תודה יאי אני מתרגשת D:
R Rider on a storm New member 7/11/09 #97 אוווו גיא ענה לי בטוויטר..איזה חמוד../images/Emo23.gif therealguypines @Glambert4everAL בשמחה. מצטער שלא כל מי שניסה היה יכול לקבל
אוווו גיא ענה לי בטוויטר..איזה חמוד../images/Emo23.gif therealguypines @Glambert4everAL בשמחה. מצטער שלא כל מי שניסה היה יכול לקבל
ר ר ו ח ל י New member 7/11/09 #101 איזה מותק ומזל טוב גם לך , תהני רואים שגיא ממש אוהב את אדם ואותנו והוא עושה הרבה כדי לקדם את אדם בארץ. זה טוב שיש לנו סוג של "קשר" איתו כי לו יש קשרים בעולם הבידור בארץ עם מפיקים וכאלה ואולי הוא יוכל באישהיא דרך לדחוף עניין של להביא אותו לפה ^^ הלוואי.
איזה מותק ומזל טוב גם לך , תהני רואים שגיא ממש אוהב את אדם ואותנו והוא עושה הרבה כדי לקדם את אדם בארץ. זה טוב שיש לנו סוג של "קשר" איתו כי לו יש קשרים בעולם הבידור בארץ עם מפיקים וכאלה ואולי הוא יוכל באישהיא דרך לדחוף עניין של להביא אותו לפה ^^ הלוואי.
R R o c k s e n New member 7/11/09 #99 אני שמחה בשבילכן בנות ../images/Emo24.gif מה זה כולל, רק כרטיסים חינם או שגם הצוות של גיא פינס בא לצלם את האירוע של ההקרנה?
אני שמחה בשבילכן בנות ../images/Emo24.gif מה זה כולל, רק כרטיסים חינם או שגם הצוות של גיא פינס בא לצלם את האירוע של ההקרנה?
M mokasosex New member 7/11/09 #102 מזלטווווווווב ../images/Emo6.gif תגידי אחרי זה איך הסרט, אם שוה לראות
R Rider on a storm New member 7/11/09 #105 תודהה בנות ../images/Emo24.gif ואני אספר איך היה.. תאמת שבא לי עכשיו איזה סרט אסונות