לנאמן למקורות! בוקר אור אשמח אם תוכל לענות על שאלתי.בברכת יום נעים ופורים שמח..אורית.
א אורית orit New member 18/3/03 #21 לנאמן למקורות! בוקר אור אשמח אם תוכל לענות על שאלתי.בברכת יום נעים ופורים שמח..אורית.
א אורית orit New member 19/3/03 #22 נאמן למקורות.דע לך שאתה מאכזב אותי אני צריכה ייעוץ וכבר יומיים שאינך עונה לי
א אריאלה ב. New member 20/3/03 #23 חחחחחחחח והיעוץ שאת כ"כ זקוקה לו במשך יומיים זה לדעת האם נאמן למקורות מאמין קלפי טארות? אני מאחלת לך שזה יהיה הדבר היחיד שימשיך להטריד את מנוחתך
חחחחחחחח והיעוץ שאת כ"כ זקוקה לו במשך יומיים זה לדעת האם נאמן למקורות מאמין קלפי טארות? אני מאחלת לך שזה יהיה הדבר היחיד שימשיך להטריד את מנוחתך
נ נאמן למקורות New member 20/3/03 #24 אורית........ מה איכפת לך במה אני מאמין????? זה מאד חשוב????? אז התשובה היא: ל א !!!!
א אורית orit New member 20/3/03 #25 תודה לאל שענית לי!שאלתי כי פתחו לי בקלפים פריסה ממוחשבת ואמרו לי שאני יפרד מנחום..מה עושים אה..ועוד
א אורית orit New member 20/3/03 #26 אנחנו בתקופה מאוד רגישה בזוגיות שלנו.תאמר לי מה אתה חושב.הכל מסובך בחיי.האם יש אור בקצה המנהרה?
E ELI105 New member 22/3/03 #27 אורית נאמן למקורות מתיימר לענות לאנשים על שאלות הלכתיות נטו איננו מתימר להיות רב,או איש רוח שבצילו יחסו פני למנהיג רוחני ברוח היהדות,אם ברצונך לקבל תשובות על שאלות שברוח.
אורית נאמן למקורות מתיימר לענות לאנשים על שאלות הלכתיות נטו איננו מתימר להיות רב,או איש רוח שבצילו יחסו פני למנהיג רוחני ברוח היהדות,אם ברצונך לקבל תשובות על שאלות שברוח.