נאמס לי כבר מהריבים האלו במשפחה! ומהכל!

sonic15

New member
נאמס לי כבר מהריבים האלו במשפחה! ומהכל!

אז ככה יש לי אחות גדולה באמריקה עם חבר שלה אח גדול באמריקה עם חברה שלו שעכשיו הוא בא רק הוא לביקור לשבועיים ואת האח ההשני שבצבא אני האח הקטן בן 16 ילד מסכן אמא ואבא לא מפסיקים לריב הם התגרשו מלפניי חודש בערך ואבא עוד לא יצא מהבית הם נקראים םרודים וזה מעצבן אותי הם רבים היא אומרת לו צא מהבית הוא אומר עד שנחלק תרכוש לי נמאס מזה כבר כי ממש רע לי הוא לא ממש קונה אוכל רק אמא הוא לא קונה מה שאני אוהב כמו שאמא שלי עושה אין לנו עדיין יס אמ אמא בעיקר מפרנסת את הבית אני גם לא מתייסח אליו כל כך רק עם אמא שלי אני מדבר הרבה וכבר נמאס לי החלטתי שאני רוצה שנעבור מחדרה לתל אביב אבל אמא שלי חושבת שאני אומר את זה בצחוק זה כבר לא צחוק דחרה היא עיר משעממת ולא רק זה אנשים החלטתי שיעשו הסכם שאבא ישאר בבית ואני ואמא שלי נעבור לתל אביב הם לא מסכימים לי ממשייכם לריב לקלל נמאסס לי כבר אפילו אמרתי להם לכו תזדייינו מרוב עצבים הם לא עוש לי כלום הם לא ממש שמעו כנראה מה אפשר לעושת? לעשות חוזה שהוא נשאר ואנחנו עוברים לתל אביב? בבבקשה עזרו לי עזרוווווו לי

הספינה המשפחתית שלכם בסערה עכשיו

ולא נראה לי שההורים שלך יקשיבו כרגע בגלל כל הבלגן למה שאתה מבקש. אני שמחה בשבילך שאימא שלך דואגת לך, לא כולם זוכים לזה. עצתי, לעניות דעתי, לחכות קצת שכולם ירגעו, שהספינה המשפחתית שלכם תרגע מהסערה שהיא נמצאת עכשיו, ותראה לאן נושבת הרוח. אנחנו נמשיך להיות כאן בשבילך, בהצלחה וכל טוב!

רגע רגע

מה הבעיה בעצם? אתה מערבב פה מלא בעיות, מדברים כמו זה שאין לכם יס (אז מה?!) ועד לבעיות באמת מורכבות, אולי תנסה להגדיר בעצם מה ה(עם דגש על הה')הבעיה הכי גדולה? או מה הדבר שהכי יוכל לעזור לךך?

sonic15

New member
הבעיה היא!

שאמא ואבא שלי התגרשו הם קנראים פרודים אמא שלי אומרת כל המזן אין כסזף מתבכיינים אפילו לוועד הבית הם לא שמלמים ורע לי אני רוצה פיהצ אין כסף ואפילו אין אוכל בבית כמעט אין אוכל אין את מה שאני אוהב מה אפשר לעושת?

sonic15

New member
אבא שלי משאיר אותה בחובות

אבא שלי משאיר את אמא שלי בחובות חשמל מים עיריה וכל זה וגם וועד בית השכנה באה כבר כמה פעמים בלקש שישלם והוא אורמ שאמא תשלם והיא אומרת שהוא ישלם אמרתי לה בואי שנאיר אותו בחובות הלאו ונעבור לתל אביב היא חושבת שנאי צוחק איתה:(

הדסו^ש

New member
אם אין כסף אפילו לקניית פיצה,

למה נראה לך שיש מספיק כסף כדי לעבור לתל אביב? אתה לא יכול להחליט עבור הוריך מה לעשות ("החלטתי שיעשו הסכם", "החלטתי שאני רוצה לעבור לתל אביב" וכו'). זו תקופה לא קלה, תצטרך לחכות בסבלנות עד שאביך ייצא מהבית והעניינים יתייצבו קצת.

קוצה1

New member
../images/Emo45.gif צודקת

אתה לא ממש שותף בהחלטות האלה.. זה החלטות גדולות לא של ילד בן 16.. לעבור דירה להעיף את אבא מהבית.. אתה לא יכול לקבוע בשביל ההורים שלך מה לעשות.. חכה קצת תן לזמן לעשות את שלו...

sonic15

New member
זה לא ככה פשוט הם רבים כל הזמן ונמאס מזה

היא כל המזן מדברת על זה שהוא צריך לעוף מהבית ולשלם וכל זה ולי כבר נמאס אני רוצה חיים נורמלים לא משפחה מטורפת!

1992hk

New member
ההורים שלך הם אנשים מבוגרים,

תן להם לטפל בדברים האלה.. התקופה הזאת קשה, אין ספק, תן לזמן לעשות את שלו, זה יעבור והכל יהיה בסדר. תנסה להתעסק בדברים אחרים בנתיים.

sonic15

New member
אני מנסה לעשות שינוי תדמית

זה בשבילי עיסוק שאני עוסק בו אני מנסה השמין קצת-אני רזה מדי ולהירואת טוב ושינוי פנימי או חיצוני או ידח כזה אבל הם לא נותנים לי הרגשה שאני יכול לעשות את זה כל המזן ריבם רבים

abs7

New member
עצה שלי ?

