מתקן רכבת יחודי בלונה פארק בלוד

mike00

New member
טוב...

אני אסביר את זה בקצרה כי אני יכול לטחון פה שבועות שלמים על איך זה שהמשטרה לא נכנסת... משטרה שנכנסת לשכונה נורמלית לא צריכה לתכנן מבצע במשך חודשים מראש... שולחים שני שוטרים כדי שיטפלו בבעיה,והפלא ופלא...השוטרים לא פוחדים להכנס.... ואחרי שכבר נכנסו הכי גרוע שיכול לקרות זה שיגידו להם "אתה עוד תשמע מהעורך דין שלי"... משטרה שנכנסת לשכונת הרכבת צריכה להביא צוות מיוחד של ימ"מ,לקבל אישור של מפכ"ל המשטרה,כי אף אחד לא רוצה לקחת אחריות במידה ומשהו לא טוב יקרה שם לאחד משני הצדדים.. צריכה לעשות הכנה ארוכה,צריכה ראיות חד משמעיות מכיוון שאותם עבריינים משתמשים בעורכי הדין הטובים והיקרים ביותר שאפשר להשיג בתחום הפלילים בארץ... והכי חשוב צריכה ביצים.....אני אישית הייתי מודיע לבוס שלי שבדיוק היום נתפס לי הגב,אין מצב שאני נכנס לשכונה הזאת בשביל לעצור מישהו.....רוב הסיכויים זה שאני יקבל קרש לראש במקרה הטוב וכדור בחזה במקרה הפחות טוב..

mike00

New member
אופס....שכחתי לענות על השאלה האחרונה..

זה קשור מאוד,השכונה סובלת מהזנחה רצינית נכון?על זה שנינו מסכימים..... למה היא מוזנחת כל כך??זה מה שאני מנסה להבין...... כי אם תסתכלי על זה מאיפה שאני עומד את תראי שהם בכלל לא צריכים לחיות שם..... השכונה הזאת לא ראויה למגורי אדם......אפילו את אחמדי לא הייתי משכן שם...

THE WIZARD 55

New member
זה הזנחה מצד הגורמים שמטפלים

למה אין גשרים מעל המסילות? לא הייתי אף פעם במקום כך שלא יודעת איך נראה המקום, אבל מתארת לעצמי.. שאם היה גשר..זה לא עדיף לע מנהרה שיכולה לסכן גם חיים למה כל כך הרבה שנים והבעיה לא טופלה

mike00

New member
בזה אני מסכים איתך לגמרי...זאת בהחלט הזנחה

והאמת את צודקת גם בקטע של הגשר......נשמע לי הרבה יותר קל וזול לעשות גשר.... בלי חפירות,ובלי יותר מדי הכנות...באים שמים והולכים... בטח רוצים לעשות רעש כדי שהערבים לא יצליחו להרדם

