נאמ...

niko girl

New member
בדיוק מה שקרה לי בתחרות האחרונה.

איכפתי את מלי הסוסה שהייית אמור הלרכב עליה בהורס מן שיפ. ואז גילי אומרת לי שהיא רוצה שנעמה תרכב עליה קודם אז היא נתנה לי את דוני.

טוי בוי

New member
זה הדבר הכי מדקא שיכול להיות

לפני תחרות!! ששניה לפני שעולים על הסוס והכול מוכן מחליפים לך סוס!!! זה ממש מעצבן זה קרה לי בתחרות קפיצות בפסח שיתי אמורה לרכב על טוי בוי ואז נתנו לי פתאום את קלייד....אבל בסוף זכינו ראשון! הכי מעצבן שכב אחרי המסלול הנקי הראשון שלי כולם אמרו לי שאני היה ראשון או שני וזה כל כך עיצבן אותי! ארררר!

niko girl

New member
אני איכפתי את הסוסה באיזה אוכף

ששוקל איזה 15 קילו. אני באה לגילי איזה מתג לשים למלי? אני אמור לרכב עליה והיא אומרת לי אני רוצה שנעמה תרכב עליה קודם. ואני כזה.מהההההה??????????????????????????????????????. איכפתי סוסה בשביל שאני לא ארכב עליה? ומה זה כעסתי אבל אחר כך היא נתנה לי את דוני וזכינו מקום ראשון.

צאלה את וחמוטל הייתם נצלניות בתחרות

שהיינו בה האחרונה שהיה בה את ההולטר לא עשיתם כמעט כלום! אני לא בנבחרת ועשיתי בדיוק מה שהנבחרת עשתה! וגם אתם הייתם צריכות לעשות את זה!! חמוטל את השארת ילדה בת 9 לעלות לבד לפני המקצה שלה!!!!!! אז מה אם לא אמרו לך לעזור לה.!!! תחשבי קצת היא לא יכולה לעלות על פז לבד הוא הולך כשעולים עליו... לא עזרתם בכלום ואז מה אם גילי הייתה חכמה ולא נתנה לך את מליבובה...?!?!?!??! את צריכה להגיד תודה... מלי חוצפנית... וזאת עובדת תסתכלי על המקומות שנעמה הגיעה איתה... שלישי ושני ושדוני הגיעה לראשונים לרוב והוא זכה באחרון רק בהולטר ילדים... וזה בכלל לא קשור לביצועים שלו... אז די להתבכיין אני כל בוקר איכפתי את דוני פז ופעם אחת איכפתי את ליאון אז די... ולדוני יש אוכף יותר כבד מלמליבובה ..... איזו אנוכיות מצדך "איכפתי סוסה בשביל שאני לא ארכב עליה" תחשבי קצת על הגדולים דוד שרי נעמה טיאה(שלא הייתה) הם קורעים את התחת והם תמיד היו מאכפים בשבילנו אז גדלנו ונהיינו טובים יותר שיכולים לאכף בשביל עצמם אז איכפת בתחרות סוס לא בשבילך... אני אפילו לא רכבתי לפני המקצים שלי!!! אני עליתי וניכנסתי להתחרות....

niko girl

New member
סליחה?.

אני השארתי ילדים לעלות לבד? לא! אני עזרתי לכל מי שצה. נו אז המ אם איכפת וזה...בא לי להגיד שאיכפתי סוסה ולא רכבתי עליה מה את מיד מתנפלת עלי? אהה? ותחזירי לי כבר את האוזניות האלה!!!!! ובא לי להתלונן את יודעת? בא לי מה תעשי? את לא תחליטי עלי ונמאס לי כבר. כל מה שאני לא אומרת יש לך מה להגיד אז נמאס. ואת רצית לאכף כל בוקר את דוני ופז את ביקשת את זה אז תהיהי בשקט. ואת אל תתבכיני. ואני כן רכבתי? פשוט רכבתי על דוני כי היה לי זמן עד המקצה בסך הכל הלכתי איתו כדי להרגיש אותו. זה נקרא בשבילך רכיבה? ומה איכפת לי בכלל אם רכבת או לא? אם היו מבקשים ממני משהו אני תמיד הייתי עושה.

התחרות הראשונה שלי!!!!

**זכרונות**
... אממ זאת הייתה תחרות פנימית שהייתה עם סוסה בשם בובה.. ערבייה די חמה.. ויש לי גם תמונות... חחחח והיה לי מכנס רכיבה משלי, צ'אפסים, חצי מגף, וחולצה לבנה שהיה כתוב עליה: BAD GIRL עם נשיקה כזאת.. חחחח ואני רק זוכרת שבובה רצה לי כל הזמן בקאנטר... ועשיתי איתה חצי מסלול טרוט, וחצי קאנטר והיה נקי.. ואז רציתי להתחרות ב-60 ס"מ.. למרות שמיהרתי.. וניסיתי את סמיילי ואז את בובה ואני זוכרת שעפתי בחימום אחרי המכשולים על הצוואר של הסוס ולא הייתי מוכנה לזה אז בסוף לא התחרתי ב-60 ס"מ...

למעלה