נאום של אהוד ברק מ1995

קלימרו

New member
מפלגה זה...

קישקוש, הלצה שאמרתי. מה שכן, תנועה בשם החזית העממית לשחרור ארץ ישראל השלמה מידי פלשת ועמלק. זהו אירגון שעדיין ממש בחיתוליו, עדיין לא נרשם, מה שכו יש לנו כבר תוכניות ממש טובות, נראה לי שאם תהיה איתנו ממש תוכל לתרום, סך הכל, הדעות שאתה מביע כאן משקפות כמעט בצורה מדוייקת את דעותינו, אשמח מאוד אם תיצור איתי קשר באיי סי קיו: 115793838. קח בחשבון, שאתה תיחשב לבין מקימי האירגוון, מאחר והוא עדיין לא יצא לפועל בצורה רצינית.

גרעאפס

New member
הבעיה של מנהיגינו היא כדקלמן

פרס חושב בנאיביות שהאינטרסים של ערפאת חופפים לאלה ששלנו. נתניהו חושב שהאינטרסים שלנו חופפים לאלו של האמריקאים והיהודים האמריקאים. שרון לא יהיר מספיק כמו אהוד ברק בשביל להנהיג מדיניות ברורה והחלטית. שלא לדבר על בורג.... מסקנה: יוחזר אהוד ברק לאלתר.

*maayan*

New member
זו המסקנה שלך?

אהוד ברק רוצה להחזיר לערבים שטחים כדי לעשות איתם שלום בינהם הוא רצה להחזיר את ירושלים, אני לא בעד להחזיר שום שטח ובטח שלא את עיר הבירה שלי. אהוד ברק רוצה לפייס עם שלא ניתן לפיוס, הוא רוצה לתת ולתת ולתת, השאלה היא מה ישאר לנו? ברק כמו פרס, חושב שאם ניתן לפלשתינאים מה שהם רוצים הם ישבו בשקט, אני מצטערת לשבור את האשליות המתוקות שלך אבל כל מה שזה יגרום לפלשתינאים לעשות זה לרצות עוד, אז יהיו לך שנתיים של שקט (חוץ מפיגוע פה ושם מאלו שמתנגדים לשלום ורוצים לראות את עם ישראל מת) ואז הכל יחזור אלינו כמו בומרנג כי אם ניתן להם שטחים זה רק יחזק אותם ולנו אסור שהם יהיו חזקים. מסקנה: בזמננו כיום, אסור ששמאלני יהיה ראש ממשלה כי אז אכלנו אותה.

אריאל1

New member
אם כך עלי להפנות אותך

לנאום הנפל של יצחק רבין זכרונו לברכה שבו הוא אומר שאם הפלשתינאים יפתחו עלינו באש עם הרובים שנתנו להם אנחנו ניכנס לשם ונפרק אותם מנשקם.

אם ברק היה ראה"מ וואו!!! מה היה

היינו בקוי 67. ירושלים היתה פלשתינית. היתה מהפיכה אזרחית. המדינה היתה באקסטזה אם היה נשאר בכלל מדינה...

*maayan*

New member
הבעיה עם "נפרק אותם מנשקם" היא.....

שברגע שניתן להם נשק, שניתן להם כוח, הם יוכלו להשיב מלחמה הרבה יותר חזק ממה שהם יכולים היום, ואז, כפי שחזרתי ואמרתי, תהיה לנו בעיה. אתה לא חושב שעדף פשוט למנוע מהם נשק ובכך לא לקחת את הסיכון (הגדול מאוד, לדעתי) שהם יירו עלינו?

Kgt1

New member
גם אלך נאומים מדהימים לא יישנו

עובדה אחת מוצקה. ברק נכשל. נקודה.

למעלה