נבחרות לאליפות עולם

zuxitani3

New member
גם אמא שלי אמרה לי

שאני גדולה וכבדה מדי, ואני דווקא כן הייתי אתלטית. לאולימפיאדה לא הייתי מגיעה אבל הפסדתי כמה שנים של כיף שהיו משנות אותי פיזית לגמרי.
השבוע היא אמרה את אותו דבר על הבת שלי וכבר העמדתי אותה במקום, שאני לא רוצה לשמוע שום דבר כזה.
מעניין יהיה לראות אם במשך הזמן נראה מתעמלות יותר גבוהות, אני חושבת שכבר עכשיו רואים כאלה.
&nbsp
גם גמר קורה האחרון באליפות העולם היה תמוה, כל מי שהיה לה חצי סיכוי לעבור את סימון ביילס נפלה. כמו שתמיד אומרים ב-NBC:
The Great Equalizer

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא גם, אלא משהו אחר...
הייתי בת 11

כלומר קריירה אולימפית לא הייתה יוצאת לי מזה...
&nbsp
ובתור ילדה הייתי דווקא במבנה גוף ממוצע לחלוטין, לא גדולה, לא כבדה, לא גבוהה... אבל שרדתי שנה בחוג בלט (הייתי ממש גרועה בזה) והגעתי אחרונה בכיתה בכל שיעורי ההתעמלות, בכל ענף שהוא (למען האמת אני ועוד מישהי "התחרנו" קבוע על המקום האחרון). כך שבאמת לא מדובר בריפוי ידיים אמהי לא הוגן, אלא במציאות אובייקטיבית שבה, מה לעשות, לא נולדתי להיות מתעמלת...

&nbsp
לא נורא, אני מעודדת מהספה.

zuxitani3

New member
אני לא מסכימה עם הגישה הזו של "לא נולדתי"

אין שום סיבה לא לעשות התעמלות RECREATIONAL.
אצלנו בג'ים כל הילדים מתחילים בתכניות הרגילות ומי שמראה כשרון מציעים לו להצטרף לקבוצה יותר מתקדמת או לנבחרת.
יש כאלה שיישארו לנצח בקבוצות הרגילות ואז זה כמו חוג - אבל למה לא?
פעם בשנה כל קבוצות הגיל מופיעות, הם מקבלים בטחון עצמי (גם התנהגות וגם מבחינת התנהלות עם הגוף), לומדים SKILLS, לומדים להקשיב להוראות, וגם נהנים. לא צריך להוולד להיות מתעמל בשביל זה.
&nbsp
גם אני מעודדת מהספה, בשבילי זה באמת כבר מאוחר מדי, אפילו בתור מבוגרת (יש דברים שלנצח יפחידו אותי ואני לא אהיה מסוגלת לעשות אותם)

trilliane

Well-known member
מנהל
אני כן. לכל אחד יש כישורים שונים, חוזקות וחולשות שונות

אפשר לעסוק בהתעמלות סתם בשביל הכיף (נראה לי שזו המילה שחיפשת) ואני מניחה שלו היה חוג זמין במקום מגוריי אולי הייתי מנסה. אבל מכיוון שזה לא היה המצב, ולא היו מסיעים אותי במיוחד לעיר אחרת לחפש חוגים, וכבר הייתי בחוגים אחרים (שכן התאימו לי) בשלב הזה של חיי... זה לא היה רלוונטי. זה שהילדה רצתה כי היא ראתה משהו בטלוויזיה וזה נראה לה מגניב זה יופי, אבל לא כל דבר שילד רוצה מתאפשר (ואי אפשר להשוות את זה למצב בארה"ב שבה הספורט הזה מפותח פי מאה).

zuxitani3

New member
מצד אחד צודקת

מצד אני אני גרתי מטר מהפועל חולון, אז ההורים שלי היו צריכים למצוא תירוצים אחרים...

trilliane

Well-known member
מנהל
בדקתי עכשיו, שושונובה זכתה בכסף בקורה ובארד במקבילים ב-88'

ולכן לא שברה את ה"שיא" של דאגלאס.

haya5010

New member
הנבחרת הישראלית נכון להיום כוללת

בנות : צוף פלדון
בנים: אלכס , ארטיום ואנדרי הם כרגע במחנה אימונים בגרמניה
איל רזרבה ראשונה

cubano1