נאמ...

צדק8

New member
נאמ...../images/Emo13.gif

טוב לא ממש דיון אבל יש לי כמה שאלות... ממ..אם כבר שאלו את זה אני מצתערת... השאלות הם בקשר ל...תחרויות ^^ טוב אז ככה, ספרו איך הרגשתם לפני התחרות הראשונה ( אם אתם זוכרים..אני בטוח אזכור !! בתקווה שתהיה כזאת..
). מה היה לפני שהתחלתם ? איך הרגשתם בסוף ? ספרו איך הלך..על מי הייתם.. ספרוווו...^_^הכל ! אם קניתם ציוד חדש בשביל התחרות... אם אתם זוכרים, כמובן.

RMXXX

New member
אממ...

כשהתחרתי בקפיצות זה היה דיי מוזר, אף פעם לא התרגשתי לפני תחרות עד לשניה הזאת שקוראים בשם שלי להכנס למנאג'... ואז... הלב נופל, אבל זה עובר אחרי המכשול הראשון. חוץ מאולי מכנסיים חדשות לא קניתי שום ציוד חדש.. במרוצים זה אחרת לגמרה, האנדרנלין זורם הרבה יותר, וחוץ מלבחון את כל הסוסים והג'וקים לפני המרוץ לא מעניין אותך כלום, רק איך אתה והסוס מנצחים, אין לך זמן להתרגש...

mkuzi

New member
טוב..... אני עונה

כמובן שהייתי מאוד מתוח בתור רוכב מתחיל. המקצה היה: "קדם א' 1" (איגליש-התחרות הראשונה והאחרונה באינגליש) התאמתי רק 4 שעורים על התחרות וזכיתי במקום הראשון!!!!! כל שעור ארך שעה. אבל חוץ מזה גם שיננתי בעל פה את ההוראות של המקצה בבית. כמו כל רוכב הייתי מאושר ושמח מאוד אחר כך. הייתי על סוסה ששמה "אטלנטה". היא היתה סוסה לבנה יפייפיה!!!! לא קניתי שום ציוד הכל היה של החוה.

niko girl

New member
אני יענה....../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

אני אל הרגשתי כלום רק בתחרות הלב שלי דפק כמו משוגע. בסוף הרגשתי כאילו אני עשיתי את השיא. וזייהו אני לא יכולה לעשות משהו יותר מזה. לא הלך משהו!
והייתי על פז הוא היה דווקא דיי חמוד בהכנות אבל הוא לא היה משהו בתחרות. ולא קניתי כלום בשביל התחרות.

צדק8

New member
אז...

אני אספר
זאת הייתה תחרות ווסטרן, פנימית והתחרתי בטרייל עד גיל 16... היו איזה 13 מתחרים סה"כ ... זכיתי מקום חמישי
בכל מקרה, לא ממש התרגשתי
לא לפני ולא אחורי ופשוט לא התרגשתי בכלל.. הבעיה שהייתי נורא לא מרוכזת...אז לא ממש שמתי לב מה אני עושה.. אז טעיתי במשו טיפשי וקטן..אבל בולט
בלעכס.. לא קניתי שומדבר...גם לא הייתי צריכה.. וזהו. אבל עכשיו יש לי רוזטה כתומה כוסיתתתת בחדר שלי, אז אני מרוצה ^^

Shai Felton

New member
אבל היא הייתה פנימית לא?

פנימיות באמת לא מלחיצות..... זה הכי כייף בארץ....

צדק8

New member
טוב...

בגלל שזאת הייתה התחרות היחידה שלי, אין לי מושג איך זה אחרת...אבל זה היה נחמד !!

