נָגַעְתְּ נָסַעְתְּ

Rosie52

New member
תודה רבה יקירה ובכיף משתפת

כן היה סיוט להעלות את התמונות אבל היה שווה את המאמץ - אני רואה שכולכן נהניתן וזה שווה את הכל.
במסגרת המגבלות ששמתי לעצמי בהקשר לחשיפה מלאה (עד שאתחיל בשינוי המראה החיצוני ובמיוחד אחרי שאתחיל לקחת הורמונים כמה חודשים ואוכל סוף סוף להרגיש מספיק בטוחה בעצמי להחשף) העליתי לפני איזה חודש או משהו כזה תמונה שצולמתי בה בפעם האחרונה שהייתי בחופשה בברלין.
מעלה שוב בשבילך וגם בשביל כל אלו (שאת רובם/ן מעולם לא ראיתי משתתפים בפורום ובגללם אני כל כך חוששת) וכמעט כל יום שולחים לי הודעות מעליבות ופוגעות אבל אולי אחרי התמונה הזאת הם יעזבו אותי בשקט.
אז מתנצלת שהפנים עדיין לא חשופות.
מה שהכי חשוב לי בחיים זה להשתלב, להטמע, לא למשוך תשומת לב מיוחדת (לפעמים אפילו להיות בלתי נראית) "ולעבור" - באנגלית זה נשמע טוב יותר to pass as the woman I am ולא להתמודד עם הודעות של אנשים איכסה, בורים וחסרי לב ונשמה.
הציצי עדיין לא שלי (אבל משתמשת בהכי טוב שקיים בעולם) וכך גם השיער.
אני כמעט 8 קילו פחות מאז צילום התמונה ונשארו לי עוד מספר מצומצם של קילוגרמים שאני רוצה לשכוח מהם לעולם ואז אהיה מרוצה גם מהמשקל שלי. הצבעים של השמלה לא נראים בתמונה כמו שהם במציאות והשמלה מצמר כחול עם pattern מעניין, עדין ומתוק בשחור (בחירה מושלמת בעיני של לולה). יש גם ריפלקשין לא טוב של התאורה על המראה שעושה עוול גדול לשמלה אבל זה מה שיש.

הגרביונים, למרות שנראים חלקים, גם הם עם pattern מעניין וסקסי.
לא בטוחה אם שמים לב אבל ברור שהשקעתי וישבתי אצל המניקוריסטית ויצא צבע שאני אוהבת.
אני עוד זקוקה להרבה עזרה באיפור אבל השקעתי את כל מה שאני יכולה או יודעת וכשיצאתי כך לאחד המועדונים היו לא מעט גברים ונשים (כולל שני ישראלים שלא ידעו שאני מבינה עברית ומאחורי הגב שלי השתמשו בכל המילים משפת הרחוב שגברים מסויימים משתמשים בהן בשביל לעשות רושם אחד על השני) שהיו בטוחים שנולדתי בגוף אישה.

רוזי

Jolleen

New member
רוזי, כמה טוב לראותך

באמת כל יום כמעט שולחים לך הודעות כאלה?
אין גבול לאכזריות של אנשים, אני כל פעם מופתעת מחדש, והכי עצוב זה שבנושאים מסוימים אני כבר לא מופתעת בכלל
זכותם לחשוב כמו שהם רוצים, אבל שישמרו את הדעות שלהם לעצמם.
תמיד יהיו אנשים כאלה לצערנו, תעשי מה שטוב לך ב-ל-ב-ד

Rosie52

New member

בהחלט כמעט כל יום מקבלת כאלו הודעות - היו ימים שקיבלתי גם עשרות שכאלה ביום.
חלק מההודעות סתם מגעילות ומעליבות וכולן נוטפות זילזול וארס רע.

רוב הימים אני מצליחה כמעט להתעלם ופשוט מוחקת בלי לקחת לשניה אחת ללב אבל ישנם רגעים שאני קצת פחות חזקה ואמיצה ואו אז, אז זה ממש פוגע לי בקרביים, בבטן ובעיקר בלב ובנשמה.

רוזי

shmickey

New member
עצוב לשמוע על המסרים

עצוב לשמוע שבשנת 2015 אנשים עדיין כל כך בורים ורעים.
מקווה שאת יודעת לקחת מפה רק את הטוב ואת הרע לזרוק לפח

&nbsp
&nbsp

Rosie52

New member
בהחלט עצוב לי שיש כל כך הרבה שנאה ובורות במדינה שלנו

כל כך הרבה אפליה (מכל הסוגים) וחוסר התחשבות מינימלית באדם אחר.
כמו שכתבתי לנעמה, בדר"כ אני מתמודדת בגבורה ומדחיקה את הכאב שזה עושה לי אבל אני מודה שישנם רגעים שזה ממוטט אותי.

