נאמנות על תנאי

מילחמה

New member
אל תשפוט בן אדם לפני שתידע ת'סיפור שלו

יכול להיות מישהו במישפחה שלו מת בפיגוע וכדומה ... ואני יודע שאם זה היה קורה לי... הייתי מוציא את העצבים בכל דרך אפשרית על הצד השני... ובתכלס אני יכול להגיד לך שבמצב של היום הרבה מהיהודים מתחילים להרגיש ככה כי מה לעשות שהצד השני פשוט אידיוט לא מוכן לדבר לא מוכן לש לשמוע לא מוכן כלום... פשוט אנשים היתייאשו מהם כבר...

aviadbarel

New member
לא שפטתי

מי אני שאשפוט אדם? רק הסברתי מדוע הוא נחסם (לדעתי). אני מקווה באמת שהוא לא ידע שום צער, את זה לא אאחל לאף אדם, מקווה שלא עברה עליו חוויה קשה שכזו. אך גם אם כן עברה עליו חוויה שכזו, הפצת שיטנה אינה המענה. את הצד השני לא הייתי מכנה אידיוט, ממש לא. והלוואי שיכולתי לכנותם כך, אך בינתיים הם עושים לנו בית ספר. באכזריותם הנוראית ובשימוש הציני שטוב ליבנו הם עושים לנו שיעורים כל יום. הסתתרות בבתי חולים, בתי ספר, מסגדים ומה לא. ביום של סרטים וזיוף של אירועים מעצבים (מוחמד א-דורה למשל, שנרצח על ידי פלסטינים), הם באמת עושים עבודה טובה. מרושעים הם כן, נבלות גם כן. אלימים, צמאי דם, שקרנים ומה לא. אבל טיפשים? ממש לא. וגם אם התייאשנו מהם, עדיין אפשר לנסות למצוא פיתרון ריאלי וישים.

respecta1

New member
הזוי:)

עזוב את זה שהנוצרים באמת נאמנים פחות או יותר אותה מידה כמו דרוזים (ונאמנים זמנית כמו שנכון על הדרוזים) אבל התרומות שהמדינה מקבלת מאוונגליסטים זה כלום..חצי מהרוסים שכאן הם נוצרים ונכון זו בעיה ענקית..בגלל זה יש מקרים כמו החבורת ניאו נאצים אפסים האלה..ושני הדברים האחרים זה כסף קטן אז להגיד את המשפט הראשון זה הזוי ל-ג-מ-ר-י (עזוב את זה שהם תורמים גם את התרומות האלה רק כי הם מאמינים שאחרי בוא המשיח נהפוך להיות נוצרים או משהו כזה
) אה ובאותה שורה להגיד שהנוצרים אוהבים את העם היהודי והם תורמים הרבה זה הזוי.. כי מי התעלל בנו במהלך ה2000 שנות גלות מי אם לא הם..

THE WIZARD 55

New member
נאמנות הדרוזים שונה משל המוסלמים או הנוצרים?

אני חושבת שדי הרבה יהודים לא בוטחים בדרוזים במאה אחוז אך ממלאים פיהם מיים כשנשאלים על כך על מנת לא לעורר סערה עם בני בריתם כיום. במה שונה הנאמנות של הדרוזים מנאמנות הנוצרים או המוסלמים? הרי מחר, ע"פ עברם, יוכלו להחליף בן ברית על מנת לשרוד וכי מה שווה ברית, אם ברגע האמת, ישנו את עורם. אז באמת שונה בין הדרוזים, ושאר האוכ' הערבית? האם היתרון שמקנה להם שירותם בצה"ל... הרי ביננו גם עליהם אתם לא סומכים!!!

aviadbarel

New member
אני לא מסכים שזה הרבה יהודים

פרנואידים משוגעים יש בכל מגזר, אבל אני לא חושב שהרבה יהודים לא סומכים על הדרוזים. את שוכחת שאנחנו נלחמים לצידם, ויש בינינו רעות ואחווה חזקה מאוד. אני לא יודע כמה יהודים היו ישנים בחדר עם פלשתינאי חמוש, ואני לא חושב שיש כאן ולו יהודי אחד שלא יצא לו לישון בחדר עם דרוזי חמוש (שוב - שירות צבאי)... אז גם אם יש כאן כמה פרנואידים אני לא חושב שכולנו כאלו. הדרוזים הם אחים שלנו לנשק, אחים שלנו לדרך, ואסור בתכלית האיסור להכליל עליהם את המעשים של כמה חבר'ה מפגרים, גורמים עבריניים, ולצערי "מכובדיהם" שמצדיקים אלימות. אני מאמין שהרוב המכריע הוא שוחר שלום ושותף אמיתי לדרך. אין להם חלומות להפוך את קצרין לבירת דרוזיה, ולא לגרום לי להיפרד משטחים אחרים במדינה. הם אחיי, והם ישראלים כמו כולנו.