Shai Felton

New member
פחחחח...שחר

רוצה להתכונן??
גאד התחרות הראשונה שלי.....*נוסטלגיה* דבר ראשון איזה שבועיים לפני הייתי מחורפנת לגמרי, הייתי לחוצה ר-צ-ח, רכבתי על גבע, ויום לפני התחרות נפלתי (זה היה מסלול עם המכשולי תחרוית כבר כי הם היו במנז') וההרגשה שלי הייתה פשוט חרא! בחימום היה מלחיץ כל כך! והכי לחץ זה כשאת הולכת מהמנז' חימום למנז' תחרות, ברגע שנכנסים למנז' ואת לבד בלי כל הסוסים האחרים ובלי כל האנשים שם, זה הרבה יותר רגוע, וגבע היה פשוט מלך (התחרות היחידה בערך שהוא היה כזה...פחחח..), עשיתי תמסלול נקי עד הפאקינג מכשול אחרון, זה היה דאבל ובקפיצה הראשונה כמעט נפלתי ולא הייתי מסודרת לשניה והוא ברח הצידה, וזה היה כל כך באסה!!! אחר כך עשיתי מסלול איקסים...טחחחחח....^^ אחרי פעם ראשונה שאת במסלול הלחץ עובר לגמרייייי, בעצם אחרי המכשול הראשון שהוא הכי קשה והכי חשוב כל הלחץ עובר... לא קניתי ציוד חדש במיוחד לתחרות, רק חולצה לבנה לקחתי ממישהו.

צדק8

New member
פחח...

תמיד טוב להתכונן
אבל זה בטח יקרה רק עוד איזה שנה שנתיים ככה
טוב..פחח..לא אם זה תלוי בנעם...
בכולופן, זה נשמע ממש מבאס סירוב על המכשול האחרון...אבל הוא המכשול הכי חשוב ^^ או שבעצם הראשון..או השני..לוחשוב. את זוכרת לאיזה מקום הגעת ? ומה קרה באיקסים ? ועשית בהתחלה 70 כאילו ? באמת ? לא קנית כלוםםםם ? אני בטח אקנה מכנסי רכיבה כי אילו שלי דוחותתתת...ומלוכלכות... לי יש חולצה !
מואהאהאה..

Shai Felton

New member
בעעעע

אל תגזימי..... אבל כן נעם קצת מגזים....טחחחחח.....רק לפני איזה חודש התחלתם לקפוץ..... וזה יהיה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (הבהרתי ת'צמי?
) מעצבן אם את תוכלי להתחרות על כפיר!!!! כי רק בגלל זה ירדתי ממנו
לא הגעתי לשום מקום ואני לא צריכה ציוד חדש, את אול יכן כי יש לך מכנסיים מעפנות. באיקסים נראה לי היה נקי אבל זה ממש לא חכמה. כן התחלתי מ-70.

צדק8

New member
נאמ...

אז אל מי אני אתחרה ? בלעכס.. אני לא מבינה מה הבעיה..יש לך 2 סוסים שאת יכולה להתחרות עליהם...לי חוץ מכפיר אין אף אח-ד. אני מקווה שאני מגזימה...בחצי שנה אפשר להשתגעעעע..פחחח..טוב לי אין טענות ! כיף לי ! נמנמנמ... אני בטוח קונה מכנסיים ! אני לא הולכת בציבור איתן ! אז יש מצב שגם אני עושה ? 70 איי מין...

Shai Felton

New member
...

70? אולי, תלוי מתי תתחרי... אממממ.... ולא אכפת לי! כפיר יותר שאווה מגיל יותר שווה לי להתחרות עליו, פאק אני קולטת שאני והלתכ להתחרות על גיל! אם על כפיר הייתי נלחצת נראה לי אני אמות על גיל
אוווווווףףףףףףףף......... וגיל הוא רק בתור תחליף, אני לא מרגישה אני יכולה לעשות איתו סיבוב נקי בשיעור אז בתחרות?? האמת אל נראה לי שאני אתחרה עליו בסוף. וכפיר לא אמור להתחרות.... לא קשור על מי תתחרי או לא, הוא כמעט בן 23, צריך לתת לו כבר לפרוש..... ואני ארצח את נעם! בגלל כפיר עברתי, הייתי נשארת עליו לעוד עונה
.....

צדק8

New member
נגיד...