מכן אני מקבלת רק טוב ובכמויות מסחריות ואין לך מושג כמה טוב זה עושה לי בבבפנוכו שלי

רוזי

שרוני1ש

New member
ברוכה הבאה!

מתארת לעצמי שכבר נחתת, ואת מתאקלמת בחזרה. התאקלמות נעימה!

אני בכל פעם מזועזעת מחדש לשמוע כאלו דברים. לצערי, גם אני בעברי בעלת "פגם" (מסוג אחר מזה שלך, אבל עדיין "פגם" - בעיני האחרים, ממש לא בעיני!) שהביא עלי את כל החוויות שאת מתארת - ויותר.
לשמחתי, גם אני בעלת ה"פגם" - שכן הוא עזר לי להגיע למי שאני היום! ויותר מכך - הוא עזר לי ללמוד על נפש האדם.
ואם למדתי בחיי משהו חשוב אחד, הרי הוא זה: את/ה לא יכול/ה לאהוב מישהו אחר - כל עוד את/ה לא אוהב/ת את עצמך!
וההיפך: ככל שאת/ה יותר שונא/ת את עצמך - כך את/ה יותר שונא/ת את האחר!

אז תחשבי על כל אותם אומללים שכותבים לך את דברי השטנה והשנאה... איזה אומללים, כמה שהם שונאים את עצמם!!

Rosie52

New member
שרוני היקרה

אנחנו לומדות כל החיים המון.
לפעמים אלו לימודים אוטודידקטיים מהנסיון הפרטי של כל אחת מאיתנו ולפעמים מתמזל מזלנו ללמוד מחוכמת החיים והנסיון של משהיא אחרת.
קוראת ושוב קוראת את ההודעה שלך ואני אומרת בפה מלא - שרוני, מההודעה שלך למדתי המון

ולמדתי ממך משהו שככל שאני חושבת עליו הוא כל כך מדוייק, כל כך חשוב להבין את זה וזה גרם לי לפענח התנהגויות של אחרים שנתקלתי בהם בעבר וכמובן להבין התנהגויות שלי עצמי (לאן לשלוח את הצ'ק?
).

אין לך מושג כמה חשובה היתה ההודעה הזאת שלך (בשבילי) ואני בטוחה שהיא תעזור גם לאחרות.
אוהבת מלאנת'אלפים ושולחת לך
ענק

רוזי

שרוני1ש

New member
כ"כ ריגשת אותי...

תודה ענקית על הפידבק!
באמת שקיויתי שזה איכשהו יעזור לך לדלג בקלילות יחסית מעל הגדרות הגבוהות של חיצי הביקורת על כלום, השנאה הנבובה ומילות השטנה השחורות.
הרי הם ממש לא מכירים אותך, הלא כן? ואת עצמם הם מכירים... כנראה שיש שם שנאה - והם הרי הכי יודעים למה...

אוהבת המון בחזרה,

Dr T noki

New member
את אחלה אישה

נשמות רעות תמיד יהיו, תתעלמי, הן לא שוות את הענין .
אל תרגישי מחויבת להיחשף בפנים גם אח״כ, זו זכותך לפרטיות וזה לא ענינו של אף אחד.
מאחלת לך הצלחה בתהליך, מכל הבחינות!

Rosie52

New member
תודה רבה דוקטור
על העדוד והתמיכה

זה לא מובן לי מאליו (התמיכה האבסולוטית שאני מקבלת) ואני מאוד מאוד מעריכה ואוהבת את כולכן.
תודה על האיחולים ואני בטוחה שחוץ ממני כולן תשמחנה אם תבואי להשתתף איתנו יותר.

רוזי

Dr T noki

New member
האמת שאני משתתפת (קוראת) יום יומית כמעט

ולמדתי הרבה מהפורום, אבל אוהבת מאד את פרטיותי וקשה לי לשים תמונות (למרות שלפעמים בא לי לראות מה תחשבו).

Rosie52

New member
אני מאוד מכבדת את הצורך בפרטיות

כל אחת מציבה את הגבולות שלה על פי ההרגשה שלה וכל בחירה היא הכי לגיטימית בעיניי.
אם תרגישי נח להשתתף וכשיבוא לך אז גם לשתף ואפילו עם "עיגולים" על כל מה שחשוב לך לשמור לעצמך כולנו נשמח.
סה"כ הפורום הזה מאפשר ללמוד המון בסביבה די בטוחה, חברית ומפרגנת וגם ביקורת באה ממקומות טובים (כמעט תמיד) ככה שכשתרגישי נח - הדלת תמיד פתוחה.