AdonAsda

New member
אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה שאני ישנתי עם

דרוזי (וגם בדואי) חמוש...מעכשיו אני מפחד!

מבחינתי הדרוזים הם אחים שלי

הם והצ'רקסים, יש בינינו ברית דמים. אני לא חושש שהם יעברו לצד של האוייב, אנחנו אולי לא בסדר ואנחנו לא בסדר אבל בצד של האוייב הרבה יותר רע, אין להם שום סיבה להפוך צד. מן הראוי שישראל תתייחס אליהם יותר בכבוד ותטפח אותם. זה בשונה מערביי ישראל שאני רואה ברובם יריב מר או אוייב פוטנציאלי.

aviadbarel

New member
תשובותיי....

האם אתם לא חוששים שמא הדרוזים יקומו ויכרתו ברית עם האויב של המדינה.. ביום מן הימים כשיראה להם שישראל עומדת להפסיד? 1. הדרוזים משרתים בצבא ויודעים את יכולותיו, ונראה לי בלתי סביר בעליל שהם יאמינו שישראל עומדת להפסיד, כי זה לא יקרה. מה שכן - אם תתעורר תהייה בנוגע להמשך היותם ישראלים והפיכתם לסורים בעל כורחם, אז יתכן שהם יצטרכו לעשות מפגני ראווה לקראת קבלת האזרחות הסורית. איך מצטיירת בעינכם העידה הדרוזית?.. 2. (הדרוזים שאני מכיר) - אנשים מצחיקים, נעימים מאוד, אנשי שיח מרתקים, בעלי עולם ערכים עשיר. אנשים מכובדים, שמכבדים ודורשים לקבל כבוד, ובעיקרון אחלה חבר'ה. מה שונה האוכ' הדרוזית מהאוכ' המוסלמית, או הנוצרית? 3. קודם כל הם לא מנסים לשכנע אף אחד להפוך לדרוזי, בשונה מהאיסלאם. מפריע לי באיסלאם שאתה מצווה להפוך אנשים למוסלמים, בדומה למסעות הצלב שהנוצרים עשו לפני כמה מאוד שנים. נקודה חשובה נוספת היא שאין להם שאיפות להגדרה עצמית, אלא טוב להם להיות ישראלים, סורים, רוסים או מה שלא יהיה. העיקר תן להם לחיות בשקט ובשלווה. הם לא רוצים להקים מדינת דרוזיסטאן. בגדול אני מעריך ומוקיר את הדרוזים, התאכזבתי קשות מנכבדיהם שלא גינו את האלימות, ובחרו להתעסק במספר השוטרים שנשלחו לכפר (ובדיעבד מסתבר שאפילו זה לא היה מספיק) כדי לטפל בכמה עבריינים.

ינשוף4

New member
../images/Emo45.gif

ולגבי סעיף3 (המרת דת)- ככל שאני יודע- פשוט אין. זה לא עניין של כח או שכנוע. פשוט אין. וגם אין בכלל "קבלה מבחוץ" (אסור).

מוחמד5

New member
מה זה נאמנות !!

למשל תראו את מה שישראל עשתה לבת בריתה ארה"ב , לא רק בת ברית גם מקבלת ממנה כל שנה סכומים גדולים של כסף,ומה עשתה ישראל ! הפעילה שם מרגל, מרגל שיושב בכלא כעת , ומי שהפעיל אותו כעת הוא שר בממשלת ישראל. לפי הנוסחה של חלק מהאנשים כאן, ארה"ב צריכה להעניש את ישראל בצורה קשה (לפי המדדים של חלק מהכותבים כאן ). אז לא להתלהם ולא לתקום עדה\עם.. בגלל מעשה בודד (או כמה מעשים בודדים).

