נבואה מסוכנת

orli997

New member
נבואה מסוכנת../images/Emo6.gif

בדיחה - אב משכיב את בתו הקטנה. הוא מקשיב לתפילתה. היא מסימת במילים: "אלוהים ברך את אמא , אלוהים ברך את אבא, אלוהים ברך את סבתא, שלום לך סבא " .. משתומם הוא שואל אותה למה אמרה "שלום לך סבא" ? "זה מה שיצא לי אבא .." ענתה הקטנה. למחרת נפטר הסבא לאחר כמה חודשים.. האבא משכיב את בתו הקטנה. הוא מקשיב לתפילתה. היא מסימת במילים: "אלוהים ברך את אמא , אלוהים ברך את אבא, שלום לך סבתא" משתומם הוא שואל אותה למה אמרה "שלום לך סבתא" ? "זה מה שיצא לי אבא .." אמרה הילדה. למחרת נפטרה הסבתא האב משתומם "אולי יש לה קשרים עם העולם האחר ..." הוא מהרהר לאחר כמה חודשים. האבא משכיב את בתו הקטנה. הוא מקשיב לתפילתה. היא מסימת במילים: "אלוהים ברך את אמא , שלום לך אבא" . אופססססס ..... עליו להיזהר ולהשמר מחר ...... היום עובר לאט, במתח, נועץ מבטים בשעונו, לעיתים מזומנות . "אם רק תעבור שעת חצות - ידע שהפעם לא היתה נבואה בדברי הילדה " הרהר לעצמו. אפילו לא ירד לקפיטריה בשעת ההפסקה , נשאר במשרד, עשה עבודות שתמיד דחה. בסיום יום העבודה נשאר במשרד, הוא לא יתן לשטן סיבות לפגוע בו .. כל רעש חריג הקפיץ אותו . כל צלצול בטלפון , העלה את לחץ הדם שלו , מעלה מעלה .. לקראת חצות, עיניו לא משו ממחוגי השעון. המתח עלה , זעה כיסתה את מצחו , והנה , צלצל שעון המשרד את שנים עשר צילצולי חצות .. זהו , הוא הרהר , עברתי את זה , הקללה לא עבדה עלי ... מיהר להגיע לביתו. "אל תשאלי איזה יום קשה עבר עלי היום" אמר לאשתו. "מה קשה ?" ענתה לו " אתה לא יודע מה עבר עלי היום, מוישלה השכן מת בחדר המדרגות...."

TAINTED SAINT

New member
תגידי אור-לי,זה אופיני לרוחניקים ?../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif

שמתי לב שכל פעם כתבת: "בדיחה - אב משכיב את בתו הקטנה." " לאחר כמה חודשים.. האבא משכיב את בתו הקטנה" "לאחר כמה חודשים. האבא משכיב את בתו הקטנה. הוא מקשיב לתפילתה. היא מסימת במילים: "אלוהים ברך את אמא , שלום לך אבא" . קטע כבד יש לכם עם פדופיליה וגילוי עריות.... למרות שלפי השורה האחרונה כנראה שהאב לא ידע שאינו אביה הביולוגי,וגם הבת די נהנתה ממה שעשה לה...עובדה שלא חפצה במותו.... אכן תאורים קשים... עוד יתלבשו עליכם מהמועצה לשלום הילד.... לילה טוב TAINTED SAINT

orli997

New member
כן הכל בשם האהבה ../images/Emo196.gif

אבל שמת לב שילדים מקבלים את המוות כחלק מהחיים, יש להם נטיה כמו בבדיחה לשחרר את המת לדרכו בלי להילחם עד שהם מבינים שלמות זה דבר רע וצריך למנוע אותו בכל מחיר?

orli997

New member
סויה בוקר טוב יקירה

את תמיד מבינה אותי הפוך משום מה, מה שאמרתי זה שבבסיס שלנו בילדות אנו עדיין זוכרים מה נכון ואחר כך אנו סופגים את האמת החברתית בפרצוף שמשנה לנו ת'תפיסה בין היתר לגבי מוות,

