|חרוז-תפוז=אישפוז!!! אני בעד 15
ב בהביבו New member 7/4/03 #24 תזכרי קרין - רשמת פה בפורום הודעה, אין סיכוי שתימלטי מהמפאיה שלנו! ענית על השירשור על המפגש- אתה גם כן תבואי!!! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
תזכרי קרין - רשמת פה בפורום הודעה, אין סיכוי שתימלטי מהמפאיה שלנו! ענית על השירשור על המפגש- אתה גם כן תבואי!!! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
H Hypnotic Poi§on New member 8/4/03 #28 כן יותר מאוחר... אבל למה בעזריאלי??? אמרתי לכם זה סתם מקום משעמם והומה...
ב בהביבו New member 8/4/03 #29 את הומה! סיונוש', סוריי בייב, אבל כניראה שכך תיצטרכו לעשות את המפגש ה $% הזה לבד!! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
את הומה! סיונוש', סוריי בייב, אבל כניראה שכך תיצטרכו לעשות את המפגש ה $% הזה לבד!! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
H Hypnotic Poi§on New member 8/4/03 #32 אופס... התגובה של ה - חחחחח.... היתה אמורה לבוא על זה שבן קרא לי הומה. ואם בן לא בא אני נוסעת עד הבית שלו וסוחבת אותו מהשיערות בבית שחי קאפיש???
אופס... התגובה של ה - חחחחח.... היתה אמורה לבוא על זה שבן קרא לי הומה. ואם בן לא בא אני נוסעת עד הבית שלו וסוחבת אותו מהשיערות בבית שחי קאפיש???
ה האדמה בוכה New member 8/4/03 #35 אז מה סתם, אבל לא בטוח שאני באה, הכל תלוי אם יהיה לי איך להגיע, אם ירשו לי, ואיפה זה אם לא בעזריאלי......
אז מה סתם, אבל לא בטוח שאני באה, הכל תלוי אם יהיה לי איך להגיע, אם ירשו לי, ואיפה זה אם לא בעזריאלי......
ס סיונול New member 9/4/03 #36 כולם באים 100% !!! אה ואין לי אינטרנט בינתיים... כי ניתקו אותנו ככה שניא לא כאן הרבה ונוא משעמם לי אז תתקשרו אליי.. למי שיש תפלא שלי וכמו שקבענו המפגש יהי ב15 בשעה 5 איפה?.. אממממ צקיך לקבוע
כולם באים 100% !!! אה ואין לי אינטרנט בינתיים... כי ניתקו אותנו ככה שניא לא כאן הרבה ונוא משעמם לי אז תתקשרו אליי.. למי שיש תפלא שלי וכמו שקבענו המפגש יהי ב15 בשעה 5 איפה?.. אממממ צקיך לקבוע