צא הרבה מהבית, אל תשרוץ שם הרבה. תבלה- זה החופש הגדול. ההורים שלי גם התגרשו בחופש הגדול וזו הייתה התקופה הכי יפה בחיים שלי יצאתי בילתי בקושי הייתי בבית. אל תשקע בבעיות ביינתים. ההורים שלך אנשים גדולים ולעצות שלך הם לא יקשיבו ביינתים, רק אח"כ שהרוחות ירגעו.

הדסו^ש

New member
../images/Emo45.gifמאוד נכון

בילוי זה גם ללכת לטייל, לים, להיות אצל חברים... יש הרבה מה לעשות גם בלי להוציא הרבה כסף. ובלי קשר, בגיל 16 אפשר לפעמים למצוא עבודה לקיץ - במלצרות למשל, וכך לממן גם בילויים שכן כרוכים בתשלום.

moonie1

New member
תקשיב,

אתה כרגע לא יכול לשנות משהו משמעותי בבית. זאת עובדה. אז במקום לשקוע ברחמים עצמיים, תעשה משהו מועיל בשביל עצמך- לעבוד (כמו שכתבה הדס^וש), לבלות או כל מה שעושה לך טוב על הנשמה. אתה מסכן? יכול להיות. להתבכיין על זה יעזור או ישנה משהו? ממש לא. אז תתאפס על עצמך, ואל תבזבז תקופה בחיים שלך על להיות ילד מסכן מבית הרוס.

jan777

New member
כדאי לך לקרוא את זה

ראשית קח כוס מים ותירגע,מרוב שאתה עצבני אתה לא מצליח לכתוב כראוי. דבר שני,אתה נמצא בעיצומה של תקופת ההתבגרות בדיוק כמוני אנחנו בני אותו הגיל ואתה חושב שעולמך חרב עליך כי ההורים ככה. זה מצב לא פשוט שלא נעים לאף אחד,תאמין לי שלאמא ואבא זה גם לא נעים והם יעשו הכל כדי שזה ייגמר הכי מהר שאפשר. לפעמים החיים מאלצים אותנו להתמודד עם דברים שקצת "גדולים" עלינו כמו גירושין ומריבות אבל זה עובר ובאיזשהו שלב בחיים אתה גם תצחק על זה. אל תבזבז את הילדות שלך כי אתה זה שבוחר אם לבזבז או לא,כדאי שתפנה עם גישה זו גם להורים. אני חייב לשתף אותך (ולמעשה את כלום,כי זה פורום) במשהו, בגיל 14.5 אמא שלי חלתה בסרטן,היא עמדה למות ונאלצתי גם אני,בנוסף למחסור בדמות אבהית להתמודד עם אמא חולה שעברה טיפולים כימותרפיים וניתוחים. אני מאוד יכול להבין מה זה כשנראה שהעולם חרב עליך אבל אני יכול להבטיח לך שמחר זה יום חדש והרבה פעמים התנחמתי בעובדה שיותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות. ומיום ליום זה משתפר תאמין לי אני מאחל לכם גירושים קלים וחיים מאושרים בחיזוק, ז'אן.

moonie1

New member
לא משווים צער בצער

אתה מעולם לא עברת (תודה לאל) גירושים של הורים, ואני (לא יכולה להגיד אנחנו, לא יודעת את הסיפור של כולם פה) לא עברתי מחלה של הורה. כל דבר עומד בפני עצמו ועם כל דבר קשה להתמודד. אתה לא יכול להגיד שהוא יצחק על זה כשיהיה גדול- זה לא נכון. גירושים של הורים זה דבר שנסחב איתך לכל החיים ומותיר את רישומו בכל מישור אפשרי. זה שאתה לא מכיר מקרוב או באופן אישי מה זה לחיות בתור זה, לא אומר שאתה יכול לזלזל, כביכול- בזה. מתנצלת מראש אם זו לא הייתה הכוונה, אך זה הרושם שקיבלתי. המון המון אושר בהמשך- אמונה.

jan777

New member
היי אמונה,

יש לי הרושם שקיבלת רושם מוטעה כוונתי לא הייתה לערב את הצער שלי בצער שלו ואני חוויתי את הפרידה של ההורים,אמנם לא את הפרידה עצמה כי הייתי קטן אבל את ה"בעיות" של ה"אחרי". אני מכיר את החוסר יציבות ואת המבטים עליך ועל אחד ההורים והריכולים וכו' אני לא מבין למה את חושבת שאני מזלזל בזה כי אני ממש לא. אם לא הייתי מבין את הבחור לא הייתי כותב תגובה. אני מתמודד עם בעיית הפרידה של הוריי עד עצם היום הזה ואני אדגיש-13 שנה אחריי!!!!!!!!!!!! אני מתמודד עם זה בכל המובנים ואני יודע כמה זה קשה כמו כן אני מניח שאני לא צריך לפרט אתם בטוח מבינים אותי. כשאמרתי "יצחק" התכוונתי שמה שנראה לו עכשיו הנורא מכל יראה לו בעוד 10-15 שנה כמשהו פחות נורא כי בגיל הזה הכל נראה די נורא. זו הראייה שלי ואני מתנצל אם פגעתי במישהו. ובכלל,כולנו בפורום הזה בגלל אותה הבעיה בברכה, ז'אן.

moonie1

New member
אני מתנצלת...

חשבתי שהתכוונת שהוא יצחק על כל הנושא, לא על הפרטים היחסית שוליים לנושא הגירושים שציין. פשוט זה נגע לי בנקודה קצת רגישה וחבויה...אבל- יצרתי מהומה על לא מאומה.

למעלה