נאום של אהוד ברק מ1995

קלימרו

New member
בכל מקצוע....

האלף בית שאתה למד הוא שהאקט התאוריתי רחוק אלפי מונים מהחלק המעשי..... אהוד ברק נכשל בפועל. זה שהוא אולי גאון, יבושם לו.

המוסד

New member
גם איש "כך" ששכחתי את שמו אמר

שעד שלא יתפסו את טבו סנינה לא יהיה שקט בחברון, הוא צדק אגב, גם אותו נכניס ללשכת רה"מ? לא נראה לי אהוד ברק היה כישלון ויהיה כישלון, זה שהוא שיער או יותר מכון זרק רעיון שאכן התממש לא הופכת אותו לרה"מ טוב

גרעאפס

New member
רציתי להגיד

שהסיבה שהנאום הראה שאהוד ברק הוא חכם הוא לא ה"נבואה". הנבואה הזו לא כל כך מרשימה לאחד שזוכר כי לפני הנאום כבר היו פיגועים שניסו למוטט את התאומים. אהוד ברק מבין היטב את הטרור ואת הפלשתינים, ויש לו ניסיון עשיר מאד בסיכולו. הוא איש חזק מבחינת הבטחון שלו במדיניותו ולפיכך הוא עקבי מאד. אני מעריך אותו מאד, ואני מאד מצטער על כך שהוא לא מתראיין כי הייתי מאד מעוניין לדעת מה יש לו להגיד. כמו שאתם רוצים לשמוע מנתניהו, אני רוצה לשמוע מברק.

*maayan*

New member
זה שיש לו ניסיון עשיר בסיכול הטרור

לא קשור במיוחד לעובדה שהוא לא היה ראש ממשלה טוב, זו הסיבה שהוא הוחלף, הוא לא עשה מה שהעם רצה. בקשר לנאום, קודם כל, להזכירך יש דבר כזה שנקרא "כותבי נאומים", ככה שזה שהוא קרא אותו לא דווקא אומר שהוא כתב אותו, וגם אם כן זה עדיין לא אומר שהוא התאים כראש ממשלה, ראש ממשלה נמדד ע"פ מעשיו ולא ע"פ דבריו.

גרעאפס

New member
אמרת באותו משפט

שהוא היה ראש ממשלה טוב ושהוא לא עשה מה שהעם רצה. ההיסטוריה מלמדת שמנהיגים שנהגו ע"פ רצון העם לא נחשבים טובים במיוחד. אם פועלים לפי סקרים ופופולריות למה צריך מנהיג? שמינה צמח תהיה ראש ממשלה.

קלימרו

New member
אהוד ברק הוציא אותנו מלבנון

אל תשכחו את זה יהודים. אל תשכחו כי כל יהודי שנהרג עכשיו בשטחים נהרג מהסיבה הפשוטה ש..... אהוד ברק הוציא אותנו מלבנון מי ייתן ואהוד ברק יוכל להיות מנהיגם של אישתו וילדיו בלבד!!!!

ש@לתי

New member
שי- בלי לזרוק סיסמאות!

למה אתה מתכוון ב"אל תשכחו כי כל יהודי שנהרג עכשיו בשטחים נהרג מהסיבה הפשוטה ש...אהוד ברק הוציא אותנו מלבנון"? אגב, לברק כזכור לי יש רק בנות אז לא ילדיו- בנותיו.
ש@לתי

קלימרו

New member
יימחול לי ידידי...

על שאיני מתמצא במסגרתו המשפחתית של אהוד ברק. בכך שהוציא אותנו מלבנון, הוכיח לפלסטינאים שעל ידיי טירור יוכלו להסיג נסיגה של ישראל משטחיהם, כפי שהחיזבאללה לימד אותם.

כדי להסביר יותר טוב את מה שידידי

קלימרו מנסה להגיד הקרא למה שברק עשה... "הבריחה מלבנון" ולא יציאה מלבנון האוד הפקיר הכל כולל ביטכון המדינה כאשר ברח מלבנון

גרעאפס

New member
קלימרו,

אם אתה חושב באמת שאהוד ברק אחראי ואפילו בעקיפין לשנת המלחמה הזו, אתה לוקה בתפיסה מעוותת של המציאות. זה פשוט לא נכון.

המוסד

New member
מוחמד ברכה אמר

שהנסיגה מלבנון נתנה הרבה עידוד לערבים לפתוח ב"אינתפדה" אבל בכל מקרה זה היה מתחיל מתישהו בקשר ללבנון כשהחיזבאללה יתקפו כולם יצטערו שברחנו מלבנון ועוד לא דיברנו על המחדל המוסרי של הבריחה שאנו משאירים מאחורינו את בני בריתנו שלחמו לצידנו כתף אל כתף לחיים של בוז ולעג ושל התעללות ושל מאסרים ארוכים ושל מוות...וכמובן את הציוד הרב שנשאר בלבנון וזה רבותי בושה וחרפה!

liran_sh

New member
קודם כל,

מאיפה אתה כל כך בטוח שחיזבאללה יתקפו? בינתיים יש בגבול הצפון שקט יחסי שכבר שנים לא נהנו משקט כזה בגבול הצפון. שנית, לא הייתה כל בריחה מלבנון, טוב שיצאנו משם, וחבל שלא עשינו זאת קודם. אמנם דרך הטיפול באנשי צד"ל הייתה שגויה (מאוד שגויה!) אבל, לפי דעתי, כל זה היה שווה את השקט בצפון, בלי עוד הרוגים בלבנון. __ לירן 17__

קלימרו

New member
מה זה משנה....

אם ההרוגים הם בלבנון או בשטחים אה???? עכשיו אנחנו נהרגים אפילו כאזרחים....

liran_sh

New member
בוא אני אסביר לך משהו

אילולא היציאה מלבנון, הצבא שלנו היה נלחם עכשיו בשתי חזיתות, דבר שללא ספק היה גורם לשחיקה נוראית בכוחו של צה"ל, ופשוט היו לנו הרוגים בשתי חזיתות. היום ידוע לכל שהאינתיפאדה תוכננה יותר משנה לפני שפרצה, לכן ביציאה מלבנון לא גרמה לאינתיפאדה __ לירן 17__

המוסד

New member
ללירן, פעם נוספת

בולשיט, אם הייתה עכשיו לחימה בלבנון צה"ל והממשלה היו צריכים לעשות מה שהם הכי לא רוצים לעשות, להגיע להכרעה שאגב הייתה אפשרת עודנה אפשרית ותהיה אפשרית, רק צריך ללמוד מעראפת, לתת "אור ירוק"

המוסד

New member
ללירן 17

א. החיזבאללה בונה עמדות ומתחמש, אתה יודע למה? ב. זה שיש שקט לא אומר שיהיה שקט די להזכר בהפסקת האש ב1970 ג. ברור שזה היה שווה לא אבא שלך יושב עשרים שנה בכלא, אגואיסט קטן

למעלה