מתקן רכבת יחודי בלונה פארק בלוד

THE WIZARD 55

New member
מתקן רכבת יחודי בלונה פארק בלוד

המתקן המדהים ניצב לו מזה שנים רבות הוא מושך אליו ערבים מכל האיזור האדרנלין, ההתרגשות שגורם המתקן הייחודי הנ"ל הוא שמזרים אליו מידי יום ילדים גברים ונשים וגם עיתונאים וכלי תקשורת יורו דיסני הגיעו לבדוק האם יוכלו להעתיק את המתקן לאירופה כללי המשחק: עליך לדלג בין 8 מסילות רכבת, מבלי שרכבת תפגע בך הצלחת, חייכת...לא הצלחת, כנראה שלא רצת מספיק מהר.. (עוד ערבי הלך) בואו בהמוניכם...

respecta1

New member
חח איזה צחוקים איתם

הרי אם זו הייתה שכונה שברובה יהודית הם לא היו רושמים "תושבי השכונה שברובם יהודים" בכל מקרה יש שם רמזור לא?.. אפילו בכתבה של האתר תעמולה רמזו שמי שנפגע בדרך כלל איבד את הסבלנות ועבר.. זה לא כמו שמנסים לתאר ברוב הכתבה אנשים מתחילים לעבור ואומרים על החיים ועל המוות.. יש שם רמזור

respecta1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת שהצלחת להצחיק אותי יש 5 מיליון ואחד דברים כאלה לכל תושבי המדינה פשוט כמה פסי רכבת על כביש לא היו מקבלות בחיים ולא שורה אחת בעיתון אלא אם מקומון של עיר קטנה ויעני את אומרת זה בחיים לא היה קורה בשכונה יהודית עזבי את זה שהשכונה הזו בכלל מעורבת, אבל זה לא משנה איפה זה קורה כי בכלל המצב הזה בסדר.. יעני הם קנו במחיר נמוך וכו' בית ליד רכבת זה בכל העולם ככה מוסכם? מוסכם.. יש להם במעבר של הפסי רכבת רמזורים.. אז אין פה בכלל בעיה תראי בכלל על מה מדובר בכתבה.. הולכים להשקיע שם כמה מיליוני שקלים בשביל לחפור מנהרה מתחת לפסי רכבת למעבר של אזרחים של שכונה אחת..לא יאומן, צודקת.. זה בחיים לא היה קורה בשכונה יהודית

mike00

New member
מה אתה מבלבל ת'מוח אחי??

עיר מעורבת??? חיים שם 99.999% ערבים והשאר אתיופים שהמדינה לא דאגה להם לשום סידור מגורים אחר[למרות ההבטחות].. והם לא קנו את הבתים במחיר נמוך,הם ומשפחותיהם חיו שם עוד לפני קום המדינה... לעומת זאת,מי שרוצה עזרה מהשלטונות רצוי שלא יירה עליהם או יכה אותם,ועוד יותר רצוי שישמח בבואם גם למטרות שמירת החוק ולא רק למטרות מימון עירוני...

respecta1

New member
אז טל חדשות עולם הוא 00.00001 איש?

או שהוא אתיופי בעצם? :) אחי זו עיר מעורבת

mike00

New member
נדב,שכונת הרכבת זה לא כל לוד....

זאת שכונה שהיא חור של תחת שתקועה באמצא שום מקום,ואם טל גר "שם" זה בטח לא בשכונה אלא בגני אביב הצמודה..

respecta1

New member
אה חשבתי התכוונת על העיר

"עיר מעורבת??? חיים שם 99.999% ערבים והשאר אתיופים "

respecta1

New member
חיים ../images/Emo99.gif

איך היה? עדיין לא יצא לי לפגוש אותו האמתי גם אף אחד מהמשחק .. :N

mike00

New member
יש שמועה שאתה זה בכלל ערן

חיים אחלה בן אדם......הלכתי למשפחה בשכונה שלו[שגם נמצאת בשכונה מוזנחת-קשור לשרשור
] הוא גר באותו השיכון רק בסוף....