gogi000

New member
נא לדייק בעובדות

זה שאתה נכנס לשם לקנות סמים לא אומר שאתה מכיר את המקום מקרוב(בהנחה שהיית בקריז בזמן שנכנסת)
דווקא לי יצא לבקר פעמיים בשכונה, ולא בתור נרקומן אלא כדי לבקר חבר שלי מהלימודים. בפעם הראשונה שנכנסתי שם חשבתי שאני נכנס למוסך הרכבת, לא האמנתי שישנו מקום כזה בארץ, אני הייתי ברכב ופחדתי לעבור את המסילות. חבר שלי סיפר לי שכל יום ילדים נאלצים לעבור את המסילות בדרכם לבית הספר ובחזרה ממנה, הם מתחילים לרוץ תוך הימור שרכבת לא תעבור באחת המסילות, עכשיו זה לא שרכבת עוברת פעם בשעה, לוד היא תחנה מרכזית במרכז ולכן כל 5 דק' יש רכבת שעוברת. עכשיו מייק לא הבנתי מה זה קשור שהשכונה היא מרכז סחר לסמים, האם זה אומר שהאנשים שמתגוררים בה צריכים להמר על חייהם כל פעם שהם יוצאים מהשכונה או נכנסים אליה!!!, רק לידיעתך מי ששולט בסמים בתחנת הרכבת הן 4 משפחות בלבד, בשכונת הרכבת יש בערך 1000 משפחות ורובם חיים בעוני. בקשר למשטרה שמפחדת להכנס לשם אזי מה שעשתה המשטרה שהיא נכנסה לשכונה בכוחות גדולים, היא שמה מחסומים בשכונה והטילה עוצר על תושבי השכונה, אחרי שעה מסוימת אסור להכנס או לצאת מהשכונה, המצב היה נראה כמו ג'נין ולא כמו עיר בישראל. הנה קליפ של DAM להקת ראפ שמתגוררת בשכונה על המצב בשכונה: http://www.youtube.com/watch?v=zIo6lyP9tTE בקשר לזה שהוצע להם לפנות את השכונה תמורת פיצוי אז זה לא נכון, לא היתה שום הצעה כזאת ואם כן אשמח לראות כתבה בנושא.

THE WIZARD 55

New member
חחח בהנחה שהיית בקריז../images/Emo6.gif

טובים אתם, הורגים אותי מצחוק.. הנה הולכת לראות את הקליפ..

mike00

New member
אני דווקא מדייק,למרות הקריז../images/Emo8.gif

נתחיל מזה שלא גרות בשכונת הרכבת 1000 אלא סך הכל 180 נפשות!!! נמשיך בקישור אותו ביקשת,הציעו להם כסף אבל הם דורשים שטח..... מהתיאור שלך גם עולה כאילו מדובר בשכונה אליה יש רק כניסה אחת......יש לשכונה לפחות 3 כניסות אותן אני מכיר,ורק אחת מהן עוברת דרך הפסים......אולי במקום לנסות לחסוך 15-20 דקות אותם ילדים יעברו במקומות המותרים להולכי רגל?? דרך אגב,4 משפחות שחיות ביותר מ-4 בתים[מתוך 25 בתים בדיוק שקיימים שם!!! אתה היית שם פעם בלילה?? ראית פעם את הסרטים על שכונות העוני בניו יורק שעומדים ליד חביות מתכת כאלה עם אש בפנים? בדיוק ככה עומדים הילדים שם,לידם יש צפרדע[פח זבל ירוק עירוני]שהוחרם למטרות עסקיות גרידא ובתוכו מוחבאים הסמים.. ולסיום,מגראס לא מקבלים קריזים יזאלמה,מקסימום בטלנות

gogi000

New member
אז ככה../images/Emo8.gif

לא אמרתי לך קודם תכיר את האזור בקישור שהבאת מדובר על שכונת הרכבת ברמלה, מה לעשות שגם ברמלה יש שכונת רכבת ומין הסתם גם שם גרים ערבים שמהמרים על חייהם כדי לחצות את המסילה כל יום. שכונת הרכבת שאנו מדברים עליה היא שכונת הרכבת בלוד שמתגוררים בה 5000 אנשים(נר ראה את הכתבה בYNETׁ), אבל באמת תודה לך שהזכרת לי שיש עוד שכונת רכבת שבה מתגוררים ערבים והיא ברמלה. לשכונה יש כניסה אחת בלבד, אולי ישנן כניסות שמיועדות לנרקומנים דרך חורשות (כי שמעתי פעם אנסו מישהי בחורשה שבאה לקנות סמים). בקשר ל25 בתים כבר אמרתי לך שאתה מדבר על שכונת הרכבת ברמלה ולא לוד. ושוב זה ש4 משפחות בשכונה שמנצלות ילדים ואת העוני שבו נמצאים מוכרות סמים זה לא אומר שכל השכונה צריכה להמר על חייה כדי לצאת מהשכונה. אתה בטוח שזה היה גראס
, האם בשביל גראס שווה להסתכן ולהכנס אצל ערבים, אתה יכול למצוא את זה בלב ת"א. ואגב אם תצפה בקליפ תראה שיש שוטרים שם, אלו לא שוטרים שנכרו לקליפ אלא שוטרים אמיתיים שנמצאים יומיום בשכונה, אז זה לא נכון שהם מפחדים להכנס לשכונה.

