נאמס לי כבר מהריבים האלו במשפחה! ומהכל!

moonie1

New member
תוספת

לא הייתי מודעת שגם ההורים שלך גרושים, אז ברוך הבא (לא ראיתי עוד הודעות שלך כאן בפורום) וסליחה שוב...

jan777

New member
זה בסדר אמונה

אין לך על מה להתנצל. בברכה, ז'אן. נ.ב. כתבת בחתימה משפט מדהים.

sonic15

New member
אנשיאנשים כבר לא יכול יותר חשוב שתקראו

אתמל דיברתי עם אבא שלי בבוקר לפניי שהוא ואחי נסעו למלון-לא רציתי לנסוע ולהשאיר גם את אמא לבד בבית אז בקיצור דיברתי עם אבא שלי אומרתי לו אבא נמאס לי מהריבים האלו שלכם והלקלות אולי תיפרדו כבר הוא אומר לי שעם הם לא יחלקו תבית שווה בשווה וכל אחד יקבל סכום שווה בשווה וזה אחריי כל מה שאמא שלי סיפרה לי על מה כל החיים הבעייתים הלאו ולמה כל זה בגלל: אמא שלי סיפרה לי שהיה להם חשבון משותף בבנק וגם היה לה כסף חוקי שלה שרק האמהות מקבלות וגם היא טיפלה בשינים שלה והיה בעיה אז היא קיבלה פיצויים שבון משותף- היה להם חשבון משותף ובחשבון משותף הוא צריך לשאול עם אפשר להוציא כסף כי זה לא רק שלו והוא לא שאל אותה ולקח תכסף מחשבון המשותף והשאיר אותה בלי כלום והיא תמדי ביקשה ממנו כסף והוא לא הביא לה כסף חוקי שאמהות מקבלות רנאה לי קצוות ילדים- הוא לקח לה גם את זה ופיצוים על מה שקרה לה בשיניים וכמובן בחזירות רבה גם תכסף הזה הוא לקח לה היא סיפרה לי שכשהיא העיפה אותו מהיבת לכמה זמן היא הלכה אליו לאיפה שהוא היה בבית של סבא וסבתא ז''ל ההורים שלו אז היא הלכה אליו וביקשה כסף כדי שהיא תאכל לקנות לנו אוכל והוא התקשר למשטרה לאמר להם שהיא באה אליו כי זה אסור כשהם נפרדים שהוא יבוא אלייה או היא אליו והמשטרה לקחו אותה והיא אמרה שהיא באה לבקש אוכל והאמת אני זוכר שתמיד היא רשמה במכולת ויש עוד אני זוכר תמיד שאבא שלי היה אלים וגועלי וקילל צעק והרביץ לאמא שלי אבל הוא היה באיזה מקום שמטפלים באלימות אבל הוא נשאר צעקני וקללן-מקלל הרבה אז אתם קולטים אני הבנתי בואתו היום את כל הסיפור ולקח לי יום יומיים לעקל הכל כי פתאום להבין על מה הם רבו כל השנים ועכשיו כשאבא שלי אמר את זה אמרתי בסדר אז תחלקו תבית והוא אמר שעם הם לא יחלקו תבית אז בית המשפט יחליט שאני הולך לגור אצלו ואני ממש לא רוצה הוא צעקני מגעיל תמיד עם הספורט שלו לא נותן לי יחס הוא עוד אומר לי שאני לא נותן לו יחס ולא בא איתו לעיר-כי הוא תמדי עושה בושות פעם אחת בבורגראנץ לקחו לי שקל יותר והוא אמר מה אתה לא ידוע חשבון?-אני יודע שהוא לימד אותי וכל זה אבל לא רוצה ללכת איתו לעיר והוא גם ככה כל היום עם הספורט שלו ואין לי כוח לזה הבנתם? קולטים אחריי כל מה שהוא עשה לה תכסף הוא לקח לה מהפיצוים מחשבון אישי וחוקי זה רשעי וחזירותי לעשות את זה! אני לא חושב שמגיע לו כסף בכלל שיגור פה ומצידי נעבור לתל אביב-מה שאנחנו מנסים לעשות מה אפשר לעשות? מצד אחד אני רוצה שהבעיות יגמרו ולא אצטרך לגור אצלו-עם בבית משפט יחליטו ככה ומצד שני אני לא חשוב שמגיע לו אגורה אחרי מה שהוא עשה לאמא שלי מבינים תסיבוך? דייי נמאס לי!

