נאפה 2007 חלוםםםםם

AvOsH21

New member
נאפה 2007 חלוםםםםם

ככה חברים אתמל בלילה חזרתי מנאפה אם נתחיל להעביר חוויות וסיפורים לעולם לא אסיים זה ממש ממש חלום של מקום אתה פשוט מנותק מהכל 24 שעות 7 ימים בשבוע של סתלבט מטורף לילות הזויים ביותר וכמובן שוטף את העיניים בפצצות מטורפות יש המון המון מה לספר אשמח לענות על שאלותיכם בכל נושא זה חיוני.... נאפה 2007 אין עוד דברים כאלהה..!!!!!

gabiplu

New member
פששש....יפה../images/Emo13.gif

טוב שנהנת....אם אתה יכול ספר איפה היית כמה בזבזת מה כדאי ומה לא והכי חשוב איפה הכי הרבה תיירות כוסיות???חח

AvOsH21

New member
טוב אז ככה...

מבחינת בזבוזים אני לקחתי 550 דולר אם אתה רוצה גם בנג'י וספורט ימי ועוד כמה אז תיקח בין 600 ל700 קניתי בדיוטי ב100 דולר מבחינת מועדונים כל לילה מסיבה מטורפת מסיבות הכי שוות : אייס מסיבות מטורפות פעמיים הייתי שם שני וחמישי , אבייס גם סבבה, פליי סבבה אבל עדיף לא להתקרב, בלאק אנד וויט אחלה מוזיקה שחורה מי שאוהב לרקוד והבנות ביניכם שאוהבות כושים והמון, סטארקיס פצצה של מועדון לא לפספס, סבב בארים חובה, ומבחינת בארים מולץ לבקר בבאד רוק ובסניור פרוג.. זהו כעיקרון תביאו הרבה שתייה מהדיוטי פרי ... פשוט חוויה מטורפת שאין כמוה ממש חלום לגבי האירופאיות רובם קשות זה קודם שלא תחשבו שאתם הולכים לזיין בכמויות ובמיוחד אירופיאות הם מזהות מהר ישאלים מן הסתם בגלל ההתנהגות.. שם אתם חייבים להיות מנומסים עם אנגלית מעולה ותאמרו שאתם מספרד וישראליות זורמות זה כן אבל גם בקטע הזה תתנהגו כמו בני אדם דברו לעניין תרקדו תתפרעו וכמובן תחזרו ותעבירו חוויות כשיהיו לי תמונות אני אעלה כמה לפורום פה...

למעלה