respecta1

New member
חס וחלילה../images/Emo6.gif

אבל מכיר טוב את אח של ערן רון :p ובטח בשכונה מוזנחת חיים עבריין מה לא ידעת
ואחלה בן אדם ידוע..לשניה לא חשבתי אחרת =]

THE WIZARD 55

New member
אז מה שאתה אומר

שאם הם עניים, ולא יכולים להרשות לעצמם לרכוש בתים במקום אחר, שימותו..

respecta1

New member
ומאיפה הוצאת את זה?

דיי לעוות דברים אמרתי יש בכל העולם שכונות ליד מסילות רכבת שהם כמובן עולות פחות וכו'.. מוסכם?..והכוונה בזה שזה לא לא בסדר שיש שם רכבת ואחר כך אמרתי שאין שם בכלל בעיה..כי יש שם רמזורים לא צריך להיות יותר מזה.. ההרוגים הם כאלה שלא היה להם ז לחכות אז חצו.. זה כאילו תעברי באמצע כביש מהיר ואחרי שתדרסי תאשימי את הממשלה שלא שמו מעבר חציה.. ועזבי שעכשיו הולכים להשקיע שם מיליוני שקלים לבניית מערת מעבר מתחת לפסי רכבת בשביל תושבי שכונה אחת.. זה לא היה קורא לא בשכונות עניות ולא בשכונות עשירות (אלא אם במימון התושבים) כי זה הזוי.

mike00

New member
קודם כל תודה וויז.....חוץ מזה שאלה קטנה..

את היית פעם בשכונת הרכבת בלוד?? אני הייתי,ויותר מפעם אחת......בצעירותי היינו נוסעים לקנות שם גראס
את יודעת שמשטרה מפחדת להכנס לשכונה?שמחוץ לשכונה ישנו צוות בילוש קבוע שמחכה ליד הגדר? כן,את השכונה המדהימה הזאת עוטפת גדר.. את יודעת שילדים בני 6-12 עובדים שם כתצפיתנים,ומגיל 12 ומעלה מוכרים סמים לכל מי שבא[כן כן,גם אני הייתי בא]?? את יודעת שביום שני ה-28 בינואר 2002, אזרו אומץ פקחי העיריה בלוד, והגיעו לשלושה מבנים לא חוקיים, שבנו תושבים ערבים בשכונת רמת אשכול, ליד בית העלמין היהודי החדש, הגובל בשכונת הרכבת. הם הדביקו על הבתים צווי הריסה מינהליים ומיהרו להסתלק מן המקום. מנסיון העבר הם ידעו שכל שהייה מיותרת של נציגי החוק מול המבנים גורמת להתקהלות מקומית, וכרוכה בסכנת חיים. למען האמת, הפקחים גם ידעו שצווי ההריסה לא ייצאו לעולם אל הפועל, כי עוד לא נולד הגבר שיעז להרוס בית ערבי לאחוקי בלוד, גם אם יגיע בחסות צבא שלם.עצם רעיון ההריסה שעלה במחלקת הפיקוח, נראה לאנשים בלוד כמו מפגן חוצפה של השלטונות. שעות ספורות אחרי ההדבקה כבר עלו באש משרדי המחלקה המשפטית של העיריה. אלמוני ניפץ את חלון המחלקה וזרק פנימה בקבוק תבערה. מאות תיקים הפכו לאפר, יחד עם המחשב וארונות המשרדים. את יודעת שהציעו לתושבי השכונות האלה פינוי תמורת פיצוי ורובן לא הסכימו???? מהכרות די טובה עם השכונה[כן כן,שוב פען הגראס],אני יכול לעלות בדעתי רק שתי סיבות למה אותם תושבים לא התפנו.. 1.לא הציעו להם מספיק,מה שאגב גם עשו לתושבי ההתנחלויות שרובם עדיין מחפשים את עצמם בלי מקום מגורים מסודר.. 2.הם בחיים לא ימצאו מכרה של זהב כמו זה,מקום בו אין לרשויות שום זכות דיבור,מקום שבו המשטרה פוחדת להכנס אלא אם כן מדובר במבצע גדול מאוד מה שקורה אחת לשנתיים שלוש,מקום שבו אי אפשר לאכוף חוקי בניה וכו'... אם ההורים כל כך סובלים מההזנחה הפושעת בשכונה מדוע הם שולחים את ילדיהם לתצפת בשביל אחיהם הגדולים שעוסקים במסחר של טובין במקום לשלוח אותם לבית הספר??? מה שאני מנסה להגיד זה שלכל מטבע יש שני צדדים... אני מסכים שיש שם הזנחה רצינית,אני לא הייתי מתחלף איתם בחיים!!! אבל מצד שני עולה השאלה,חוץ מלבכות מה הם עשו כדי לשפר את המצב?? בכל מקרה,תעודת עניות לרשויות שלנו,גם רשויות החוק וגם לרשויות העירוניות.... עצוב!!

