נאום הברמן

נאום הברמן

נאום הברמן זו כתבה ב'בקבוק' של ברמן (לאון שוורץ) שקורא ללקוחות להזמין קוקטיילים. בתגובה כתבתי את נאום הלקוח , שבגדול טוען שהייתי שמח להזמין מידי פעם קוקטייל אם הייתי יודע שהוא לא עשוי מאלכוהול זול. מה דעתכם בנושא? איזה אלכוהול יש בספידרק איפה שאתם עובדים?

maxfain

New member
את דעתי נתתי בתגובה..

אבל הנה ציטוט: "הבעיה העיקרית עם הקוקטיילים, זה המחיר הגבוה שנדרש הלקוח לשלם עבורם.. הברים ברובם אינם עושים הפרדה, כלומר, בר שמכין את הקוקטיילים שלו ממוצרים תוצרת הארץ יתמחר את המוצר כמו בבר שמגין את אותו הקוקטייל ממשקאות תוצרת חוץ. כאן מתחילה הבעיה." בכל אופן, היכן שאני עובד, המותגים בספידרק הם תוצרת חוץ. אך אם זאת, עדיין לא היתי מוכן לשלם מחיר כ"כ גבוה בשביל קוקטייל.

polekiko

New member
מוכן להעיד

שאצלי בבר חוץ מהוודקה והרום (סמירנוף ונגריטה) בספיד רק, כל האלכוהול תוצרת ארץ, והקוקטיילים מוכנים מהם. בתפריט, לא רשום שהקוקטיילים מוגשים מאלכוהול תוצרת ארץ(מן הסתם) אבל גם לא רשום שלא.. אני התווכחתי ויכוח באווירה טובה עם הבוס שלי והוא פשוט.. איך להגיד את זה... קמצן... מה לעשות...

maxfain

New member
מותגי ספידרק?

אל תצפה למשהו מיוחד, די סטנדרטי :) סקאיי, נגריטה, גרנט'ס.. הבעיה היא גם לא רק בספידרק, נתקלתי במקומות שבתפריט רשום למשל "מידורי סאוור" אבל במקור הם שמים ליקר מלון אחר, זול יותר.. אותה בעיה עם הפיג'לינג, עכשיו, אני לא אומר שהליקרים אינם איכותיים, אבל עדיין לוקחים עליהם את אותו המחיר כאילו השתמשו במותג המקורי.

Symbolic

New member
זו גניבה, חד וחלק.

פשוט מנצלים את חוסר הידע הבסיסי של הלקוח הישראלי. האדם הממוצע חושב ש"מידורי סאוור" זה שם של קוקטייל בטעם מלון, קצת חמצמץ. הוא לא יודע שמידורי זה מותג, ושמבקשים אותו כסאוור אתה מצפה לקבל מותג. זה בדיוק כמו להזמין שוט של גריי גוס ולקבל וודקה גולד. אין שום הבדל. ובנתיים הסטנדטים פה כ"כ נמוכים שבעלי פאבים יכולים לעשות מה שבא להם. כבר שמעתי מספיק סיפורים על בעלי פאבים שאמנם מוזגים מהבקבוק של המידורי, אבל ממלאים אותו בליקר אחר, בד"כ קורה. אותו דבר על הפייגלינג (שנותנים בד"כ פידג'). אין מודעות בארץ לעניין הזה, וחבל. צריך להופיע בתפריט חד וחלק מלון סאוור - איקס מחיר מידורי סאוור - וואי מחיר

temptation411

New member
תשמע..

אני מסכים שיש סיכוי טוב שהרבה בעלי ברים מזיפים משקאות ראיתי מספיק מקומות שהבד אפל זה ליקר תפוח והפיגלינג זה שנאפס תאנה ומהבקבוק של הקווארבו יצא דורנגו ונכון שזה משתלם כלכלית אבל מקום משכבד את עצמו לא יעשה כזה דבר אני בטוח שרוב המקומות שזה קורה בהם הם לא הפאבים המצליחים בת"א או בהרצליה שבוא נקרא להם מוקדי הבילוי המרכזיים אני בטוח שאם תסתובב ב90 אחוז מהמקומות בהרצליה או ת"א שנחשבים לפאבים טובים לא תמצא בהם ספיד רק תוצרת הארץ מהסיבה הפשוטה..שהמודעות למוצר איכותי די עלתה בשניים האחרונות באחד הפאבים שעבדתי בו בעבר באמת זה מה שקרה מידורי היה בעצם קורה מלון והאבסלוט היה פיטר הגדול הגי בי היה קאטי סארק וכו.. מגעיל..אבל מאוד ריווחי מקפיץ את הרווחים לסכומים שאתה לא יכול לתאר בכלל (ליטר פיטר עולה 9 שקל ומנה עולה 33 תעשה את החישוב לבד) אבל היום שפאב שעובד עם יבואן ומקבל עיסקת ספיד רק בקבוק של פינלנדיה בסביבות ה30 שקל וכו..יותר משתלם להתפס בתור פאב יוקרתי מאשר להשתמש במוצרי בסיס זולים

חחחח אני בספק

שמהקווארבו יצא דורנגו

temptation411

New member
יותר מצחיק..

יום אחד ישבנו בבר הזה 4 חברה והזמנו גק גימסון גראנטס וגוני שחור 4 מותגים..קיבלנו 4 משקאות אותו דבר :)

שוד לאור יום

לשלם 45 שקל (ג'ק, ג'וני שחור) על 50 מ"ל ויסקי שעולה בסופרמרקט 90 שקל זה פשוט להשתין בקשת על הלקוחות. רמז: כשעושים את זה משפריץ עלייך בחזרה קצת. איפה זה היה בארץ?

Symbolic

New member
ממתי ג'ק וג'וני שחור עולה 90 שקל??

ג'ק עולה בארץ 160 שקל במקרה הטוב, ובלאק לייבל 40 דולר בדיוטי פרי. בארץ סביבות 280.

temptation411

New member
ואני דיברתי על

זה שקיבלנו מ4 בקבוקים שונים אותו ויסקי :) ומדובר על מקום מסוים בהרצליה..שלא אנקוט בשמו

maxfain

New member
תנקוט לי בפרטי ../images/Emo13.gif

בתור הרצלייני, שמרבה לשתות בעיר, מחובתי לדעת :)

סטנדרטי אבל בסדר

סקאיי, נגריטה וגראנט'ס זה משקאות שהייתי מוכן לשתות נקי, תיאורטית (אני פשוט לא אוהב אותם אבל מבחינת האיכות אז כן). זה לדעתי מבחן האיכות של הספיד-רק. זו איכות סבירה לדעתי, ואני לא מצפה ליותר. אילו טקילה וג'ין אתם מחזיקים, אם אפשר לשאול? אגב, אני מחזק בהחלט את דבריו של סימבוליק לגבי גניבה, גם כתבתי ככה בתגובות לפוסט שלי בעמוד.

למעלה