילה החופרים. "תן לי למצוץ לך ואני אסתום קצת"
S SupeR CherrY New member 27/2/13 #20 יאללה אני מה הכובד? אתם עושים מזה ממש פרוייקט.. צריך פשוט לקבוע תאריך שכולם יכולים, מקום, שעה ומה כל אחד מביא זהו
יאללה אני מה הכובד? אתם עושים מזה ממש פרוייקט.. צריך פשוט לקבוע תאריך שכולם יכולים, מקום, שעה ומה כל אחד מביא זהו
T Tsachi6 New member 27/2/13 #19 אם אנשים יהיו מספיק רציניים ותהייה הענות אין לי בעיה לארגן מפגש אצלי
E EdisonGirl New member 28/2/13 #29 זה עוד לא היה לנו תרים את הכפפה, פתח הודעה חדשה, בקש לאישורי הגעה. פרטים לגבי מיקום מדויק ומועד מדויק רק במסרים (כדי למנוע הסתננות של גורמים בלתי רצויים/מוזמנים, בייחוד אם זה במעונך ). אנחנו נדאג לנעוץ אותה כדי שכולם יראו.
זה עוד לא היה לנו תרים את הכפפה, פתח הודעה חדשה, בקש לאישורי הגעה. פרטים לגבי מיקום מדויק ומועד מדויק רק במסרים (כדי למנוע הסתננות של גורמים בלתי רצויים/מוזמנים, בייחוד אם זה במעונך ). אנחנו נדאג לנעוץ אותה כדי שכולם יראו.