אלון111

New member
אני לא כ"כ בקיא בחוקים

אבל לפי דעתי - אתה יכול להחליט עם מי לגור בגיל 16 . זה לא שאתה בן 8 , שמחליטים בשבילך .

Piposhim

New member
אחי

אצלי זה גם בערך ככה, הם תמיד רבים, הבעיה היא שהם לא מתגרשים. זה באמת לא נסבל, אבל אני פשוט הפסקתי לדבר איתם ממש, אני גם מעדיף להסתגר בחדר שלי כשאני בבית ולא להיות בסלון ולהקשיב לחרא שלהם. תהיה חזק

אתה לא אשם בכלום

שלום לך ... אני מבינה את מצבך... לגדול למציאות כזאת זה לא בדיוק נעים... זה אפילו קשה מנשוא בשלב ראשון הייתי רוצה שתבין שאתה לא אשם בכלום.. כי הורים שרבים לעיני הילדים זה ממש בעייה אבל אתה לא יכול לעשות כלום. עד אשר הם לא יגיעו להסכם נאות לא יפסקו כל המריבות הייתי מציעה לך לפנות למרכז הפסיכולוגי בסביבת מגוריכם ולבקש סיוע הולם... אפילו ללכת למחלקת רווחה בעיר ולנסות להגיע לפתרון... מאמי זה לא יפתר מעצמו ואתה בהחלט לא חייב לספוג את זה אתה עדיין ילד למרות הכל. בנתיים....תתייעץ עם אימך לגבי הצעתי ותפעלו ביחד..תעזור לאימך קח על עצמך משימות כדי להקל עליה ... אני בטוחה שזה ממש לא קל גם לה...אני מאחלת לך שתעבור את זה בקלות ושוב.... קח בחשבון שאתה לא אשם בכלום (זה שהורים מתגרשים ... זה לא אומר שהם הפסיקו להיות הוריך... או שהם אוהבים אותך פחות... פשוט.. הליך גירושין הוא לא פשוט ולפעמים גובל במלחמה מכוערת.. ומאוד מיותרת לדעתי )אבל... אני בטוחה שלמרות הכל שני הוריך אוהבים אותך ויאהבו אותך כל החיים בלי קשר לזה שהם החליטו להפרד.. נסה להתערב פחות כאשר הם רבים ... כנס לחדר תתעסק במחשב ... עד אשר יפתרו דברים.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... תרצה לשוחח איתי בכייף.. אני אהיה כאן להקשיב לך...ולנסות לעזור לך מוראלית לפחות שתעבור את זה קל...כל טוב חומד... וכל האושר שבעולם.

אין בחירה בין ליידה ומות

חמוד ההורים שלך עושים טעות בזה שהם מערבים אותך . אתה ילד תתנהג כילד אתה לא חסר ישע בן 5 שחייב את אמא ,רוצה לעזור לאמא שלך זה קל.. לך תעבוד אל תשב בבית.יש חברים לך אלהם תעסיק את עצמך בדברים מחוץ לבית תהנה מהחיים ועוד עצה אחת... דבר עם האחחים הגדולים שלך כל זה היתחיל מיזמן שאל אותם אייך הם היתגברו על זה מי יודע אולי להם יש פתרון.הכי חשוב לא לשבת ולהיתבכיין.. קיטורים לא פותרים בעיות .בהצלחה

אני מניחה שאם אין להם כסף הם התגרשו באמצעות ה

הסיוע המשפטי אז למה שאמא שלך לא תפנה לסיוע ותיעזסר בהם בתביעה הרכושית שתפריד את הנושא הכספי ביניהם. האם הדירה שדלכם או דירה בשכירות? אם אים כמעט רכוש משותף תתמוך באמת שתשכור דירה אחרת וכך תוכלו לעבור במהירות לאווירה בריאה יותר. אני לא מבינה מדוע הם נשארים ביחד. נראה לי שאין להם רכוש

למעלה