מ-ת-ה ע-ל מ-ו-ק-י-!

מתוקה כנסי...

עם כל הכבוד אני לא מאמינה לך בשיט שאת רצינית ואם את כן אז עצוב לי עלייך כרגע את כתבת איום לרצח, אז כדאי שתתחילי להרגיע את עצמך ובמיידי את יכולה ממש להסתבך. ותתחילי להפנים שלמוקי יש ארוסה שהוא א-ו-ה-ב ואני לא מאמינה שאם תדברי ככה עליה או תגידי שתרצחי אותה הוא יתייחס אלייך אפילו אחרי הופעה.

shlomitosh

New member
אוף! אני יודעת! הגזמתי!

אני יודעת! הגזמתי הרבה!! אבל מה לעשות.. רגשות.. קשה להתמודד איתם.. אבל.. אווף! החיים הם חרא!!! שלומית -הנסיכה ל מוקי-

shlomitosh

New member
יש לי עוד כמה שאלות..

כמו.. אם יש לכם תמונה שלה? כי אני צריכה לדעת.. ואני חייבת לדבר עם מישהו!! למי שיש אי סי קיו והוא אוהב את מוקי ויודע עליו דברים.. לשלוח לי הודעה לאי סי קיו! 165938037

ortalosh

New member
אממ.....שלום לכולם......

קודם כל קוראים לי אורטל ואני בכלל לא בקטע של מוקי(למרות שיש לו כמה שירים יפים) אנא סלחו לחברתי שלומית על התפרצותיה הבוטות כלפיכם, כלפי מוקי וכלפי נבל(או איך שקוראים לה) היא פשוט אובססיבית כלפיו (כמו ששמתם לב......) אזזזזזז.....בקיצקץ....יש לכם אחלה פורום....ואני מקווה שתשרדו,למרות ששלומית אצלכם בפורום.......
אוהבת תמיד, -אורטל-

shlomitosh

New member
שתקי אורטל!

אין לך זכות!!! הוא אהובי כמו שאת יודעת ואני פשוט מפגינה את אהבתי אליו פה בפורום! אז.. לכי לדניאל שלך ותשאירי אותי פה עם דניאל שלי! המבין יבין.. שלומית -הנסיכה של מוקי-

shlomitosh

New member
בעיה שלך.. לי יש דניאל משלי..

אהבלה תתחברי לאי סי קיו.. שלומית -הנסיכה של מוקי-

ortalosh

New member
וחוץ מזה.......

אולי תחליטי כבר??? פליפה, מוקי, יותם, מעיין.......וכל השאר!!!!!!!! מה איתך???????

shlomitosh

New member
כלבה! מה את מגלה לכולם??

אני יהרוג אותך מחר.. לא כדאי לך לבוא!! כרגע בפורום של מוקי אני אוהבת את מוקי.. בחוץ גם את כל השאר.. מי אמר אני ולא קיבל???? שלומית -הנסיכה של מוקי-

shlomitosh

New member
תתחברי לאי סי כבר!

אורטל תתחברי כבר!! אני רוצה לצעוק עליך קצת! שלומית -הנסיכה של מוקי-

למעלה