TAINTED SAINT

New member
למות מהשילוב של שתיכן ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אהיה כאן בעוד שעתיים,חייב לרוץ,עד אז תהנו מאי הבנה הדדית שמימית... מת עליכן
TAINTED SAINT

orli997

New member
הנה עוד אמונה טפלה../images/Emo3.gif

גברים יש להם נטיה לזהות תיפוס בכל אשה, הלווו תבינו זה הפרצוף שלכם שמישתקף בכל אחת, לנו הנשים אין חלק בזה כלל, למה אומרים שגברים אוהבים מס' נשים ולא מסוגלים להיסתפק באחת? בדיוק מהסיבה הזו, איך זה ניקרא? תן פה הרצאה מדעית על זוגיות עם אשה אחת או רבות ותראה שאני צודקת עלק השילוב של שתיכן, הרגת אותי עכשיו

TAINTED SAINT

New member
אוי כמה שהחטאת את המטרה יקירתי....../images/Emo7.gif

אין לי שום כוונה לתת לך כאן [או בכל מקום אחר],הרצאה על זוגיות עם אישה אחת או יותר-מה עוד שכאשר מדובר ביותר מאחת,כבר לא מדובר על זוגיות....זוג=2...אם שכחת... יקירתי,איך אבשר לך זאת ללא לפגוע בפוריטניות הטבוע בנפשך הזכה...לפני שנים רבות חייתי במערכת בה היינו שלושה,אני ושתי שותפות [שמאוד הסתדרו טוב ביניהן בחודשים הראשונים...בכל תנוחה אפשרית...איתי ובלעדי...מקווה שהבנת...],צר לי לבשר לך כי אותה מערכת באה לסופה בגלל הקנאה והמריבות הקטנוניות ביניהן... מה לעשות,ואתן הנשים נהנות לריב ולקנטר אחת את השניה אפילו יותר משאתן נהנות לריב עם הגברים ? אני מעתיק לך כאן דבר שכתבת.... "לנו הנשים אין חלק בזה כלל, למה אומרים שגברים אוהבים מס' נשים ולא מסוגלים להיסתפק באחת? בדיוק מהסיבה הזו, איך זה ניקרא?" בלי הרצאות יקירתי,רק עובדות,לא פגשתי עדיין אישה שלא סיפרה לי לאחר זמן שהפנטזיה הכמוסה שלה היא לשכב עם שני גברים,או יותר,בו זמנית.ההבדל הגדול בין גברים ונשים הוא שנשים מפחדות בדרך כלל לדבר ולחשוף את רצונותיהן משום שהן חוששות שיראו בהן סוטות או מופקרות,ואני מדבר על קבוצת הגיל שלנו יקירתי,לא על צעירות יותר שמאמינות בהחצנה זולה ובוטה כחלק מהמאבק הפמיניסטי עלק... כשכתבתי על השילוב שלך ושל סויה שלנו,לא כוונתי לרגע,במודע או שלא במודע לשום דבר שיש בו קונוטציה מינית,מעניין שאת היית זאת שהעלת את הקונוטציה הזאת.... נו,אז זאת הפנטזיה שלך ? להיות במיטה אחת עם עוד גבר ואישה,אבל בגלל שהגבר יהיה שם אף אחד לא יחשוד או יאשים אותך בנטיות לסביות חלילה וחס ? ! אל תדאגי יקירתי,הסקרנות שלך לגבי התנסות מינית עם בת מינך היא דבר נורמלי לחלוטין,אני מתפלא שרק עתה נזכרת לחשוב על כך...או שפתאום תת המודע שלך קיבל זריקת עידוד להודות בכך שיש לך רצון לחקור צדדים נוספים במיניות שלך.... אבל למה ללכת סחור סחור ? אינני חושב שאת זקוקה לגבר שיהיה נוכח,למען האמת הוא רק יפריע לך ויגרע מהחוויה... אם בזה את חפצה להתנסות,ישנם פורומים מסוימים בתפוז בהם יקפצו עלייך כעל שלל רב ערך,תחליפי ניק ובהנאה שיהיה לך... ותאמיני לי,אישה יודעת בדרך כלל הרבה יותר טוב מרוב הגברים איך לספק אישה אחרת...מה לעשות והיא יודעת אילו דברים מסבים לה עונג...ואת הידע הזה היא מיישמת בצורה נהדרת על שותפה נשית...וכי ממי את חושבת שלמדתי חלק נכבד ממה שאני יודע ? מהמורה לחינוך מיני בתיכון ? ממש לא,למדתי מהתבוננות ולמידה מנשים שתינו אהבים לידי... מת לראות אותך מסמיקה כשתקראי שורות אלו... TAINTED SAINT

