ai27
Well-known member
וואלה?
2 פרות אדומות נולדו ברמת הגולן
בחודש האחרון נולדו ברמת הגולן 2 פרות אדומות. הרבנים נסעו את כל הדרך על מנת לבדוק האם הפרות כשרות למצוות פרה אדומה.
www.inn.co.il
וואלה?
וואלה, לפני 5 שנים,2 פרות אדומות נולדו ברמת הגולן
בחודש האחרון נולדו ברמת הגולן 2 פרות אדומות. הרבנים נסעו את כל הדרך על מנת לבדוק האם הפרות כשרות למצוות פרה אדומה.www.inn.co.il
לפני גיל 3 הפרה לא מתאימה להקרבהוואלה, לפני 5 שנים,
כ"ו בניסן תשע"ט 1.05.19, 8:41
למה עכשיו?
יאלה שיגיעלפני גיל 3 הפרה לא מתאימה להקרבה
עכשיו היא כן.
לא. אין קשר בין הדברים מבחינה זו.בית שלישי לא אמור לבנות כשתימצא פרה אדומה כשרה?
כצעד ראשון של "תמיכה" הוא הודיע ששניים מהאנשים שתמכו מאד בישראל בקדנציה הקודמת שלו (פומפיאו והיילי) לא יקבלו תפקידים בממשל שיקים. אני מאד מקווה שימצא אחרים שמתפקדים כמוהם למלא את התקפקידים הללו. קצת מפחיד אותי שחלק מהרוב שקיבל היה ממוסלמים שהשתכנעו להעביר את קולותיהם אליו.לדעתי, כך אני מקווה, הוא יתמוך בישראל.
קראי פה ואולי תרגעיכצעד ראשון של "תמיכה" הוא הודיע ששניים מהאנשים שתמכו מאד בישראל בקדנציה הקודמת שלו (פומפיאו והיילי) לא יקבלו תפקידים בממשל שיקים. אני מאד מקווה שימצא אחרים שמתפקדים כמוהם למלא את התקפקידים הללו. קצת מפחיד אותי שחלק מהרוב שקיבל היה ממוסלמים שהשתכנעו להעביר את קולותיהם אליו.
אין לי טוויטר. נצטרך לראות מה יקרה.
לא כל דבר קשור לישראל, למרות שהמצד שלנו אנחנו מטבע הדברים בוחנים כך כל דבר וענין. טראמפ ימנה לצוות הקרוב אליו ולבעלי התפקידים את מי שנוח לו, מי שתואם את עמדותיו וכן, יימנע מלמנות כאלה שתקפו אותו (ו/או את עמדותיו) בעבר מן הסתם. אך טבעי הדבר.כצעד ראשון של "תמיכה" הוא הודיע ששניים מהאנשים שתמכו מאד בישראל בקדנציה הקודמת שלו (פומפיאו והיילי) לא יקבלו תפקידים בממשל שיקים. אני מאד מקווה שימצא אחרים שמתפקדים כמוהם למלא את התקפקידים הללו. קצת מפחיד אותי שחלק מהרוב שקיבל היה ממוסלמים שהשתכנעו להעביר את קולותיהם אליו.
נראה לי שהממשל שטראמפ יקים לא יהיה כל כך אוהד כמו זה שהקים בקדנציה הקודמת, אבל ברור שאם האריס היתה מקימה ממשל היינו מקבלים חוסר אהדה ואולי אפילו עוינות.לא כל דבר קשור לישראל, למרות שהמצד שלנו אנחנו מטבע הדברים בוחנים כך כל דבר וענין. טראמפ ימנה לצוות הקרוב אליו ולבעלי התפקידים את מי שנוח לו, מי שתואם את עמדותיו וכן, יימנע מלמנות כאלה שתקפו אותו (ו/או את עמדותיו) בעבר מן הסתם. אך טבעי הדבר.
תכל'ס, ראשית אם פרידמן בכוורת אנחנו די מסודרים. אבל גם אם לא, טראמפ הוא הדמות החשובה בסיפור ובס"ה הוא טוב לנו. הוא טוב לנו גם אם הוא מחזיק בעמדה שלא תואמת את זו שלנו. זאת לאור המדיניות שלו שלא להתערב ולא לכפות, בניגוד למדיניות של ביידן והאריס למשל.
שורה תחתונה: על פניו לפחות אפשר להיות רגועים ובכל מקרה, גם אם תתעורר בעיה, הממשלה הנוכחית תוכל לה.
אני לא מפחד מהיעדר אהדה. אני צריך את טראמפ במדיניות שהוא נוקט באופן כללי, בדרך החיים שהוא נוקט. העמדות הספציפיות שלו פחות מעניינות אותי. עם זאת, לא מצאתי סיבה למה שמספרים לנו בתקשורת הישראלית ומה שגם את כותבת על כך שיהיה פחות אוהד וכו'. פשוט אין כל סיבה או ראיה אמיתית לכך. כמה המצאות מונפצות בתקשורת הממוסדת, אך לא מעבר לכך.נראה לי שהממשל שטראמפ יקים לא יהיה כל כך אוהד כמו זה שהקים בקדנציה הקודמת, אבל ברור שאם האריס היתה מקימה ממשל היינו מקבלים חוסר אהדה ואולי אפילו עוינות.
ימים יגידו.אני לא מפחד מהיעדר אהדה. אני צריך את טראמפ במדיניות שהוא נוקט באופן כללי, בדרך החיים שהוא נוקט. העמדות הספציפיות שלו פחות מעניינות אותי. עם זאת, לא מצאתי סיבה למה שמספרים לנו בתקשורת הישראלית ומה שגם את כותבת על כך שיהיה פחות אוהד וכו'. פשוט אין כל סיבה או ראיה אמיתית לכך. כמה המצאות מונפצות בתקשורת הממוסדת, אך לא מעבר לכך.
לאור המינויים העתידיים שפורסמו היום- אני חוזרת בי. הוא אמנם הרחיק כמה אוהדי ישראל, גם בתו וחתנו יהיו פחות מעורבים, אך מסתמן שהוא בוחר מועמדים שמבינים את עמדותינו ושבישראל יודעים לתקשר איתם בקלות.נראה לי שהממשל שטראמפ יקים לא יהיה כל כך אוהד כמו זה שהקים בקדנציה הקודמת, אבל ברור שאם האריס היתה מקימה ממשל היינו מקבלים חוסר אהדה ואולי אפילו עוינות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.