רוזי

shmickey

New member
איזה כיף לנו!!

חמודה שאת שאת משקיעה בנו ככה!
אחלה צילומים, אוהבת מאוד את האווירה הנינוחה שעולה מהתמונות.
המסעדה נראית ציורית וכיפית, שמחה שנהנית בה.
נראה לי חלומי לטוס ככה מטעם העבודה, את נהנית מזה או שנמאס?
&nbsp
אהבתי את הג'קט בחום מהתמונות הראשונות, ואת הפופים הרעננים של הוורוד/קורל בתמונות האחרות

Rosie52

New member
כשאלו נסיעות עבודה אז כל נסיעה היא מאוסה

לא אלאה ביותר מדי פרטים אבל בקצרה, יש בעולם קצת יותר מ 200 מדינות ואני ביקרתי ב 60% מהן לצרכי עבודה.
היו תקופות (כשהייתי קצת צעירה יותר) שהייתי נוסעת הרבה יותר מעכשיו אבל עדיין כשאני רק חושבת שאני צריכה לתכנן נסיעה אני כבר מתחלחלת וכשמגיעה המונית לאסוף אותי מהבית פשוט בא לי להתעלף בחדר המדרגות ובכלל כשאני רק מגיעה לאיזה שדה תעופה ולא חשוב איפה בעולם או מתיישבת במטוס, הרבה פעמים אם תסתכלי ממש טוב תוכלי למצא איזה דמעה מתחבאת לה בזוית העין.

כשנוסעת לחופשה אז הכל הפוך גוטה - ממש אוהבת לטייל ולצאת ולחרוש חנויות, לראות מקומות מגניבים לפגוש אנשים להשתולל לרקוד ולהיות מי שאני באמת.

הג'אקט הרבה יותר שווה ממה שנראה בתמונה, רק נגעתי בו והסתכלתי על הגימורים בתפירה שלו והתמוגגתי הייתי שולפת את כרטיס הפלא וקונה על המקום אבל היו רק מידות גדולות עלי.

רוזי

shmickey

New member
באסה לשמוע שזה כל כך מאוס עליך

מהצד זה נשמע לי כמו חלום, אבל בהחלט יכולה להבין שיש שחיקה שמביאה איתה את המיאוס.
אין אפשרות לוותר על הנסיעות האלה? זה חלק הכרחי מהעבודה?

Rosie52

New member
כן מתוקה, זה חלק הכרחי מהעבודה

אני משתדלת לטוס רק למשימות שהן must שאהיה שם אישית ולמשימות האחרות שולחת אחרים/ות.
מצחיק אבל אחת העובדות שלי מתה על הנסיעות האלו ותמיד חוזרת עם אחלה קניות ואני שמה לב לחיוך הנהדר שלה והאור שהיא מקרינה כשחוזרת מכזאת נסיעה.
היא לא מכירה אותי כרוזי
אבל אני כבר יודעת לזהות מה סטייל הלבוש שלה והיכן היא אוהבת לעשות שופינג וכל פעם שיש צורך להיות במדינות/ערים שהיא "מחבבת" אני דואגת שהיא תהייה

בכמה חודשים הראשונים או אפילו בשנה, שנה וחצי הראשונות שאת טסה משהו כמו 15-20 פעמים שנה זה נשמע ומרגיש חלום אחר כך לאט לאט זה הופך לעול ובסוף אחרי הרבה שנים (כמו אצלי) זה הופך למיאוס.

רוזי

טליונום

New member
הבאת אותה בניחוח גרמני

רוזי יקרה,
תודה תודה על ההשקעה!
וכמה תובנות:
א. כמה שחלונות הראווה נקיים זה תמיד מדהים אותי. אין, אין על הגרמנים בניקיון!
ב. פעמיים בחיי הייתי בגרמניה, פעם אחת לפני 15 שנה, אז היו הבחורות הגרמניות לבושות קודר ומשעמם, ופעם שנייה לפני כשלוש שנים, אז כבר נראה שיפור ניכר! והיה הרבה יותר שיק ברחובות.
ג. הקניות הצנועות שלך נראות שוות מאוד.
תיהני הרבה!

Rosie52

New member
פשששש טלי, עלית עלי

המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש כשהסתובבתי בין החנויות זה "וואלה הגרמנים האלו איך שהם יודעים לשמור על החלונות נקיים כל הזמן"
שאלתי את עצמי כמה גמדים בלתי נראים מעסיקה כל חנות בשביל שהחולנות ישארו כל הזמן נקיים ומבריקים ככה.

תודה רבה

רוזי

למעלה