orli997

New member
ממש לא מסמיקה אתה לא מחדש לי דבר

את עצמי אני מכירה וגם לפנטזיות לא מתכחשת, מלסות זה מה יש בכלל לא דיברתי על מיניות, התיחסות לגבר או אשה הוא הרבה מעבר למניות, התיחסתי לאופן בו יש נטיה לגברים לראות את מה שלא רואים בעצמם באשה ולא בגבר מולם, הגבתי לך על משהו שיושב אצלי בראש, ולא נראה לי בכלל שהתפיסת עולם של שנינו כאדם רחוקה כלכך, כבר אמרתי לך אנחנו מדברים עם הזולת אך מדברים עם עצמינו בעצם, אז סויה היא הנעלבת פה ואני מה? איזה תפקיד יועד לי למלא?

TAINTED SAINT

New member
יקירתי...יפה את בהסמיקך...../images/Emo25.gif

לא דברת על מיניות ? ! אנא קראי שוב את שכתבת.... לא יעדתי לך שום תפקיד,קטונתי... אך למה להתחמק בצורה כל כך מגושמת מהנושא ? מיניות היא לא דבר שצריך להחצין או להדחיק,היא חלק בלתי נפרד מאיתנו,אם נרצה להודות בכך,ואם נכחיש... איזה תפקיד היית רוצה למלא ? משחקי תפקידים הם דרך אחת לרענן מעט את השיגרה בחיי המין... ספרי לי ואספר לך...ושלא יהיו לך ספקות,הפנטזיות האחרונות שנותרו בלתי מוגשמות נעוצות בעובדה שבאמת קשה למצא היום נזירה קתולית סקסית עם חזה ענק [אבל יציב],ועינים סגולות...ולא שאינני מחפש...אבל קבוצות הנזירות המגיעות כעולות לרגל [כן,כן עולות לרגל במטוסים במחלקה המוזלת...] לארץ כיום רובן צמוקות כצימוק ושטוחות חזה עד מאוד,ושפמים אדירים להן [ביחוד לאלו הבאות מיוון],את הפנטזיה שלי על אישה במדים הגשמתי עם ידידה שוטרת...ברגע שירדו המדים הפנטזיה איבדה מערכה...מה עוד שהיא סרבה לחבוש את הכובע כשבצעה פעולה מאוד מסויימת...בגלל חוסר בדמיון יצירתי המשטרה תמיד מפסידה במרוץ נגד הגורמים הפליליים... עכשיו תורך... TAINTED SAINT

orli997

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי../images/Emo6.gif

אז אנו מסכימים על אי הסכמה או חוסר רצינות, אין לי בעיה עם שניהם אגב אם בענין נזירות אז ההמלצה על הפרויקט מתאימה לך חחחחחחחחחח ואם אתה רוצה לדעת אני בענין אנשי מערות שששששששששששש לא לגלות

TAINTED SAINT

New member
המוות חוגג אצלך היום,מתים והריגות../images/Emo129.gif...

אין לך ביטויי שמחה אחרים שאינם כרוכים במוות ? מילא אני,אבל את אמורה להיות האופטימית והרוחנית.... אין לי מושג על איזה פרוייקט את כותבת.... כבר ביומנו הראשון יחדיו הזהרתי אותך לא להכין לעולם באנג מבקבוק שתיה משפחתי בנפח שני ליטר.... עכשיו את גם מסכימה עם עצמך בשמי... בסוף עוד תגישי נגדי תביעת אבהות...כמו מריה נגד אלוהים...והוא בכלל חובב מלאכים... אני לא הסכמתי לכלום,לא במפורש,ולא במרומז,אם זה עושה לך טוב לדמיין כך אז כל שאומר לך הוא שההתפכחות עלולה להיות פתאומית וטראומתית למדי... בואי נסכים על דבר אחד-שלתחתונים אכילים בטעם תות יש טעם של ג'ל זול לשיער+סוכר... ממש לא ממליץ עליהם כמאנצ'יז....בטח שלא על יותר משלושה במכה...גורמים לשיהוקים... המלצת היום:חמאת בוטנים מלוחה+חתיכות בוטנים קלויים,מרוחה על קרקרים מלוחים,עם גבינה צפתית ופלח אבטיח.... ומספיק עם הבמבה ! השקיות מכילות כיום יותר אוויר מאשר במבה...ועוד תוהים למה אין אוויר נקי....יש,הוא פשוט ארוז בשקיות הארורות... צריך להתחיל קמפיין חדש- לשחרר את האוויר לחופשי-די לשקיות החטיפים הנפוחות ! ! ! TAINTED SAINT

