מ-ת-ה ע-ל מ-ו-ק-י-!

shlomitosh

New member
מ-ת-ה ע-ל מ-ו-ק-י-!

א-נ-ש-י-ם-! אני מתה על מוקי! תגידו.. מה השם שלו? נדב משהו..? אולי למישהו יש ת'טלפון שלו.. והוא רוצה להביא לי? חייבת לדבר איתו.. חייבת להגיד לו שאני מתה עליו.. חייבת!!!! אז בבקשה אם למשהו יש.. אני מאוד ישמח אם תביאו לי..

shlomitosh

New member
ועוד משהו..

אני הנסיכה של מוקי!!

בהביבו

New member
היי לך שלומיתוש'!!!!! !

שם: דני ניב \ דניאל ניי[ר\ר]בורגר. טלפון: יש! רוצה להביא לך: סורי! חייבת לדבר איתו:
חייבת להגיד לו שאת מתה עליו? :
אני בן..
אני מבטיח לך הרבה הנאה כאן בפורום. בקרוב ישנה הפתעה ... מקווה שתעקבי!

shlomitosh

New member
אם מדברים על המורדים אז..

אני חולה על פליפה קולומבו הכוסון!!!!!! אני יודעת שאי אפשר להשוות את פליפה למוקי.. אבל למוקי יש יופי פנימי.. ומוקי מזה כוסון מבפנים!!! אולי תנסה להשיג לי את הטלפון שלו? פליייייייייייייייייזזזזז!!!!!!!!! -הנסיכה של מוקי-

shlomitosh

New member
למי שיש חומר על מוקי תדברו איתי ב-

באיסיקיו.. 165938037 שלומית -הנסיכה של מוקי-

עשי למוקי טובה

הוא לא רוצה שיתקשרו אליו סתם מעריצים כי זה ממש מטריד אותו.. אז אם תשיגי את הטלפון שלו תחשבי פעמיים לפני שתתקשרי וכן, יש לי את הטלפון שלו...

The Macker Girl

New member
מסכימה עם שבקניק

אני לא חושבת שאת, או מעריץ כלשהו אחר, צריך להתקשר למוקי. את רוצה לדבר איתו? גשי אליו אחרי איזו הופעה, הוא לא יגיד לך לא.

shlomitosh

New member
אתם לא מבינים!!!

אני לא סתם איזה מעריצה! אני רוצה להיות איתו כל הזמן! אני רוצה להתחתן איתו!!!! אני חייבת לדבר איתו חייבת! תביאו לי בבקשה את הטלפון בבקשה!!!!! -הנסיכה של מוקי-

S w e e t Baby1

New member
כרגע הבאת את ההגדרה של מעריצה....

ואני מצטטת אותך "אני רוצה להיות איתו כל הזמן! אני רוצה להתחתן איתו!!!! אני חייבת לדבר איתו חייבת! תביאו לי בבקשה את הטלפון בבקשה!!!!!"

shlomitosh

New member
אתם רעים!!!

רעים מאוד.. אני רק רוצה להיות עם אהובי.. ואתם מונעים זאת ממני! בושו לכם! שלומית -הנסיכה של מוקי- ואני כן הנסיכה של מוקי!!!!

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo163.gifאת מפגרת../images/Emo5.gif

חיה באשליות את לא הנסיכה שלו
דיי אין לי כוח לבזבז הודעעעה!

shlomitosh

New member
מה???? מי????? אני יהרוג אותה!

תגידו לי ואני שולחת אנשים!!! מי הכלבה שגנבה לי אותו???? מי?? אני עצבנית עכשיו!!! הוא לא מאורס ואתם סתם משקרים!!! הוא יהיה בעלי! שלומית -הנסיכה של מוקי-

S w e e t Baby1

New member
דיי דיי דיי!!!

הבנו תקטע שלך אוקי....... נכנסת לפורום אמרנו שלום יפה! עכשיו זהו.... מוקי לא שלך ולא יהיה בעלך! תקלטי מותק....

shlomitosh

New member
טוב אנשים הלכתי לישון

מי שרוצה שאני יענה לו.. אז אני יענה לו מחר.. ומי שרוצה לדבר איתי באי סי קיו תשלחו לי הודעה נדבר שם.. ביי אנשים חברים שלי שאוהבים את מוקי שלי! שלומית -הנסיכה של מוקי-

בהביבו

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo22.gif

וואוווווו
אז שימי לב נשמה: מוקי מאורס כבר {10 שנים לא?} לאישה שלא הרבה מכירים
אבל ממקורות שמעתי שהיא ממש חמודה, קוראים לה נבל! אמממ ..הההמממממ ... ממממממממ.. בבזזיזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.. את באמת מעריצה אותו, וכל הכבוד אבל תביני שיש עוד המון כמוך שאומרות "אני רוצה להיות איתו, להיתחתן איתו, למות איתו, שיביא לי ילד לעולם , רוצה לדבר איתו ...." וכל מיני כאלה, אבל... הוא בנאדם! גשי אליו אחריי איזו הופעה - דברי איתו, ותראי שהכל יהיה פסיידר. |אייקון של בן מנסה להרגיע כאן ת'עיניינים|
שיינה טובה לך ..

למעלה