נאום הברמן

maxfain

New member
בעקרון

יש לנו טקילה וג'ין בספיד, אבל אנחנו לא משתמשים בהם.. הם עומדים שם באותו מצב מאז אני עובד שם (3 חודשים), ולמיטב ידיעתי כבר למעלה משנה.. טקילה (בערך) - דורנגו. ג'ין - תוצרת הארץ. עכשיו, זה לא שאני מנסה לפאר את מקום העבודה שלי או משהו כזה, אבל המוצרים האלו פשוט לא יוצאים.. אז אין טעם להשקיע בהם. אין לנו שום קוקטייל ע"ב טקילה למשל, וע"ב ג'ין יש רק אחד שגם אותו לא שותים. בד"כ אם מישהו מבקש טקילה או ג'ין עם תוספת כלשהי אז זה מהדיספליי.

temptation411

New member
האמת..

כיום באמת שאין סיבה להחזיק מותגים כלכך טובים בספיד בר לקוקטלים אני מדבר על זה שהרום גין והטקילה יכולים להיות באיכות בינונית חס וחלילה לא תוצרת הארץ מסיבה אחת..פשוט לא משתלם לקנות מותגים כי רוב הקוקטלים שיוצאים בבר הם על בסיס וודקה בממוצע אתה גומר בקבוק טקילה או גין בחודש

Symbolic

New member
אז בכלל שווה להחזיק משו טוב!

אתה אומר שבקושי מזמינים קוקטיילים ע"ב טקילה או ג'ין נכון? אז מה הבעיה לשים נגיד סאוזה וגורדונס? אם בקושי שותים אותם. ואז שמישהו כן יזמין אותם, הוא יקבל פינוק. לא כמו וודקה שאם תשים גריי גוס בספיד תקבל הפסדים כי כל הזמן שותים את זה.

temptation411

New member
כי..

בעל בר שסוגר הסכם עם אחת מהיבואניות הגדולות לא קונה בקבוק או 2..הוא אמור לקנות כמות שהם סגרו עליה לפני זה...בדרך כלל לא פחות מארגז לא אמרתי שיחזיק בספיד בר גרי גוס..התכוונתי שהוודקה תהיה באיכות טובה והגין רום והטקילה באיכות בינונית

maxfain

New member
../images/Emo45.gif

כמו שכבר אמרתי, אצלנו אין צורך לזה.. הבקבוקים באותו מצב כבר המון זמן.. מי שרוצה קוקטייל מהמוצרים האלו יזמין מהדיספליי, המחיר יצא לו כמו שאר הקוקטיילים בתפריט..

למעלה