עוד חצישנה...יש מצב ? אני לא חושבת שזה כאזה רע...סה"כ התחרת עליו איזה שנתיים, לא ? הגיעה הזאת לגוון... בלעכס.. לויודעת.. לי הוא אמר שהוא יכול להתחרות עד 80..אולי נעם רצה שכבר תעברי מהשמונים... נוו...אבל מה עם אוטי ???? את יכולה להצליח איתההההה... אני חושבת שזה רק לטובה שעברת ממנו כי עכשיו יש לך גם את אוטי וגם את גיל ואת תמיד יכולה לעשות מקצה על כפיר..במילא אני לא הולכת להתחרות בזמן הקרוב

Shai Felton

New member
אוף

עוד חצי שנה יש מצב! אבל לי נראה הוא מתכנן על התחרות הקרובה
, אני משערת שהוא לא יוציא אותכם להתחרות בחוץ. ואין ל יבעיה לגוון! אבל גיל מטורף לא ייצא לי שומדבר מזה שאני אתחרה עליו חוץ מפאדיחות ובעסה.... שמתי לב שנעם רוצה שאני יעבור ת'80 אבל זה קצת קשה עם כזה סוס מטורף
ואני אתחרה על אוטי, אבל בנמוך
בטח, לעשות מקצה על כפיר..... הבעיה שאם אני אתחרה על כפיר (את קולטת שלא עליתי על הסוס הזה מאז הדרבי??
) אין מצב שיוצים לתחרויות בחוץ.... אוף אני אתאבד וזהו.........

צדק8

New member
פחחח...

באמת ??? אין מצב !!!! אנחנו אפילו לא עושות מסלול !!! נוו...אז צריך להתאמן..לי דווקא נראה שאתם מסתדרים לא רע..אבל..הוו וול.. נוו אבל יש מצב שתגיעי למקום טובבבב ! עם אוטייי בלעכס. אל תתחרי עליו ! זתומרת על כפיר.. אבל את יכולה לעשות איתו מקצה אם יש תחרות אצלנו, לא ? ואל תתאבדי...פחח..זה לא בריאאאאא...

Shai Felton

New member
בטח נעם ירצה שאני יעשה אבל זה מעצבן

זה יהיה רק כדי שהוא לא יסרב אחר כך... ארר..... בלעעע...... קקע...

אני...

אממ... אוקיי היו לנו איזה 2 תחרויות כאלה קטנות של הילדים באיזור ומוזר דווקא בהם התרגשתי מזה מלא ואפילו בכיתי באחת... ועכשיו כשהייתה התחרות הרצינית הראשונה שלי הייתי אדישה לגמרי! לפני המקצה טיפה דפק לי הלב אבל גם זה לא היה רציני... אחרי המקצה: בטרל הרגשתי שהיה לי מזל. בהורסמן שיפ הרגשתי שהיה לי חרא ויכולתי לעשות פי מליון יותר!סך הכל בתחרות כולם היו עייפיםועצבניים אחד על השני מאיזה שבועיים של הכנות לתחרות ושינה בלתי מספקת.. אבל שרדנו... לא קניתי כלום....

TauraMan

New member
התחרות הראשונה שלי..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

התחרתי על נופר באיקסים, זה היה באליפות הצפון או באיזה דירוג לאליפות הצפון של 1999 זה היה בציפורי. אני זוכרת שבאנו יחסית מאוחר עם עוז ונופר, על נופר התחרנו אני, עידו לוי, איתי לוי וירדן שחף(לפי סדר הכניסה למקצה..) כולנו עשינו סיבוב נקי, אני וירדן בטרוט, התאומים בקנטר... קיצור זה היה לפני 3 שנים וכל מה שאני זוכרת היה את הירידה המגעילה למנז' קפיצות בציפורי ואת הפונים המסכנים שדחוסים בתאים שלהם וכמובן את הרוזטת סיבוב נקי.. היתה לי חולצה לבנה והיה לי מכנס בז' ומגפיים משלי.

טוי בוי

New member
טוב...

אני ממש התרגשתי לפני התחרות הראשונה זו היתה תחרות דרסאג' של בצפר של רק שליטה בסוס {טרוט והליכה שקבוצה...חחח עלוב...} וזה היה ב-98-99? היו לי פרפרים בבטן ולא ידעתי על מי אני ירכב והיו מלא בלגנים ובסוף רכבתי על סידני ב-3 בצהריים! בסוף זכיתי מקום ראשון אחרי שסידני עשתה לי באקים וסקי בוי בעט בה...חחח היתי עם ההורים אחותי דניאל {רוכב בפארק} ורותי אמא של דניאל. לא קניתי כלום לכבוד התחרות...רק מיכנס טייץ שחור...

למעלה