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצחקת אותי חזק אתה משווה בין זה לבין זה שישראל שלחה כביכול מרגל לארצות הברית?? זה בין מדינות תהיה בטוח שיש לארצות הברית כמה מרגלים פה.. וידוע גם שהיו לא מעט מקרים שהם נתנו כסף לארגוני טרור נגד ישראל אם הם התחייבו לא לפגוע בדיפלומטים אמרקאים ופה זה מעשה אחד? זה כמה מאות אנשים נלחמים בלי שמץ של סיבה בשוטרים וזה אוכלוסיה של המדינה.. אוי ואי ואוי לנו אם זה קורה.. אם זה קורה צריך להכנס שם בעוד כמה מאות שוטרים בשביל לעצור כל אחד ואחד מהמתפרעים (ככה לפחות זה קורה במדינות מתוקנות) ובשביל להראות להם "מי הבוס" מה הם לומדים עכשיו.. יתנו מכות לשוטרים אם השוטרים יחזירו להם הם צריכים לעמוד מול ועידות חקירה ואלי בפני פיטורים אני לא ראיתי ועידות חקירה על מה שהמשטרה עושה ביציעי כדורגל - כמעט דורסים ילדים קטנים עם הסוסים שלהם..אם זורקים אבוקה הם נכנסים ליציע וגוררים אנשים במדרגות ומזיינים אותם מכות (אישית ראיתי איך גוררים איזה מבוגר בן 45-60 במדרגות..ובאותו אירוע גם שברו לאישה רגל ונתנו מכות לחצי יציע) וכו' וכו' על זה צריך לעשות ועידות חקירה לא על זה שתוקפים שוטרים והשוטרים מגיבים

mike00

New member
צודק,ישראל חייבת להענש

על זה שלא עזרה לפולארד בשום שלב של המאבק שלו... לפולארד לא נערך משפט מעולם. ע"פ דרישתן של ממשלות ישראל וארה"ב, הוא נכנע לעסקת טיעון שנועד לחסוך משתי הממשלות מבוכה במשפט ארוך, מורכב, מתוקשר ויקר. למרות שיתוף הפעולה המלא עם התביעה לפי התחייבותו בעסקת הטיעון, נגזר עליו מאסר עולם עם המלצה שלא לשחררו על תנאי לעולם - הפרה בוטה של עסקת הטיעון עליה סוכם. פולארד, הואשם בסעיף אחד בלבד של העברת מידע מסווג לבעלת ברית ללא כוונה לפגוע בארה"ב ומעולם לא הואשם בבגידה, בגילוי צפנים, סוכנים, תוכניות מלחמה או כל דבר אחר שיכול לפגוע בארה"ב. אין כל תקדים היסטוריה של ארה"ב לכך שאדם קיבל מאסר עולם על עבירה זו מלבד פולארד. גזר הדין המקובל לעבירה מסוג זה הוא בין 2-4 שנים. אף סוכנים שביצעו עבירות חמורות ופעלו מטעם מדינות עויינות לארה"ב לא קיבלו עונש אכזרי שכזה. הבן אדם הזה העביר מידע שארה"ב לא מסרה לישראל למרות היותו חשוב מאוד למערך הביטחוני שלנו... בזכות המידע ישראל ביצעה פעולות מאוד חשובות לבטחון המדינה שאחת מהן היתה הפצצת מפקדות אש"ף בטוניס לפני 22 שנים. המפעילים שלו אמרו לו לברוח לשגרירות ישראל אם יתפס וזה מה שהוא עשה כשהכל יתפוצץ,הוא גם הצליח להגיע לשערי השגרירות אבל שם לא נתנו לו להכנס.....פשוט בושה וחרפה למדינת ישראל!!! אחרי שנתפס ישראל לא היתה מוכנה לעזור לו,לא הודתה שהוא ריגל בשבילה ובגלל הסחבת שלה הוא יושב כבר מעל ל-20 שנה למרות שעל העבירה שביצע היה אמור לשבת לא יותר מ-4 שנים.....שוב פעם בושה גדולה למדינה!!! בשנת 1995 הגיע לבקר את פולארד נציג של המוסד שהציע לו להתאבד,כל זאת אחרי שכבר העלילו עליו שימוש בקוקאין,שהוא שכיר חרב ומשוגע.......בושה בושה בושה!!! ישראל חייבת להענש!!! ובקשר להודעה שלך מוחה,אל תדאג לארה"ב....היא לא יצאה הפראיירית בסיפור הזה...היא הענישה את ישראל יפה מאוד.. נתחיל מזה שהיא הטילה וטו על כמה עסקאות נשק שכבר היו סגורות וחתומות,שההזויה מביניהן היא מכירת טילי הטומהוק לאיראן.....ובהערמת קשיים נוספים בקבלת כלי נשק מסוגים שונים,ובהגבלת ייצור כלי נשק על ידנו תמורת חוזי קניית נשק מהם..

מילחמה

New member
תחזור לשחק?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1319&msgid=107998649

למעלה