מ-פ-ג-ש פ-ס-ח י-ו-צ-א ל-ד-ר-ך

סיונול

New member
מ-פ-ג-ש פ-ס-ח י-ו-צ-א ל-ד-ר-ך ../images/Emo155.gif

אז ככה... קודם כל חשוב להגיד שכל הודעה שלא קשורה למפגש תימחק, אפילו בלי לקרוא מה שכתוב בא,גם אם זה הדבר הכי מצחיק/מעניין/חשוב שיש בעולם...כל עוד זה לא קשור למפגש מקום ההודעה לא בשירשור הזה... טוב :) אז אני בטוחה שכולם כאן רוצים לראות אם מי הם מדברים כל הזמן הזה וסתם כדיי לראות אחד תשני... ובשביל זה צריך מפגש ולכן אנחנו נעשה כזה :) אבל זה באמת תתלוי כמה יגיעו אז בנתיים זה ב17.4 בשעה שנקבע לנו... אבל תתחילו להגיב כי אם לא אז לא יהיה מפגש.. אוקידוקי :)?...

סיון מאמי

ב- 17.4 יוצא יום אחרי ערב חג זה כמו יום שבת... אז אפשר להיפגש רק בסביבות 9 בערב כי רק ב8 בערך יוצא החג! לא??? זה לא כמו שבת??? תקני אותי אם אני טועה

בהביבו

New member
תקשיבו : ../images/Emo124.gif קורא לכולם!!@!!!

ה - 20 למשל, זה כבר יום ראשון שבעוד שבועיים, זה כבר מתחיל להיות ממש באלאגן! אני מציע: ערב פסח יוצא ביום רביעי שבוע הבא, בוא נקיים את המיפגש או בראשון, או שני, או שלישי, שזה יום עד שלושה לפניי פסח. התאריכים הם: 13, 14 ו - 15. אני מבקש, אם אפשר לעשות את זה ככה, אז בואו נלך על זה. נ.ב אתם רואים שנוצאת בעייה עם על הפגש הזה, וזה מסיבה אחת פשוטה! לא הוחלט מראש על תאריך ושעה, ולכן זה מגיע שהגולשים עצמם, כל אחד יכול למשוך בחוטים ולהחליט מתי זה יהיה. כרגע כבר אין מה לעשות, אלא למצא את הזמן הכי טוב. תיתייחסו לתאריכים שאני נתיי למעלה.

סיונול

New member
אבל אנלא יכולה בתאריכים האלו...:(

אבל אם יש הרבה אנשים שכן יכולים.. אז סבבה

סיונול

New member
ב 13 14 יש לי משו ממשרד החינוך

פרוייקט לש מנהיגות צעירה , אלב זה עדין לא בטוח אינ יודיע לכם במשך השבוע... וב 15 יש לי פעולת צוות הדרכה ...

בהביבו

New member
אז חמודה - תודיעי קצת לפניי .. השב

וע.. טוף? ו, למיייכלל - 15. באמת ס222ה וזו גם דעתי

אני בעד ה -15...

אבל זאת רק אני... חיחיחחיחי... תקשיבו ה-17 יוצא כמו ערב שבת אבל למחרת זה יום שישי אפשר להיפג שמאוחר ולחזור מאוחר...

סיונול

New member
גם אני!!!!:) אבל נגיד ב 5 ככה?....

ביררתי עכשיו ואני חוזרת בערך ב1 , אבל זה צופים זתומרת שזה יהיה ב3...

למעלה