נבואה מסוכנת

סויה 1

New member
חוויות מהביקור ...../images/Emo140.gif

|קצת רוחניות לא הזיקה לאיש. אכן התקלחתי התגלחתי(גבות שחי שפם וכו'...הרוטינה), לבשתי לבן לכבוד האירוע(בדרך כלל אני לובשת שחור.בהזדמנות אני צריכה לברר עם אורלי,איזו השפעה יש לשחור על נפש האדם) הגעתי לקומונה אורלי וחבריה אנשים מכניסי אורחים...מתנהלים בשקט ובשלווה.אין דרמות אין סערות. אנשים רוחניים אחד אחד. הנושאים לשיחה העכשביים (מקווה שהבנתי נכון,למה הרוחניות שלי על הפנים)הם:השלם וחלקיו,אהבה ומניפולציות בריאת האדם הראשון,צלעות.מישהו אפילו נתן מתכון לא רוחני בכלל ל"צלעות כבש". חזרתי מהביקור שלווה ורגועה במצב של שאנטי... ראשי סחרחר וכבד מעט...אני חושבת שאלך לנוח תודה אורלי באהבה סויה
(לא רוחני בכלל אבל אומרים שטוב לנשמה)

orli997

New member
יקיריי אין לי שום כונה

להפיץ אור ואהבה ובטח שלא שלווה ורוגע, ההפך הוא הנכון, העיקר שהמתכון יהיה טוב בתאבון לכולנו

TAINTED SAINT

New member
מה "למה אני כזה" ? ../images/Emo13.gif

ככה !
בחיי שאני לא מבין אותך.... רק טענות ומענות.... מה כבר כתבתי הפעם שגרם לשערותיך להזדקר באימה ? ! [שמת לה לעובדה מענינת ? תמיד סומרות השערות על העורף...לעולם לא שערות הערווה...צריך פעם לערוך מחקר מקיף בנושא... "שערות ערוותי סמרו מהמחשבה..." כזה משפט פיוטי....]
TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
שבת לאהוב אותי ? ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

או שסתם מצא חן בעיניך הרעיון של שיער ערווה סמור מרוב פחד
בקצב הזה עוד יתחילו לרכל עלינו....
TAINTED SAINT

orli997

New member
זה בהשפעת קופידון החביב../images/Emo152.gif

וכמובן השיער הסמור גגררררר בעורף כן?

TAINTED SAINT

New member
ראית את החוצפה של אור-לי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ראית ../images/Emo35.gif

הכניסה בכוח נסיון אומלל לבדיחה בין מה שכתבתי,לבין תגובתך לי....שיחשבו שהגבת לה
מנסה היא לגנוב ממני את החיוך הצוהל שהענקת לי בנדיבותך
חי נפשי כי מחר נכנס אני לקומונה שלה ומחלל שם כל לובשת לבן,או לפחות כל נקבה השווה חילול יסודי.... כשאני אסיים איתן....חודשים הן עדיין ילחשו את שמה בשנאה....ינעצו סיכות בבובות וודו בדמותה...לכל אחת אסביר כי אור-לי אשמה... ככה אורלי.... עד שבארי מתיחס אליי... ועוד התיחסות חיובית וידידותית....ואת באה וגונבת לי את התחושה הנהדרת... בגללך אני יושב ובוכה עכשיו על המקלדת... TAINTED SAINT

orli997

New member
../images/Emo9.gif ומה חטאי הבוקר?

"גלילי אצבעותייך אוחזות בסיגריה,ושפתותייך נקבצות יחד בשאיפת העשן פנימה, ובתוך כדי פליטת העשן את מגלגלת את המילים, מנהלת שיג ושיח שאותי מרתק ומביא אותי בכל פעם למצא עניין, להאריך ולמשוך איתך את השיחה. כל תנועה שבך יש בה משהו שעושה לי טוב. אני חש היטב כי שפת הגוף שלך משדרת עוצמה כובשת, הנאצלת מנפש שאהבה בה רוחשת, ונפשי בגמיאה אותך שואפת ומילות אהבה לך לוחשת ונקשרת בך כגחלת הקשורה בשלהבת" מהבלוג של סורר-

TAINTED SAINT

New member
ברוגז זה ברוגז ../images/Emo70.gif לא עונה לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

orli997

New member
זה מה שהצלחתי לדלות ממוחי היגע

בחיפוש נואש אחרי סיבה אפשרית לגחמה מוזרה זו שלך

TAINTED SAINT

New member
גחמה../images/Emo35.gifגנבת לי מחמאה ממנהל הפורום הנערץ ../images/Emo70.gif

איך,איך יכולת
ועוד לנסות ולהתמם..... TAINTED SAINT

למעלה