orli997

New member
יקירי קשה העורף

המוות אם אני לא טועה הוא נושא הדיון ולכן מנסה לא ליגלוש מהנושא באופן כללי, דבר שהומלץ לי בעבר בתאבון אור-לי

miyamoto

New member
ריבוי נקבות

בטבע הדבר נפוץ בקרב מינים רבים, כאשר הזכר מפרה כמה שיותר נקבות במהלך תקופת הייחום. כמובן שזהו מנגנון שנברר (על ידי ברירה טבעית, המנוע של האבולוציה) הרי שכך המין יגדל יותר. וגנים הם אנוכיים (הגן האנוכי של דוקינס, ספר מומלץ), שואפים להפיץ עצמם by any means שדרושים. אצלנו הדבר נקטע בכמה השנים האחרונות (אצל חלק בכמה המאות האחרונות, חלק כמה אלפים, ואצל חלק זה עדיין כך), מפני שהגענו להבנות מוסריות כלשהן (מבחינתי המוסר הזה התפתח בצורה דומה לעניין החופש של הובס בספרו "לוויתן").

סויה 1

New member
../images/Emo10.gifסויה ממש לא נעלבת...

ואני הבנתי אותך מצויין.(שום אי הבנה) אני כיוונתי למשהו אחר לחלוטין... בכל אופן אנחנו שתינו חושבות שהמוות,הוא חלק מהחייםולכך יש לחנך את הילדים.הרבה פילוסופיות ודתות מדברות על החיים,כפרוזדור למה שיבוא לאחר המוות.(ברוך הבא לעולם הבא). חלק מאיתנו ילך כמובן לגן עדן.(אני משוכנעת שאת תמצאי עצמך לאחר גיל 120 במקום המופלא הזה). החלק הגדול יותר ילך לגיהנום.אני באופן אישי מעדיפה את הגיהנום.מזג האוויר קצת חם,(מתאים לי אני לא סובלת קור) אבל רוב "החברה הטובים" נמצאים שם.-חברים וחברות אשר הקדימו את עלייתם מעלה,אנשים מפורסמים, שודדים, רוצחים,נואפים,פדופילים,בועלי נידות,אנשי צווארון לבן וכחול,מועלים ומוהלים,מלווים בריבית קצוצה.....והרשימה עוד ארוכה. שאלתי כמה חברה שהיו שם וחזרו...והם אמרו לי לא לפתח ציפיות...בזמן האחרון הגיהנום ,לא מה שהיה פעם. חל פיחות בערכו...החברה לא משהו. אז אולי כדאי להמתין?

orli997

New member
אני שמחה לשמוע../images/Emo6.gif

אם כך נאמר לך נותר לי רק ליסמוך עלייך בעניין, לגבי ילדים לא הייתי בונה על היותנו ראויים לחנך מישהו בכלל ובעיקר לא ילדים ולי יש הרבה מאילה , וכמובן את מוזמנת באהבה לבקר אצלי בקומונה ולחוות דיעות ציניות ככל שיהיו באהבה או יותר נכון............... שרויה באהבה שלך אור-לי

סויה 1

New member
תודה אורלי... ../images/Emo24.gif

ברצון אבקר אצלך בקומונה. באהבה כפולה ומכופלת...סויה.

TAINTED SAINT

New member
סויה נשמה מבולבלת שכמותך ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה הלכת עכשיו להתקלח ולגלח רגלים ? ! הקומונה שהיא הזמינה אותך לבקר בה היא וירטואלית,לא בעולם האמיתי.... למות ממך עם הקטעים הפולנים שלך.... בטח התכוננת לקנות גם בונבוניירה ב25 שח מהמרכול ולעבור בשינקין ולקנות להם במתנה לוכד חלומות או קצת קטורת הודית במבצע.... תבקרי אצלם בקומונה,רק אל תצפי ליותר מדי כיבוד... ותזכרי,שם נורא יעריכו את זה אם תזרמי,תסגרי מעגלים,תכתבי על אנרגיות [לא להתבלבל עם דודי שמש וכאלו...],ובכלל תרחפי במרחב ותפיצי המון אור.... ממתין לחוויות מהביקור.... TAINTED SAINT

למעלה