נבואות קטנות

TerminalFrost

New member
לא

כי זמן התגובה שלך קובע את ההתנהלות שלך וההתנהגות שלך לכל אחד יש תחושת זמן אחרת, בגלל שהוא מנצל אותו אחרת יודע מה? לא בא לי להתווכח. לך להזדיין

Master Boo

New member
נכון

שעכשיו כל ה"לא משכילים" מרגישים כל כך בורים?...

TomerZimmermann

New member
בוגר מאד

ולמרות זאת אני אענה ברצינות (מה לעשות, אני פשוט בן אדם טוב. NOT!) זמן התגובה לא קשור למרחק בין חלקי המח אלא למהירות העיבוד של המח. אם נחזור למטאפורת המחשב שלך. אם תשים מעבד חדש במרחק 4 מטר משאר חלקי המחשב זה יעבוד יותר מהר ממעבד ישן במרחק מילימטר משאר חלקי המחשב. תחושת הזמן של כולנו היא אותו דבר בדיוק! יודע למה? כי כולנו פועלים על פי אותו שעון. לא בא לך להתווכח? סבבה. אל תתווכח. אף אחד לא הכריח אותך.

Bassman

New member
הסכמתי עם רוב מה שאמרת אבל עדיין...

זמן התגובה בהחלט קשור למרחק בין חלקי המוח... מה ההגדרה של זמן? ההגדרה המופשטת? ההגדרה היא מרחק חלקי המהירות בדוגמא שנתת אומנם המרחק זניח, כי הוא מזערי לאומת המהירות. אבל עדיין...

TerminalFrost

New member
שיוווו אתה טיפש

אל תעשה השוואות מטומטמות. נגיד לקחת מעבד פנטיום 4 מסוים ושמת אותו במרחק מטר מהחלקי החיוניים שלו מהירות העיבוד שלו היא X. ואז אתה לוקח מעבד פנטיום 4 מאותו סוג בדיוק ושם אותו במרחק מלימטר מהחלקים החיוניים שלו, מהירות העיבוד שלו תהייה קטנה יותר מX, לא בצורה מכרעת, אבל יותר קטנה, תסכים איתי. ומז´תומרת אין קשר המרחק של החלקיקים למהירות העיבוד? יש פאקינג קשר רציני בין הדברים, כי מהירות עיבוד מושפעת מאד מהמרחק בין החלקים. למעשה, כל החידוש במעבדי הפנטיום היה שהעבירו את זכרון הCAHCE וDMA מהבורד - למעבד עצמו, וזה שיפר את הביצועים בעשרות מונים, בגלל שהמרחק שהאלקט´ היו צריכים לעבור הפך מסנטימטרים - לנאנומטרים. ככה גם במוח. יש אלקט´. הם צריכים לעבור מרחק מסויים. נניח המרחק היה מתקצר פי 100. מהירות הפענוח היתה עולה. לא בצורה מכרעת, אבל עולה. השתכנעת? ומה זה "כולם עובדים לפי אותו שעון"? אין דבר כזה שעון. שעות דקות ושניות אלה מידות שהמציאו בני אדם! תקח למשל דולפינים, חכמים יחסית, ובטח גם להם יש שיטה למדוד זמן. יחידות הזמן שלהם בטח שונות לגמרי מבני-אדם, כי הם חושבים אחרת. ככה גם זבובים. הזבובים בטח מחלקים את הזמן ליחידות הרבה הרבה יותר קטנות, כי הם יכולים להספיק לעשות יותר בפחות זמן.

TomerZimmermann

New member
bow down before the almight king of

us all. bow before the all knowing TerminalFrost. תגידי, בלי קשר, בין כמה אתה? יש לך התנהגות של ילד בן שלוש. כותבים משהו שלא מוצא חן בעינייך אז אתה מתעצבן ואומר לי ללכת להזדיין ושאני טיפש? ד"א, חשבתי שאתה לא רוצה להתווכח... למרות שאני אוהב להתווכח על נושאים כאלה (בעיקר כי יש לי תשובה על כל פרט ופרט שכתבת), אני מעדיף לא להתווכח עם אנשים כמוך. עברתי את הגיל שבו אני מרגיש צורך להוכיח שאני יותר חכם. כבר אין לי רצון להעליב כל מי שחושב אחרת ממני. מקווה שיום אחד תתבגר.

TerminalFrost

New member
יודע מה? ויכוח טפשי

זה בזבוב של רגשות שליליים על משהו פעוט וחסר-חשיבות. אז פשוט תגיד שאתה מסכים לרעיונות שלי, אני אגיד שאני מסכים לרעיונות שלך, and we´ll call it even.

TomerZimmermann

New member
whatever

אני לא חושב שזה ויכוח טיפשי. אני כן חושב שזה טיפשי שאתה מתעצבן ומקלל בגלל ויכוח כזה.

TerminalFrost

New member
אתה מלא יהירות

אפילו אחרי נסיון התפייסות אתה מתנצח? שק לי באחורי השעירים.

TomerZimmermann

New member
אני? יהיר? חלילה וחס!!!

ברור שאני יהיר!! לא ראית את הסקר שאומר שאני הכי חכם בעולם? ועכשיו ברצינות. הניסיון התפייסות שלך היא עלוב. מצטער, אבל אחרי שמקללים אותי ללא סיבה אני לא לוחץ ידיים ואומר שיהיה. אני פשוט מסיק מסקנות (הגיוניות) על אופיו הילדותי של אותו אדם וממשיך הלאה בחיי.

IC4

New member
להכניס קוביה לעיגול ../images/Emo98.gif

באפולו 13 נדמה לי הם היו צריכים לעשות זאת והצליחו

חזיר בר

New member
צר לי שאני תמיד נותן את התגובות

האלו, אבל - תחשוב על כל הפעמים שפשוט ידעת שהמסגרת היא של שמש או עכבר או מה שלא יהיה ובסוף היא לא הייתה. אתה כמובן לא זוכר,כי זה לא הפתיע אותך. פשוט עניין של סיכוים והתסברות, זה הכל.

goldi san

New member
אני מלכה בזה. אני חושבת שאני נביאה.

הייתי צריכה להכין להיום עבודה לשיעור צבע ולא הכנתי, ואז אמרתי לעצמי: "חווה (המורה) בכלל לא תגיע היום". והיא לא הגיעה. לפני כמה ימים נסעתי ב24 לאנשהו, ולפני זה חשבתי לעצמי "מממ, אני אפגוש את תמר באוטובוס, אז אולי כדאי שאני אקח את הסווצ´רט שלה ואחזיר לה אותו?" לא לקחתי, אבל פגשתי את תמר באוטובוס. כמה זמן לפני זה הלכתי ברחוב, והייתי ליד הרחוב של נדב וחשבתי "נראה לי שאני צריכה להסתכל על הרחוב, כי בטח נדב הולך בו עכשיו". הסתכלתי, והייתי בטוחה שאני אכן רואה את נדב אבל אז חשבתי שזה קטן מדי בשביל להיות נדב, ובסוף זה היה אח שלו. זה קרוב. אלה רק דוגמאות מהשבועות האחרונים, שבהם שמתי לב לזה שאני אורקל.

למעלה