gogi000

New member
ועוד משהו מייק

אם אתה רוצה גראס טוב בלי להסתכן ולהכנס אצל ערבים אז הנה

mike00

New member
נההה.....עברתי את הגיל הזה כבר...אבל תודה../images/Emo140.gif

mike00

New member
צודק טעות שלי.....אבל....

השכונה שהבאתי בקישור באמת נמצאת ברמלה אבל[למרות שלא מצאתי קישור]חברת חלמיש היא זאת שמטפלת בנושא הפיצוי בשכונת הרכבת בלוד. הכניסה האמיתית היחידה שקיימת היא דרך כביש.....יש עוד יציאה לכיוון גני אביב שלא עוברת דרך פסי רכבת... בגיל שבו הייתי נוסע ללוד היה שווה,הם עושים אחלה מחיר
וזה גם נמצא 15 דקות מהבית.... השוטרים בקליפ לא נמצאים בתוך השכונה אלא בדיוק ליד הגדר שמקיפה את השכונה, שים לב בשניה 34 היא נמצאת בדיוק מאחורה,ובצד של המצלמה יש מכולת שלא רואים בקליפ,תמיד הייתי קונה שם מנצ'יס
ואתה עושה עוול לנרקומנים,מה הם לא יכולים להכנס מהכביש?רק מהחורשות? ולא ראיתי את הכתבה של YNET,אולי אתה מוכן להביא קישור? בכל מקרה אין ספק שיש שם הזנחה,אבל גם תושבי השכונה אשמים בכך ורצוי שגם הם[בנוסף לרשויות] יפעלו שם לשיפור חייהם... ובנוסף,מי שחוצה את הפסים בזמן האסור לחצייה לא יכול להתלונן שהוא נדרס..

aviadbarel

New member
המתקן לא ייחודי בכלל. הייחוד הוא הזלזול בחוק

מצד תושבי השכונה. יש את אותו מתקן לונה פארק בכניסה לנתב"ג, עוברים שם מדי יום אלפי אנשים ברכבים וברגל, ההבדל הוא שהם מצייתים לתמרור. אני גרתי בשוהם ובתור מי שהשתמש בתחבורה ציבורית בשירות הצבאי ובצעירותי, רבות הפעמים בהם הייתי מדלג לי מעל מסילת הרכבת (שנמצאת בדיוק בין הכיכר לבין צומת אלעל) ולעתים, נאלצתי גם להמתין כשהייתי רואה רמזור אדום. אומנם לפעמים זה היה מרגיז כשלא רואים רכבת באופק וכשלוקח לזה כמה דקות עד שמשתחרר, אבל אף פעם בחיים לא חשבתי לנסות את מזלי ולעבור למרות שהאור אדום. אם כבר מה שמאפיין את תושבי השכונה זה היותם פורעי חוק, ומזלזלים בחוק, גם כשמדובר בחייהם שלהם (אגב, בדומה לאחוז המעורבות של ערבים בתאונות דרכים קטלניות) אז לצערי המדינה המפגרת שלי הולכת ומוציאה מילוני שקלים מהכיס של כולנו, כדי שאותם פורעים לא יאלצו להמתין 3 דקות עד תחלוף הרכבת. אם היתה זו מדינה כנה ואמיתית שלא נבהלת כל פעם שצועקים "אפליה" היו אומרים להם - יש רמזור, צייתו לו ותחיו. לא תצייתו לרמזור, דמכם בראשכם. למה שאני אממן להם את עצלנותם?! בשביל זה אתם משלמים מס הכנסה? ביטוח לאומי? וכו'. לא נראה לי.

למעלה