THE WIZARD 55

New member
מייק../images/Emo203.gif

משטרה שחוששת להכנס לשכונה? אולי כאן תאוריית הקונספירציה הידועה של ערביי מדינת ישראל אכן מתרחשת...המשטרה מתירה להם להסתמם, הכי טוב הקול הדומם... פינוי תמורת פיצוי...שוב מזכיר לי את עכו...אותם סממנים סמים, ואף תושב בעיר העתיקה לא מוכן להתפנות. יש קשר?... ואגב מה קשור לתנאים המחפירים בהם הם מסכנים את חיי הילדים והתושבים שם

mike00

New member
וויז,איזה קונספירציה?

הם מחזיקים בכמויות נשק אדירות,מספיק לעשות חיפושון בגוגל כדי לראות מה המצב....את לא חייבת להכנס לשם פיזית.. בתור שכן שלהם אני יכול לומר לך שהסיפורים על סוחרי השכונה הם די מפחידים..... וזה לא הם שמסתממים אלא הילדים היהודים שבאים לקנות שם את הסמים... על כספומט שמעת פעם?? תושבי לוד הם ממציאי השיטה[כמובן אחרי בנק לאומי וחבריו].......חומת לבנים עם חור באמצע,מכניבים כסף והופה יוצאים סמים.. את יודעת מי מגיע לכספומטים,ובאיזה אחוז מבחינה לאומית?? האמת שאין לי נתון מדויק אבל אני מבטיח לך שמעל ל-75% מהם הם יהודים.... בעיית הסמים שם מוכרת באזור המרכז והסיבה שלא עושים הרבה כדי לטפל בה היא כי בעיית הנשק החם יותר קשה!! אני רוצה לראות אותך אומרת לטפל בנגע הזה כשאח שלך הוא זה שצריך להכנס....הרי יש סיכוי רציני שהוא יהרג... ראיתי כבר מה הם עושים לשוטר מג"ב שרדף אחרי ילד ועבר את הגדר.......האמת היה מצחיק.... ולא הבנתי את השאלה האחרונה.....בבקשה תחזרי עליה.... והכי חשוב לא לשכוח,אני לא רב איתך......בואי נכנס לעומק של הבעיה,במקרה הזה אני מכיר את השכונה מאוד מקרוב...

THE WIZARD 55

New member
איך זה הגיע למצב הזה מייק

זה ברור שאנחנו לא רבים...:) איך מגיע למצב שמשטרה לא משתלטת? היתכן שבמדינת ישראל משטרה לא יכולה לאכוף את החוקים? תחשוב על זה מייק... והשאלה האחרונה, כתבתי בקיצור שרק אני מבינה חחחחחחחח איך זה קשור לרכבת... מה שכתבת למעלה..

למעלה